Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

nondetju

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  249
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over nondetju

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

525 profielweergaven
 1. nondetju

  Even voorstellen Myle

  aangezien ze 2 april groenlicht gekregen heeft voor opname maar de datum niet bekend was ga ik er inderdaad vanuit dat ze nu op een goede plek is, en onderbehandeling. myle kom op je kunt het!
 2. nondetju

  Marco

  inderdaad, rommel is het eigenlijk, maar ik ben bezig met de afbouw.. elke dag 1 dag langer geen pilletje ben benieuwd hoebhet zal gaan aankomende tijd!
 3. nondetju

  Marco

  gelukkig na 1 pilletje mezelf weer aardig kunnen herpakken, morgen ff met de huisarts gaan afspreken hoe we het gaan afbouwen, welke manier wel past. pfieuw wat voel ik me stiekem weer goed op naar de 9 maanden (nog een paar daagjes te gaan,!)
 4. nondetju

  Marco

  de visjes maken het goed! ikzelf helaas iets minder.. heb wel nogsteeds geen druppel alcohol gedronken! ik had mirtazapine voorgeschreven gekregen, waar ik nu van op dag 5 zit met stoppen.. ben van 30 naar 15 gegaan in 14 dagen naar 0.. na 3 daagjes bijna niets gegeten te hebben, het gevoel te krijgen mezelf weer te verliezen heb ik net masr een pilletje van 25 gepakt, in de hoop dst er weer iets van rust terugkeerd, wat als ik eerlijk ben, het ging echt allemaal supergoed tot de laatste 2 dagen
 5. en thiamine verkleint de kans op een dilirium na het stoppen met alcohol, een aanrader voor iedereen die stopt
 6. nondetju

  Even voorstellen Myle

  @Myle hoe gaat het met je? ik denk kom is ff kijken hoe het je nu afgaat maar nu zie ik al ff geen berichtjes. ik hoop dat je het goed maakt!
 7. nou Corona zorgt ervoor dat ik veel gezonder leef! appeltje hier, elke dag ruim 10km lopen zo af en toe de mountainbike weer uit de stalling.. ik hoop dat iedereen hier de tijd goed, droog en gezond doorstaat
 8. nondetju

  Even voorstellen Myle

  kop op myle
 9. nondetju

  Even voorstellen Myle

  goed bezig @Myle , volhouden deze keer en alle hulp met beide handen aanpakken want het leven heeft zoveel moois te bieden
 10. nondetju

  Marco

  nee want ik heb ze goedkoop gekocht dus zonder garantie.. haha normaal zijn ze ruim 80 per stuk in de winkel, de L173b pleco heb ik nu, er zijn nog duurdere ik heb nu maar een doorsnee visje van de higere prijscategorie je hebt ze ook van 150 per stuk ik hoop op mannen en vrouwen door elkaar, dat ik mooi nestjes kan maken, duurt alleen nog ruim een jaar.
 11. nondetju

  Marco

  vandaag 5 visjes gekocht van 3 cm voor 250 euro.. nu hopen dat ze hey t overleven, eentje hangt al steeds boven in de tank wat geen goed teken is.. nu maar slapen, morgen weer lekker een dagje werken!
 12. nondetju

  Marco

  nee @knakker was dat maar zo.. het kost stiekem nogsteeds erg veel moeite maar zolang ik aan de medicatie zit wil ik geen druppel drinken, heb kerst en oud op nieuw doorstaan, dit jaar al 3 sterfgevallen.. tot nu toe is er nog niets wat me onderuit gehaald heeft zolang ik maar afleiding blijf zoeken.. wat aardig lukt
 13. @GewoonDoen het gaat om 3 algeneters, van 4-5 cm groot.. het zijn pleco l134'ers .. wit met zwart en voor tropisch, zoiets zie je normaal alleen in zeewater.
 14. ik ga morgen 3 visjes ophalen, voor 150 euro. wat word dat huilen als eentje het niet haalt.. moet er ruim een uur mee rijden (in het donker wat ik haat) en het zijn tropische vissen. ik kon het nergens kwijt dus toch maar even hier melden.. fijne avond iedereen!
 15. begraaf de strijdbijl en onnodige kritiek een kant op mensen, begin het jaar met een glimlach en goede zin! De beste wensen voor jullie allemaal!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...