Spring naar bijdragen

Vlinder87

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Vlinder87's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik hoop ook snel van alles af te zijn. Ik merk nu al dat ik weer meer 'voel' en dat is soms ook weer beangstigend. Ik heb twee kinderen van 6 en 4. Ze slepen mij er door heen maar maakt het ook extra zwaar. Knap van je dat je nu helemaal medicatie vrij bent. Bach ken ik, gebruik ik ook wel eens. En melatonine, is een lichaams eigenstof? Voor het slapen? Misschien heb je dat al geprobeerd. Ik moest wel starten met Mirtazapine. Ik deed geen oog dicht, werd badend in het zweer wakker en had erge nachtmerries. Hierdoor zaktte ik nog verder in de depressie. Ik zie het als iets tijdelijks en het is maar een kwart. Ik voorzie geen problemen met deze afbouw zoals ik ze nu ervaar met de oxazepam. Gister weer een kwart van de middag afgehaald. Ik merktte gelijk dat ik de uren daarna sneller geirriteerd was. Terwijl artsen zeggen dat je van een kwart 'niets' merkt.
  2. Dat van het slapen herken ik, ik werd om het uur wakker. Ik heb Mirtazapine, een kwart voor het slapen. Kostte dagen en heel veel woorden van arts, psycholoog en psychiater voordat ik dit in nam. Ik wil eigenlijk helemaal geen medicijnen! Ik ging toch overstag en het slaap probleem was meteen over. En daardoor voel ik mij overdag ook fitter. Slaap doet zoveel. Is dat geen optie voor je? Mirtazapine is ook niet verslavend. Ik ben ook vaak misselijk de gehele dag door. Heb jij ook kinderen?
  3. Bij mij begon het ook als een heftige buikgriep. Op dit moment een terug val. Het gaat 2 weken goed en nu weer 3 dagen minder.. geen eetlust en weer 0,5 oxazepam erbij. Zit nu op 15 mg per dag. Ik zat al 2 weken op 10 mg. Ik ben vanaf eind Mei ongeveer 50 mg gaan gebruiken en dit tot nu af weten te bouwen vanwege de ernstige klachten die erbij kwamen en tussen de innames door. Verschrikkelijk. Heb je veel last gehad van het afbouwen? En hoe voel je je nu?
  4. Ik heb ook al probiotica geprobeerd. Hoe kan je afvallen als je gewoon eet? Gebruiktte je ook oxazepam of anti depressiva? En ben je er nu vanaf?
  5. Ik begrijp dat je ook een burnout heb mee gemaakt. Had jij ook geen eetlust en de kilos vlogen eraf? Dan gaat het weer even goed en begint het weer van voor af aan..:-( qua eetlust en last van de darmen. Volgens de dokter heeft het allemaal met de burnout en depressie te maken. Er is bloed onderzoek geweest maar begin steeds meer te denken dat er iets lichamelijks is. Ik merk wel dat als ik mijn middag oxazepam in neem ik daarna wel iets kan eten. Maar met moeite.
  6. Bedankt voor de reacties. Het is nog niet gelukt om verder af te bouwen. Momenteel met het warme weer voel ik mij helemaal niet goed. Ik zit nu op een halve rond 8.30 En een hele om 14.30 De mirtazapine werkt ook niet meer zo goed als de eerste weken. Ik sliep super op een kwart en had een goede eetlust wat voor mij gunstig is. Echter word dit nu weer minder. Herkennen jullie bij het gebruik/afbouwen van de benzo's ook de misselijkheid en geen eetlust vooral overdag?
  7. Bedankt voor je antwoord. Ik heb inderdaad veel gevonden op het forum. Ik wil alleen niet om diazepam gaan vragen, voor mij voelt dat weer als een ander middel en ik wil overal vanaf. Ik snap dat alle klachten erbij horen en ik er doorheen moet. Ik vraag mij alleen af, na hoelang helemaal stoppen met de oxazepam nemen ook de klachten af? Oxazepam is toch snel uit je lichaam. Om 16.00 neem ik altijd de laatste. En dan de hele avond en nacht niet. Nu met Mirtazapine heb ik ook geen slaap problemen meer (sinds 3 dagen) nu zit er toch 18 uur tussen voordat ik weer een nieuwe oxazepam neem. 9.30 een kwart (vandaag voor het eerst) Nu last van hartkloppingen, irritatie Rond 16.00 een hele of 3 kwart.
  8. Hallo allemaal, Ik lees al enige tijd mee maar wil nu zelf graag mijn verhaal doen en heel graag ervaringen en tips. Ik slik al jaren sporadisch oxazepam. 1 per dag of 2 halfjes. Tot 9 weken geleden ik last kreeg van sombere gevoelens en paniekerig. Op een geven moment zat ik denk ik op 50 mg per dag. Ik kwam in de hel terecht en eigenlijk ben ik er nu nog steeds niet uit. Ik heb met heel veel moeite en zonder steun van artsen etc. af weten te bouwen tot nu 5mg ochtend en middag 10mg. De ene arts zegt niet afbouwen want het gaat niet goed met je(in de afgelopen weken is er een burnout en depressie vastgesteld) de andere arts zegt cold turkey stoppen. Ik weet het niet meer. Een stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik in deze ellende gekomen ben juist door het vele gebruik van oxazepam! Ik merk lichamelijke en geestelijke klachten wanneer het weer 'tijd' word voor de volgende! Na inname ben ik dan voor even rustig. In de nacht gebruiktte ik niks, ik had hierdoor heftige nachtmerries en angst aanvallen met zweten en hartkloppingen, misselijkheid. Ik heb sinds 2 dagen Mirtazapine, een kwart. Ik slaap daardoor veel rustiger! Maar erg duf. Hoelang kan je last houden van de ontwenning van oxazepam? Hoelang moet ik doorzetten? Tegen alle adviezen in. Niemand die mij serieus neemt dat dit komt door de oxazepam. Ik ben momenteel geestelijk te zwak om echt cold turkey te stoppen. Mijn klachten tussen de dosis door of als ik zou stoppen: hartkloppingen, trillerig, angstig, misselijk, erg geirriteerd, suicidale gedachtens, emotioneel, warmte en of kou aanvallen. Wie kan mij advies, tips of moed geven? Alvast bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...