Spring naar bijdragen

tomtom2

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.040
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    5

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

1.498 profielweergaven

tomtom2's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Ha Bor, dat is toevallig. Met mij gaat het uitstekend, verrassend goed. Ik heb mijn hoofd, lijkt het, eindelijk goed opstaan. Ik hoop met jullie allen ook. Ik ben sommigen wel een uitgebreider verhaal "verschuldigd" en dat zal ik ooit nog wel eens doen. In de tussentijd ben ik veel minder aanwezig omdat ik merk dat dat voor mij beter is. Groeten allen!
  2. Hoi, hoi, Maar eens een teken van leven. Op de een of andere manier trekt het forum mij niet aan de laatste maanden, maar het lukt mij wel bijzonder eenvoudig (relatief) droog te blijven dus het is wel ok zo denk ik. Leuk weer eens bij te lezen hoe het iedereen vergaat, met name goed zo te lezen en dat is mooi. Tomtom2
  3. Een goede middag allen, mooi te lezen dat het goed gaat met eenieder. Hier ook uitstekend, dag na dag wordt de weg zo steeds beter.
  4. Een goede morgen allen. Ik kom ook maar eens binnenvallen. Alles uitstekend en droog hier. Geen tijd om alles bij te lezen, ik hoop dat het eenieder goed en droog gaat? Tomtom2
  5. Wederom een droge dag, een goede nachtrust allen!
  6. Een goede woensdag morgen allen, zo op 1 maart en waar de lente steeds dichterbij komt.
  7. Ik ben al een tijdje op zoek naar de juiste route in het leven, en daar heb je een nav systeem bij nodig..
  8. Een mooie en droge zondag gewenst allen. Afgezien van een uurtje hardlopen, hier niks op het programma afgezien van lekker een boekje lezen.
  9. Dat wel. Maar je kan nooit bepalen voor een ander of die verslaafd is: dat moet echt iemand zelf doen..
  10. Zinloze bezigheid om voor een ander te bepalen of die wel of niet verslaafd is. Het is al moeilijk genoeg om dat voor jezelf te bepalen en uiteindelijk is dat het enige belangrijke. Als je daar eenmaal mee kan leven ("ik ben verslaafd dus ik hoef en mag niet meer drinken") dan gaat de rest vanzelf. Een alcoholist kan geholpen worden maar alleen als die persoon daar vanuit zijn hart uit overtuigd is dat hij of zij ook echt alcoholist is en daarmee aan de slag gaat. Voor mij persoonlijk is het enige wat telt of ik een nuttig en zinvol leven kan leiden en dat lukt mij totaal niet als ik drink, zelfs niet als ik er "maar" eentje drink want daarna slaat mijn hoofd op hol en komt de rest ook binnen.
  11. Oh, o, o. Wat is zo'n eerste bak koffie toch lekker. Om 11 uur ofzo nog eentje, dat uitzicht helpt me de ochtend wel door :-)
  12. Woei.. Een goede vrijdag gewenst allen!
  13. Tjee. Klinkt heel heftig. Sterkte en kalmte gewenst!
  14. Mmmm. Nee, ben ik niet met je eens. Als de storm echt losbreekt, dan gooi je gelijk je nieuwe schema erin. Nu moet ik op mijn station 30 min extra wachten en vervolgens in een bomvolle vieze oude sprinter zitten. Terwijl het gewoon lekker zeilweer was vanochtend. :-) Het is gewoon angst van een slecht gerund bedrijf (waar heel veel conducteurs die fysieke en verbaal worden aangevallen last van hebben). Zo'n splitsing in een ProRail en NS was een ramp (zegt een overtuigd kapitalist (die wel oog heeft voor de excessen :-))
  15. Goedemorgen. Er is een lekker fris Hollands briesje hier, afgezien van het feit dat de NS een rampen scenario alweer overbodig uit de kast heeft getrokken, niks aan de hand :-) Ik ben afgezien van het stoppen met drinken ook bezig met het matigen van koffie en dat is echt een hele positieve. Ik ben dol op koffie maar dronk teveel, heb mezelf een week met pijn en moeite op 0 gezet (de ontwenningsverschijnselen waren langer dan alcohol, duurde vijf dagen) en ga nu van 2 bakken per dag echt genieten. De eerste vanochtend om zes uur was de beste bak die ik ooit geproefd heb. Godendrank! Een prettige dag allen en upwards and onwards!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...