Spring naar bijdragen

Esmeralda

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

195 profielweergaven

Esmeralda's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Esmeralda

    Nu of nooit!

    Nee dat is het juist ik ga steeds naar dokter en die zegt dan het heeft met je spijsvertering te maken . Als je lever vervet is dan duurt het allemaal langer . Maar bloed is steeds goed. Dus weet het ook niet
  2. Esmeralda

    Nu of nooit!

    Ook ik ben tijdje weggeweest maar lees mee. Ik heb ook dat opgeblazen gevoel maar dan vooral mijn maag . Herkennen jullie dit? Ook ik ben bekend met vervette lever . S morgens gaat alles goed maar in de loop van de dag zwelt mijn maag op. Volgens de dokter heeft het niet met vervette lever te maken. Als ik drink heb ik geen last hiervan en als ik stop wel . Iemand hiermee bekend ?
  3. Je hebt gelijk Yvonnen ben weer veel te ongeduldig ! Dank je wel voor je reactie !
  4. Zit nu op dag 6 zonder alcohol je zou denken dat je je dan al iets beter zou voelen. Leverpijn en een heel dikke maag . Om moedeloos van te worden . Heeft iemand hier ervaring mee ?
  5. @lady janedank voor je antwoord , merk ook wel dat ik er klaar mee ben . Het is mooi geweest . Hopelijk op tijd !
  6. Snap het Bob heel knap van jou ! Ik schrok hier van het verhaal van @tomtom2die ook opgeblazen maag had en levertransplantatie moest. Ik heb dezelfde klachten maar voel mij ook prima . Vraag mij af als ik 8 maanden geleden prima waarden had het nu mis zou gaan maar dat kan dus . Ben nu paar dagen gestopt en kost mij totaal geen moeite maar hoop dat het niks ernstigs is . Zal Het zeker laten checken want dat is mij het allemaal niet waard .
  7. Hoor graag je ervaringen Bob!
  8. Hai allemaal ik ben Esmeralda 50 jaar en nooit in een glas wijn gespuugd . Verleden jaar bloed laten prikken en dat was allemaal ok . Sinds een paar maanden heb ik een hele gevoelige lever en opgeblazen maag . Heel vervelend ! Ben nu week gestopt met alcohol maar het blijft hetzelfde . Ik ben wel bang en hoop niet dat het eet ernstigs is . Hebben jullie hier ervaring mee ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...