Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sowhat

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1708
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over Sowhat

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

1532 profielweergaven
 1. @Jannigje, ik slik ook Seroxat, heeft mij enorm geholpen. Misschien nog eens proberen?
 2. @Jannigje Ik ben zeker minder depressief, komt nu in periodes. Een somber wereldbeeld heb ik wel, maar tegelijkertijd kan ik ook veel plezier hebben. De angst is absoluut minder geworden, ik heb nu de oprechte keuze om iets te doen of niet te doen. Angst regeert niet meer. Altijd angst hebben maakt volgens mij depressief omdat je nooit je eigen keuzes kunt maken.
 3. @Jannigje heb op je draadje geschreven.
 4. @Jannigje Altijd angst voelen is uitputtend en maakt dat je je nergens thuis of op je gemak voelt. Angst heeft mij van veel dingen weerhouden die ik wel graag had willen doen. Ik heb een gegeneraliseerde angststoornis en een chronische depressie. Alcohol hielp tegen mijn angsten totdat de drank mij de baas werd. Sinds ik een pil tegen de angsten inneem is het leven weer. Ooi geworden. Dat gun ik jou ook.
 5. @Jannigje, weet je ook waar je 's nachts zo bang voor bent? Of is het een paniek aanval?
 6. Bor, inpakken en wegwezen voor een aantal dagen. Je laat je niet slaan omdat je nee hebt gezegd. Je laat je helemaal niet slaan, ben je nou helemaal gek geworden. Poten thuis houden. Altijd.
 7. Bor, als je man het zo graag wil, dan neemt hij maar een dag vrij om op de baby te passen. Jouw nee moet voldoende zijn. Ik herken het wel, dan maar aan de drank zodat je niet kan voldoen aan hetgeen iedereen zo graag wil en verwacht.
 8. Sowhat

  Vrijdag 24 juli 2020

  Goede reis Jopie!
 9. Sowhat

  Zondag 19 juli 2020

  Nancy, kan ik wat voor je doen?
 10. Sowhat

  Zondag 19 juli 2020

  Lieve Nancy, probeer toch maar je terugval weer te stoppen. Verdriet verdwijnt niet door drank, drank geeft je vader niet terug en drank ondermijnt je zelfvertrouwen en maakt je depressie erger. Kom op, lieverd, weg die fles!
 11. Sowhat

  Maandag 29 juni

  @Jopie wat een pijn. 2 stevige armen om je heen.
 12. Sowhat

  Vrijdag 26 juni

  @Nog beter @ Niks
 13. Sowhat

  Vrijdag 26 juni

  Graag @Smaragd, alles vertellen! Doe maar privé bericht.
 14. Sowhat

  Eindelijk durf ik....

  Dag lieve Nancy, hou je haaks
 15. Het is hier een alcohol de baas forum en geen zelfmoord hulplijn. Alcohol de baas begint met stoppen met drank. Zolang jij nog zwaar onder invloed bent en geen enkele intentie hebt om te stoppen kunnen we er weinig mee. Succes met wat je beslissing ook zal zijn!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...