Spring naar bijdragen

Donderdag 3 februari 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Zo gebeurd het wel @Quinn. Zo gebeurde het mij ook. Ik ga hier ook niet meer schrijven over mijn diepe gronden. Ik vraag me af waar ik dan wel over schrijven moet. Ja, wat ik vanavond eet. :(

Dit alles vanwege een botsing tussen mensen die hier voor zichzelf schrijven om wat lading te kunnen lossen en iemand die vragen blijft stellen omdat ze het niet kan laten om populair te doen. 

wat gebeurd er? Te snel wordt te veel lading gelost, de overige lading gaat schuiven en de boot slaat om. 

Her gaat om gevoelens van onmacht waar ik grip op probeer te krijgen. En omdat het nog steeds onmacht is krijg ik ook die enorme woede die ik als kind nodig had om een nare situatie de baas te blijven. 

Het werd ook geschreven als mijn ervaring. Nooit tegen een ander. En iedereen die het anders invult, tja. Ik zal het niet meer doen. Niet hier. 

bewerkt door Tatum
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het hele gebeuren laat zelfs mij niet koud. En Jopie, ik begrijp je vaak maar al te goed. Al het goede wordt geboren uit twijfel. En staat zelfs dan niet vast. 
Niets tegen Yana, maar hier speelde ook wel even ‘drama queen’ door mn hoofd.

Met de dood bedreigd, door Jopie? Laat me niet lachen.

 

debeterznbekkunnenhoudendemaartnietkunnendelaten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Sowhat:

En ja, @Yana, je had @jopiemet rust moeten laten. Je had aan haar schrijven kunnen merken dat zij op dat moment, kwetsbaar was/is. 

Moet je daar dan een antenne voor hebben, of zo? Zoals ikzelf hier vorige maand nog schreef: geschreven taal dekt de lading in mijn ogen vaak niet. Het is het nét niet. Je mag en kan er dus ook niet vanuit gaan dat iemand via deze manier van communicatie een  gemoedstoestand van iemand anders meteen opmerkt. 

En om dan, in de woorden van Hadocque,  iemand een dramaqueen te noemen, gaat mij véél te ver. 

Jopie: je schrijft over spot over te dom en hoogmoed. Dat lijkt me een aanname. Ik lees het niet zo. Je denkt soms via andere paden dan anderen. Dat maakt dat het voor sommige anderen, inclusief mezelf, soms moeilijk is om je te volgen. En dat zegt eigenlijk niks over te dom of hoogmoed, maar meer over verschillen die er nu eenmaal zijn tussen mensen. 

Ik hoop wel dat je blijft schrijven, jopie. Een dikke kus voor nu :lips:.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Remi1:

Een kei van een manipulator zul je bedoelen.

Die zit in het echt, echt niet huilie huilie te doen hoor. Die geniet hiervan.

Dit slaat echt helemaal nergens op Bor je zit weer te zuipen. Je weet niks van Yana. Als er hier iemand optimistisch is dan is dat kennelijk verdacht. Ik ben er onderhand klaar mee met dat gif spuien naar iedereen die iets gelukkiger lijkt dan jij zelf.

Ik neem een forumpauze. Dit soort toxisch gedoe zit ik echt niet op te wachten. Zoek het maar uit met jullie ellende. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kan alleen maar zeggen dat je je vergist Bor, het heeft me geraakt en ik moest ervan huilen. Vandaag wilde ik nog iets met Reacher uitpraten, ik heb daarbij niet aan Jopie gedacht nee.

@Sowhat Ik was kennelijk te veel met mezelf bezig om te kunnen of willen zien wat Jopie nodig had. Maar hé, ik vroeg gewoon iets en ik vroeg nog even door toen ze vage antwoorden gaf, dat lijkt me geen misdaad.

@Hadocque ik geef toe, dat was een beetje een dramaqueenerige opmerking maar dat ik me bedreigd voel(de) is wel echt. Ik voel me bijvoorbeeld opeens benauwd omdat ik hier niet zo mijn best heb gedaan met het beschermen van mijn identiteit. Jouw opmerking: 'laat me niet lachen' vind ik niet leuk.

En verder raak ik er een beetje de kluts van kwijt. Ik denk dat ik maar eens een lekkere lange rustige forumpauze ga nemen, daar verheug ik me zo langzamerhand wel op.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat @Yana schrijft gaat niet meer over jou @jopie, maar over de reacties vandaag op haar.  
Ik hoop dat je forumpauze kort is @Yana

@bumperjim je bent hier op het forum om de alcohol voor jezelf op de nul te houden, dus laat dit geen reden zijn om te drinken vanavond. Ik heb hier een mattenklopper met jouw naam erop :angry:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kom schrijven @jopie. Je hebt het nodig. Welkom dus. Maar laat anderen dat ook doen. Waarom anderen verzoeken om op te houden? Je hoeft ze niet te lezen, en zij mogen ook hun gevoelens uiten. Toch?

@Yana ik hou van je inspirerende optimisme. Kom gauw terug. 

En aan allen: als er één hier iets over je zegt wat je niet prettig vindt betekent dat niet dat het hele forum tegen je is, hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn oplossing indertijd was bepaalde dingen hier te schrijven en andere (zeer persoonlijke) dingen in een eigen dagboek. 

Als je dingen hier schrijft kun je vragen en reacties daarover verwachten. Als je die er niet bij kunt hebben moet je die dingen dus ook niet hier gaan beschrijven. Simpel zat, lijkt me.

 

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei Quinn:

 je kunt delen en aangeven er verder niet op in te willen gaan.

Natuurlijk kun je dat aangeven. Maar ik vond het niet erg handig anderen te vragen "erover" op te houden omdat anderen hun gevoelens ook moeten kunnen uiten. Het is ook maar de vraag of ze het nog over dat oorspronkelijke onderwerp hadden, want inmiddels was er al weer een verdere ontwikkeling geweest.

Maar best mogelijk dat ik het verkeerd zie, hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Remi1:

Dankjewel @Yanadat je erkend dat je geen rekening gehouden  hebt met de gevoelens van iemand anders. Dat wilde ik alleen maar duidelijk maken, het is geen veroordeling of zo. Behalve dan dat ik met diegene die het overkwam had te doen.

Ik ben volgens jou een stiekeme manipulator die hier alleen maar van geniet en heus geen huilie huilie doet, maar dat was verder geen veroordeling of zo? Godallejezus, denk je dat ik van beton ben? Steek je 'dankjewel' vooral daar waar jeweetwel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 4-2-2022 om 11:51 zei Artemis:

Een dag later, ik wil toch laten weten dat ik het allemaal gelezen heb. Ik herken mij wel in @Yana ik woon ook in het paradijs maar ik schrijf er niet meer over omdat ik de andere kant ook ken. Mag ik zeggen dat ik gelukkig ben? Toeristen hier benijden mij, maar ik heb er keihard voor gewerkt en ik heb heel veel geluk gehad. Ik ben zo gelukkig omdat ik zo depressief ben geweest. 

Ik zoek even de quote van David Bowie 

ik sluit me aan bij @Cleo66 snap er niets meer vaan en lees er over heen

wel een :heart: voor @Quinn ik zie je, ik hoor je 

en sterkte voor iedereen :heart: allemaal onze eigen hel en ons eigen paradijs. 

 

quote-religion-is-for-people-who-fear-hell-spirituality-is-for-people-who-have-been-there-david-bowie-54-71-88.jpg

Reuze gezellig, 

Gelukkig heeft niemand mij gelezen en werd ik nergens geciteerd. Ik lees alles, soms half, soms helemaal, soms sla ik lappen tekst over. 

Het verklaart voor mij nu wel waarom ik de laatste dagen zoveel trek heb. Dit forum raakt de sfeer waarin ik ben opgegroeid. 

Vrede op aarde en love and peace and understanding 

:heart: 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik lees het de dag daarna, reageer wel omdat het anders in mijn hoofd blijft hangen en daarom ben ik hier niet. 

Nu is het klaar, ik heb het gezegd en nu kan ik dit op het forum laten. 

Leven en laten leven 

de emoties gieren door mijn lijf, dat had ik al gezegd, zaterdag meen ik. Het is goed zo 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...