Spring naar bijdragen

Fruitvlieg

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Fruitvlieg's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Ik ben inmiddels meer van de zeilboten. De rust die dat geeft en het gevoel dat je echt wat doet met de natuurlijke elementen vind ik bijzonder. De Wajers etc vind ik maar een beetje patser boten. Hartstikke mooi maar elke bitcoin boer koopt zo'n ding.
 2. Op een boot zit je wel vaker met een Wajer voor je neus.
 3. Je suis Tu es Il/ elle es Nous sommes ????? Het zit er wel in geramd dat ik het 35 jaar na dato nog weet.
 4. Wat ben je aan het lezen? Ik heb op vakantie een boek gelezen van Charles den tex ( de repair club) , is een aanrader. Had nog nooit van hem gehoord maar had het in 3 dagen uit en toen moest ik nog 11 dagen vakantie doorkomen.
 5. Ik had dit weekend weinig te doen en ben weer eens begonnen aan het boek Vrij van Marnix Pauwels. Noem het maar groot onderhoud ofzo maar daar kwam weer in naar voren dat het veel minder energie kost om te leven ipv overleven. Het schiet mij te binnen als ik het berichtje van Colibri lees. Het is makkelijker als je kan accepteren dat je niet drinkt, als de de keuze hebt gemaakt dan kan je verder met leven. Wanneer je blijft vechten om maar niet te drinken wordt het zwaar. Maar ook het drinken zelf en alles wat erna komt is overleven. De schaamte ervan naar andere en naar jezelf, dat goed zien te praten, de eeuwige negatieve gedachtes, het drinken zelf natuurlijk en de dingen die je daardoor niet kan doen etc.
 6. Als je een @ voor een naam zet krijg je een notificatie @Spud
 7. Valt wel mee hoor ik kanhet. Ladyjane en Spirit heb ik ontmoet op een meeting. Spud haar tuin heb ik nog gesloopt door bomen om te duwen, in opdracht dat dan weer wel. En zo zijn er nog veel meer vriendschappen ontstaan.
 8. Hai Spud, Leuk je weer te lezen!
 9. Haha, sorry Spirit maar ik moet hier heel erg om lachen omdat je precies hetzelfde doet als altijd. Je stort in, zoekt in paniek hulp, drinkt een tijdje niet, zegt dat je eigenlijk geen hulp nodig hebt en dan stort je na een tijdje weer in. Ik heb geen zin om op het forum terug te zoeken in alle oude berichten ( die waarschijnlijk toch verwijderd zijn) maar een paar jaar geleden zat je in exact dezelfde situatie. Ook toen had je weer een inzinking en had je je ergens aangemeld in een toestand die toe was voor hulp. Ik weet nog dat ik vanaf mijn vakantie adres er zo op hoopte dat je eindelijk door zou zetten en ook toen kwam er weer iets in de trend va: ik voel mij zo goed wat kunnen die mensen mij nog leren. Inmiddels maakt het mij niet meer uit. Als je niet wil moet je het zelf weten. Als je zuipt ook, als je even niet drinkt ook. Het raakt mij niet meer.
 10. Nee dat doe ik niet. Ten eerste omdat ik nog met mijn collega's moet werken ten tweede omdat ik vroeger ook niet heilig was. Daarnaast kan je dan nog beter zelf ingrijpen dan bij een collega de politie op zijn dak sturen.
 11. Zometeen naar het 4de bedrijfsfeestje in 3 weken. Ik heb er geen moeite mee dat er gedronken wordt, nu deed ik dat toch al niet als ik ergens was met collega's, maar het doet mij niks meer. Waar ik wel moeite mee heb is dat er nog steeds mensen in de auto stappen als ze gedronken hebben en niet zo zuinig ook. Afgezien dat je natuurlijk iemand anders zijn leven kan slopen kan het ook je eigen carrière kosten. Ik heb het er met een paar jongere collega's over gehad maar ik kom dan al snel over als de oude zeurende man. Naja, dan maar de oude zeurende man ik blijf ze ermee confronteren op het moment dat het gebeurd. Ik kan er alleen verder niks aan doen helemaal als je alleen staat in een groep.
 12. Katteh hebben geen manieren; die hebben altijd honger.
 13. My octopus teacher, dat is echt een fantastische film waar je helemaal week van wordt. Het is gek, ik kan tegen schieten, moorden en de meest vreselijke dingen maar bij dit soort films schiet ik vol.
 14. @rapilos je hebt zo'n enorm doorzettingsvermogen, drive, plichtsbesef, discipline en zelfvertrouwen om dingen voor andere te doen. Gebruik die dingen eens voor jezelf. Als je niet wil drinken drink je niet, niet gaan twijfelen of je laten overhalen. Je fietst(e?) door weer en wind naar je klanten. Je bleef dan toch ook niet thuis omdat iemand je adviseerde om niet door slecht weer te fietsen om je werk te doen? Hetzelfde met drinken, jij bepaald waarvan je denkt of het goed is of niet.
 15. Ik vind die hitte echt heerlijk, ik ben net terug van vakantie en daar was het elke dag minimaal 32 graden. Ik heb geen hoofdpijn of rugpijn meer gehad. Ook heerlijk om alleen om een laken te slapen en overdag niet al die warme kleren aan. Alleen een t-shirtje en korte broek met slippers. Ik krijg er zoveel meer energie van dan die kou hier. De airco hebben we amper aangehad alleen als we wegreden maar daarna meestal het raampje open voor de koeling. Ik mis het nu al.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...