Spring naar bijdragen

Donderdag 3 juni 2021


Yvonne

Aanbevolen berichten

Dat voetbal, die voetbalschoenen tegenwoordig, die kleurtjes allemaal... om nou die gekke voeten ook nog te accentueren met twee verschillend felgekleurde schoenen gaat me veel te ver. Het leidt me af van het spelletje. :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

50 minuten geleden zei nancy:

Nou, in mijn hoofd draait eigenlijk alles om die hartkatheterisatie die ik morgen krijg. Ik vind het gewoon spannend. Ik ga zo mijn koffertje inpakken die ik mee moet nemen en dan maar proberen wat minder zenuwachtig te zijn. 

Zet m op morgen, @nancy! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het reuze meevalt. Via de lies vindt het onderzoek plaats. Ik kon meekijken op het scherm en er werd ook hardop gezegd wat ze zagen en gingen doen. Je ligt er dus niet weerloos. Dat vond ik een hoop schelen. Toi toi toi! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

... alle mannen wordt verzocht...

want meewerkend voorwerp als je er 'aan' of 'voor' voor kunt zetten. Aan alle mannen wordt verzocht...

;););););););););););););););););););););););););););););););););)

(de echt niet als taalpurist te boek willen staande maar er zo vaak mee om de oren geslagen zijnde lichtelijk gefrustreerde..)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

41 minuten geleden zei Bor:

.... ik zou de vloer eigenlijk wel even kunnen zuigen en dweilen maar in plaats daarvan zit ik niks anders te doen dan wachten tot ik geroepen wordt. :rolleyes:

Dat fenomeen is me zeer bekend. Wachten verlamt. Ook wachten tot een wél bekend tijdstip. Want stel je toch voor dat je ergens aan begint waarvoor je denkt tijd genoeg te hebben en dan kom je tóch niet uit met de tijd.... dan kan ik het beter doen als ik álle tijd heb. Zoiets dus.. :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...