Spring naar bijdragen

zaterdag 21 April


MarQ

Aanbevolen berichten

Mogguuhh

daar was ik weer eens , heb een terugval gehad op psychisch vlak

en mede daar door ook uitgegleden met drinken en nu al eventjes

weer de boel op de rit met behulp van de jellinek en natuurlijk GGZ

en had het forum wat op achtergrond maar nu voornemens

weer wat actiever de zijn vandaar dat ik het draadje start

Dagpact:

MarQ

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen,

Lydia, ik had al van de mijn therapeut gehoord dat de refusal uit de handel gaat, maar volgens hem blijft antabus wel te verkrijgen, dus ik maak me geen zorgen. Ik heb bovendien nog wel voorraad voor de komende maanden en eigenlijk denk ik dat er een dag komt dat ik best zonder kan. Ik merk nu al dat het niet drinken me veel minder bezig houd. Ik heb een goed ritme gevonden van vroeg opstaan, lekker bezig zijn, op tijd stoppen om eten te maken en dan rustig de avond door te brengen totdat ik slaap krijg en weer op tijd naar bed ga. Het gaat me steeds beter af en het verlangen naar alcohol word steeds minder. Kortom het bevalt me goed! :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Gypsy , ja gelukkig wel , heb en vreselijke rottijd gehad

waar belangrijke zaken voor mij als zand door de vingers

glipte en het tij niet kon keren en dan ga je op je bek

als je een verslavingsprobleem erbij hebt , maar goed

we varen & zijn er nog dus de schade is nog redelijk beperkt

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen 

Een heel leeg weekend voor de boeg. Heerlijk. Geen enkele afspraak en hoef de deur niet eens uit. Rustig wakker worden met koffie en eens bedenken wat ik ga doen met die zee van tijd:)

Heb hier ook nog een hele rits Refusal liggen. Gebruik het al maanden niet meer. Kan het wel inleveren maar dan vernietigen ze het geloof ik hè. Ik zou er toch flink in de stress raken van zo'n nieuwsbericht wanneer ik er afhankelijk van zou zijn. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen frummers, 
En alweer zo'n heerlijk zonnetje bij het opstaan. 
Dat hele warme kan me gestolen worden, maar er zijn genoeg mensen die daar van genieten, dus.... 
.... er komt weer een heel mooie dag aan. 
Maar eerst natuurlijk een bakje1122248.jpgAfbeeldingsresultaat voor douwe egberts moccamasterAfbeeldingsresultaat voor zero cola 

Bol, hoe is het met je bekkie en je pols? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe laat is het? Net 8 uur geweest? Hier alweer een jankend kind, een ander kind dat meteen in de hoogste versnelling vliegt en van alles wil, overal rommel om me heen en mijn DigiD die ik niet aan de praat krijg. Het valt ook niet mee om af en toe een beetje rust te vinden.....het weekend levert nog meer onrust op dan doordeweeks.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

50 minuten geleden zei AlJo:

Goedemorgen allemaal

Dagpact:

MarQ

Kunsie

AlJo

IJsvogel

 

Goedemorgen, weer een mooie dag.  Heerlijk. Vandaag geen verplichtingen, gisteren werd ik ongedurig, geen rust om te genieten, teveel willen doen, me ineens nogal alleen voelen. Paar mensen gebeld om even langs te gaan, niemand thuis.... ik kan me nog helemaal niet concentreren op lezen. Vandaag eens kijken of dat ook anders kan. Herkent iemand dit? Tips? Fijne dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik herken het wel een beetje Ijsvogel. Lezen lukte altijd wel (maar dan wel in een boekenserie die ik al eens eerder had gelezen). Maar een film kijken lukt pas sinds kort weer af en toe. De 'gewone' televisieprogramma's heb ik al maanden niet gekeken. Lukt niet om me daarop te concentreren. Veel te snel afgeleid en daardoor word ik weer onrustig. Gelukkig is tv kijken geen verplichting dus ik vind het wel best. Misschien helpt het om een boek te pakken dat je eerder al hebt gelezen en dat je erg goed vond? Wellicht krijg je dan de slag te pakken? Of een tijdschrift of stripboek? Lekker buiten gaan zitten. Beentjes omhoog, wat lekkers te knabbelen erbij eventueel. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik herken het ook IJsvogel; bij mooi weer pakte ik de fiets en in de natuur zakte die onrust altijd,
bij slecht weer ging ik naar de bieb om mijn 2 weekbladen te lezen, lekker leesvoer waarbij je je
niet echt hoeft te concentreren, 2 vervolg columns, welke hielpen dat weer te leren en in de bieb
gebeurde ook zoiets als overgave aan tijd/omstandigheden en andere mensen. Werkt nog steeds!
En naast het forum (ook lezen van een vervolg never-ending story☺) lees ik weer best veel boeken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei jopie:

. Wat dat voor magische grens is weet ik niet maar dan gebeurde er iets. 

 

ik loop ook veel en lange stukken , ik denk dat je dan in een soort flow komt , zo herken ik het zelf in ieder geval 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Hier gaat het lichamelijk ( en dus ook geestelijk, dat werkt door) niet bepaald lekker. Ik duik nog ff mijn mandje in. Ben er ff niet. Tis zoals het is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lente @Lars @Quinn @Jannigje @MarQ  En @Antoinnette :Extra knuffels voor jullie. Soms is het nodig. Hoop dat jullie snel weer lekker in jullie vel zitten.

ik hang tegen de ‘niets is goed en ik ben zielig’ toestand aan. Moeilijk om daar uit te komen en mezelf niet te veroordelen omdat ik dit voel. Dus : knuffel voor mezelf erbij!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Gisteren mocht ik weer naar huis vanuit de crisis opname. Wat was het zwaar maar zo nodig ook helaas weer. In een week kun je je weer helemaal kapot zuipen na maanden lang abstinent te zijn geweest. En nog meer zuipen dan ooit tevoren. Mijzelf bijna in een coma gezopen, arts op de eerste hulp regelde meteen een crisis plek bij de Brijder. Moest ook aan een strikt dieet om refeeding syndroom te voorkomen. Ja dat krijg je van dagen alleen maar drinken en niet meer eten. Blij dat er werd ingegrepen door mijn omgeving. Vandaag gaat mijn 7e droge dag weer worden. Wel met refusal en daar berust ik mij in, zonder is het duidelijk dat ik het maanden kan volhouden met de nodige euforie maar dan ga ik weer voor de bijl. Ik wil en kan mijzelf dat niet veroorloven, wie wel?

Bedankt voor alle steun en excuses voor degenen die ik heb gekwetst. Met drank op ben ik een ongeleid projectiel, een draak/duivel.  Heeft niets met jullie dan te maken is meer zelfhaat etc. Genoeg zaken om in het nazorg te bespreken. Wonderbaarlijk wel en dat geeft misschien ook hoop voor anderen, dat je in korte tijd met de juiste begeleiding en in mijn geval ook medicatie weer zo snel kan herstellen.

Hou mezelf voorlopig wat op de achtergrond want natuurlijk mentaal heb ik een enorme optater gehad dus lezend is even beter.

Fijne dag allen en heel veel sterkte voor degenen die niet lekker in hun vel zitten..

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou ahum Von. ik had me vergist bij de tandarts. Dus voor niets geweest.

Pols daar krijg ik de 30e de uitslag van. Verder had ik me gisteren eindelijk helemaal voorbereid op, voor het eerst alleen gebruik te maken van mijn scootmobiel IS DE ACCU LEEG kolere zeg. Ik dat ding naar binnen geduwd hem aan gesloten en gewacht om daarna met heel veel tegenzin op die huppeltrut te gaan zitten. Ha eindelijk na een paar uur springt letterlijk het licht op groen en de Bol gaat parmantig op dat racemonster zitten, klaar voor de rit van haar leven. Sleutel in het contact en..............ja hadden jullie gedacht, piep piep piep WAAAAATTT NOU WEER. Doet ie niets     @@#%&*()*&^%%$

Ik ga naar buiten. Werken.

 

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...