Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kannietmeer

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2863
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  19

Over Kannietmeer

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

5174 profielweergaven
 1. Kannietmeer

  Afbouw oxazepam

  Sorry @EefjeJ en @Alina, ben een beetje met vakantie en dan kijk ik niet zoveel. Ik mis sowieso vaak de scherpte om dingen goed te bekijken en ik vergeet dingen makkelijk. Maar ik heb nu Alina geantwoord.
 2. Kannietmeer

  Afbouw oxazepam

  Omzetten moet je in een paar stappen doen meestal, zodat je het oude middel ook nog een tijdje gebruikt. De overgang is even vervelend, maar echt te overleven. Als je daar doorheen bent, is het VEEEEEL rustiger dan de oxazepam en kan je veel makkelijker in kleine stapjes afbouwen. Als je specifiek advies wilt, stuur me dan even een PM @Alina. Het komt echt goed, maar je moet even weten welke stappen je moet ondernemen.
 3. Kannietmeer

  Afbouw oxazepam

  je hormonen kunnen nog schommelen van het ontzwangeren en kunnen door de benzo in de war raken. Helaas kan je nooit uitzoeken wat wat is he.... Jammer ook dat je niet gelijkmatig heb kunnen innemen. Dat maakt je nu even zieker. Maar als je eenmaal een paar dagen op Diazepam zit zal het wel beter gaan naar verwachting. Veel gelijkmatiger en geen plotseling ontwennningsmomenten. Sterkte!
 4. als je geen angst meer hebt, wel 4 tot 5 uur kan slapen en je grootste klacht nu het interne trillen is dan zou ik het ook denk ik zo laten. Gewoon tussendoor een benzo nemen zal geen verlichting geven dus dat zou ik ook zeker niet doen. De verlichting komt pas na een tijdje... zoals @doorbijter ook schrijft.
 5. Hi Yollie . Misschien kan je voor je oude account gewoon vragen om een nieuw wachtwoord? Het inwendige trillen komt echt veel voor en ik heb er zelf in ieder geval ook veel last van gehad. Ook nu ik mijn AD aan het afbouwen ben ervaar ik het trillen. Als ik opsta en als ik naar bed ga en als ik rustig zit. Als ik bezig ben en goed beweeg gaat het beter. Je kan er niets tegen doen. Maar het zal wel echt helemaal over gaan. Ben jij er nog steeds van overtuigd dat je niet op een lage dosis moet herinstalleren? ( @Wanhopige) Ik denk er zelf over de komende weken niet verder af te bouwen met de AD, want zoals ik me nu voel is het ook echt niet okay. @Cyclad58 Spanning in mijn lijf is mega hoog, ik slaap onrustig en voel me precies zoals ik me voelde vlak voordat ik instortte eind 2016. Toen ging het mis omdat de AD die ik toen slikte ineens volledig er mee ophield. Dit is en blijft een rete spannend traject jongens en het vertrouwen houden dat het over zal gaan is niet altijd makkelijk. Maar ik luister maar naar mijn eigen adviezen, want iedereen geneest.
 6. Thanks Ad. Wacht maar, op een dag weten ze dat mannen net zo lijden onder iets anders en daarom soms zulke monsters kunnen zijn . Ik vond het vroeger altijd zo gek en oneerlijk als ze vrouwen met PMS afschilderden als heksen die totaal onbetrouwbaar gedrag vertoonde, gemeen en sjaggerijnig, of dramatisch en depressief.... Nu ben ik 42 en weet ik dat het lijden reeel is en echt diep kan gaan. De karikaturen zijn gemeen en het gaat echt om een diepe lijdensweg die geleid door hormonen door dal en nog dieper dal kunnen gaan. Vandaag ben ik ietsje beter, maar duidelijk nog steeds van slag. Maar ik kijk wel uit dat ik mijn vriend daar van de schuld ga geven, want het zit in mij, het ligt niet aan hem Fijn dat jij hebt geslapen zonder hulp. Laten we hopen dat je dat weer langer en langer volhoud en dat je er weer vertrouwen in krijgt dat ook jouw proces vooruit gaat. Die Jacuzzi klinkt wel echt heel fijn. Ik hoop dat je daar dan ook lekker van kan genieten. Jij bent regelmatig links en rechts op vakantie in huisjes. Zijn er plekken die je extra kan aanbevelen, of specifieke vakantieparken of huisjes? Ik zoek luxe en alles erop en eraan het liefst. Ik wil ook jacuzzi, sauna, als het even kan openhaard of vuurkorf buiten, ik wil water en bootjes, ik wil een regendouche en een bad en ik wil ik wil ik wil. Heb je een tip?
 7. zet em op lieverd! Fijn om deze positieve ontwikkeling te lezen. Houd je daar aan vast als het op en neer gaat ( wat vaak zo is bij benzo ontwenning!) Ben echt blij voor je
 8. Ik herken het wel een beetje Bol. Dikke knuffel voor jou
 9. Nou nou, wat een stilte. Hier een dag vol PMS en daarmee een enorm zooite gemaakt tegen mijn partner.... Beetje jammer dat het zo heftig is allemaal. Ik raakte voor het eerst zo overstuur en heb vandaag zelfs paniekaanvallen gehad. Maar het komt goed, dat weet ik. Maar moest wel een jou denken lieve Ad, @Cyclad58. De momenten dat het je aanvliegt zijn echt niet makkelijk en dan weet je gelijk weer waarom je ooit een benzo gebruikt hebt. Hoop dat mijn CZS snel weer kalmeert, want het is echt een zooitje in mijn lichaam op dit moment. Wat een onrust!
 10. Praten zal je niet helpen nee, en setraline heb ik je ook mijn mening over gegeven. Je zenuwstelsel is beschadigd en kan niet functioneren op dit moment zonder benzo. Of je wacht totdat je lichaam is herstelt, of je gaat tijdelijk toch weer op Diazepam en bouwt dat af. Ik zou gaan voor het tweede, aangezien je hier op het forum blijft schrijven dat je het niet vol houd.
 11. was het spugen misschien gewoon ontwenning? Dat kan namelijk ook . Je darmflora kan totaal in de war zijn en je maag zwaar overstuur.
 12. ik denk dat de psychiater tot nog toe niet erg helpend is geweest en je er niet beter van bent geworden. Het is begrijpelijk dat je toch doet wat die bedenkt. Maar vertrouw je echt nog op het oordeel van de psych? je hart moet ook harder werken, je lichaam is in totale chaos. De balans in alles is zo belangrijk om alles te laten functioneren en door de beschadigende werking van de benzo' s en nu ook de sertraline voel je je gewoon vreselijk.Je lichaam krijgt het gewoon niet voor elkaar zo. STerkte Yollie! Heel zwaar zo .
 13. Hi Tim wat akelig joh! Ik herken dat helemaal. een vergissing in je medicaie inname en je bent gelijk van het padje. Iets wat je niet meer kan ongedaan maken. Maar probeer alles wat je ervaart dus vooral niet te internaliseren, en vertrouw er echt maar op dat het snel voorbij zal zijn. Echt, dit is niet een grote fout en je kan er ook echt vast snel van herstellen. X Liz
 14. vaak krijg je eerst ergere klachten voordat het helpt. Dit is trouwens ook een SSRI en waar je vanaf komt is een TCA. Ik hoop dat het helpt...
 15. Ach jeetje wat vreselijk. Het ligt echt niet aan jou!! En sertraline is een AD die niet op dezelfde receptoren werkt als een benzo. De kans dat je het daarmee opvangt acht ik niet groot. Alleen het deel van de ontwenningsklachten dat door de AD afbouw mogelijk komt zal dan verdwijnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...