Spring naar bijdragen

miera

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

miera's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hallo. Ik ben Mira,heb jarenlang o,5 mgr rivotril geslikt,voelde me hier prima bij,nooit verhoogd. Afgelopen dec ging ik naar de apotheek mijn herhaalrecept ophalen wat bleek rivotril niet meer te krijgen inlaatspruitstuk daarvan kreeg ik klonazepam,na 3 dagen ging het licht uit en kreeg ik vreselijke onttrekkingsverschijnselen angsten trillen zweten misselijk overgeven niet meer slapen,niet kunnen eten.De huisarts heeft mij toen op 10mgr diazepam gezet,dit deed zijn werk werdt er weer rustig van maarja er zat ook nog de rivotril in mijn lijf.Twee weken later moest ik naar de huisarts terug,deze zei nu gaan we afbouwen.Ik gebruikte s'ochtends 5mgr en s'avonds 5 mgr,en van de 5mgr s'ochtends moest ik de helft afhalen,dit ging helemaal mis was erg angstig en een spanning in mijn lijf en misselijk,ik zat gewoon vastgeplakt op de bank van angst.De huisarts gebeld en deze adviseerde om weer terug te gaan naar 2 xdgs 5mgr dus weer 10mgr.Daar sta ik tot vandaag nog steeds op,maar het gaat nog helemaal niet goed,heb wazig zicht,als ik iets eet word ik erg misselijk,slaap heel erg slecht en voel me zo afgevlakt.Nu heeft de huisarts mij er een antidepressiva bij gegeven maar heb dit tot nog toe niet gebruikt,en ben het eigenlijk ook niet van plan.Maar ik zal toch met de diazepam moeten stoppen want hier voel ik me ook niet goed bij.Maar ik ben zo bang om weer in die hel terecht te komen,dus eigenlijk durf ik het niet. Groet Mira.
  2. Hallo Ron. Ik heb ook op Facebook rondgekeken maar vind het daar ook niet fijn.Zelf ben ik nog steeds bezig met diazepam.Weet niet waar het aan ligt maar voel me nog steeds niet helder in mijn hoofd,of dit komt door het jarenlang gebruik van de rivotril of van de diazepam.Vraag me wel steeds af of het weer helemaal goed komt in mijn hoofd.Ook zo raar de ene dag heb ik zin in eten en de volgende dag voel ik me weer erg misselijk.Van angst en paniek heb ik gelukkig geen last,ook wel van ernstige vermoeidheid en wazig zicht.Volgende week heb ik een afspraak bij de psycholoog,en ga dan met haar is even alles op een rijtje zetten.De huisarts heeft mij vorige week ook nog gebeld en hij heeft mij een anti depressiva voorgeschreven,maar dit ga ik niet innemen straks weet ik helemaal niet meer waar al die klachten vandaan komen.,over twee weken heb ik een afspraak bij de huisarts en zou eigenlijk willen afbouwen met de diazepam,maar dan heel langzaam.Kan het zo zijn dat als je een keertje vergeet om een pil in toenemen,dat je dan weer een aantal dagen hebt van meer klachten.Hoe gaat het met jou,ben jij ook al met het afbouwen begonnen,hoe voel jij je nu,kun jij nog goed functioneren,bij mij wisselt dit ook per dag.Als jij aan het afbouwen bent doe jij dit dan ook heel langzaam of ben je nog niet zo ver. Groetjes
  3. Hallo,Ik heb toch nog een vraag waar ik veel mee bezig ben.Toen ik na de rivotril op clonazepam ben gezet,ging dit na drie dagen compleet mis,ben naar de huisarts geweest en die zette me op 15 mgr diazepam,dit ging wonderwel na twee dagen weer heel erg goed,voelde me weer prima,kan dit komen omdat er ook nog steeds rivotril in mijn lichaam zat.Nu na mislukte poging om af te bouwen met diazepam weer op 15mgr diazepam te zijn gezet gaat het nog niet zo heel goed met me.Wel wat beter,zo heb ik vandaag geen angst en paniek aanvallen en spanning gehad,maar lichamelijk gaat het nog niet goed heel erg misselijk geen eetlust ijskoud hebben en bijna niet slapen.Zijn er hier ook mensen die last van deze klachten houden.Ik heb me voorgenomen om pas af te gaan bouwen als ik me een poos goed voel,en dan ga ik het heel langzaam doen.Het maakt mij niet uit of ik er dan een jaar over doe. Groetjes Rita. Ps Ron weet jij of er een ander forum is waar meer mensen op komen met dezelfde problemen.Hier komt niemand meer.
  4. Hoi Ron, Dat ik met de rivotril gestopt ben daar ben ik wel blij om.Kun jij nog makkelijk functioneren.Ik denk dat bij mij speelt de afbouw van rivotril en de opbouw nu van diazepam.Die diazepam daar ga ik ook nog niet mee afbouwen,wil me eerst wel weer eens een beetje beter voelen.Jou voorstel om een beetje rivotril erbij te nemen,ik heb het overigens nog in huis dat ga ik toch maar liever niet doen,ik denk maar zo daar ben ik nu vanaf en eigenlijk ben ik daar wel blij om.Alleen moet ik nu s'avonds een hele diazepam innemen en slaap hier 4 uurtjes op,dan word ik heel onrustig en angstig wakker en kan dan niet meer blijven liggen van de onrust,ook eten lukt op het moment weer niet,krijg s'morgens weer alleen een beetje pap naar binnen geschoven,boterham moet ik niet aan denken want dan ga ik over mijn nek.Jij hebt het ook niet makkelijk zeg,heb je veel pijnen ook aan die middelen.Dus jij hebt ook nog een lange weg te gaan.Ondervind jij wel steun en begrip van mensen.Ik heb het in de familiekring wel verteld maar ze vragen nog niet eens wat ik aan klachten ervaar.Ze horen het aan en beginnen dan weer over hun eigen sores.Maar ja ze weten het,en als ik niet naar een verjaardag of bezoek verdraag dan weten ze waarom.,Ik vraag me af waarom komen hier niet meer mensen om hun ervaring uit te wisselen,ik neem aan dat wij toch niet de enige zijn die rivotril gebruiken of gebruikt hebben.Ik hoop in elk geval nog iets van jou te horen zou het ook fijn vinden om te horen hoe jij met je probleem omgaat of jij nog vanalles kunt ondernemen bv. Groetjes Rita. T
  5. Ben zo bang dat er aan deze ellende geen eind meer komt ,ben zo bang.
  6. Hallo. Weet iemand het verschil tussen rebound verschijnselen of afkick verschijnselen.Volgens de huisarts had ik last van reboundverschijnselen en moest ik daarom weer terug naar 15mgr diazepam.Heb er nog steeds heel veel last van.Ik ga vanavond ook gewoon terug naar 15mgr diazepam. 10 mgr s'morgens en 5mgr s'avonds.Want zoals ik me nu voel vind ik niet om te doen.Functioneer gewoon niet meer door al die klachten.Vanmiddag bezoek gehad en ik was er gewoon niet,kon het gesprek gewoon niet volgen.
  7. Bedankt Ron,Ik zie eigenlijk nu pas jouw verhaal,dat is eerder allemaal niet goed tot me doorgedrongen.Je bent ooit drie jaar van een middel afgeweest maar daarna weer begonnen,is dit wat de verslaving met je doet.Je gebruikt ook best veel rivotril.Kun je daarmee nog goed functioneren,ik denk wel eens hadden ze me het maar nooit voorgeschreven maar ja dat is achteraf he.Kun jij in het dagelijks leven goed functioneren,ik functioneerd tijden de afbouw poging voor geen meter meer en kreeg weinig begrip en steun van mijn omgeving,en dat heb je echt wel nodig anders is het een eenzame strijd.
  8. Hallo, Ik weet wel dat beide middelen zowel rivotril als diazepam gewoon niet goed zijn.Maar vraag me af welk middel erger is,ik lees overal dat rivotril de allergrootste rotzooi is..En dat ze dat eigelijk nooit voor mogen schrijven.Een ding weet ik wel dat als ik me een poos goed voel echt een poos dat ik dan toch weer ga proberen om te stoppen,maar voor nu blijf ik op de diazepam staan.Ik ben ook al zo blij dat ik vanmorgen weer gewoon een boterham zonder moeite heb kunnen eten,terwijl ik drie weken lang een beetje pap alleen met moeite erin kon krijgen. Slapen gaat nog heel slecht,vaak wakker en ben al erg vroeg op,en heb last van oorsuizen.Maar van deze twee ongemakken maak ik absoluut geen probleem,dat is dan maar zo.Maar het sterke overleven zoals ik 2maanden gedaan heb dat wil ik nooit meer mee maken.Was gewoon in staat er een einde aan te maken.Ik hoop voor nu dat ik weer in een stijgende lijn naar boven mag gaan.
  9. Hoi, Ben weer begonnen met 10 mgr diazepam,smorgens een halve en s'avonds een halve voor het naar bed gaan,merk alleen dat in de middag de angstaanvallen weer terug komen.Zou die 10 mgr diazepam toch niet genoeg zijn om die angstaanvallen op te vangen.Ik weet het niet meer. Groetjes.
  10. Hallo, De huisarts heeft mij vanmiddag gebeld en wij zijn in overeenstemming tot de conclusie gekomen om toch weer terug te gaan naar 10mgr diazepam,ik had zoveel angstgevoelens spanning en paniek kon niet meer eten.Zat alleen nog maar als een angstig vogeltje op de bank,durfde niets meer.Of lag op bed omdat ik me zo beroerd voelde.Heb van die 0,5mgr rivotril nooit geen last gehad kon de hele wereld aan.,ook nooit in al die jaren gaan verhogen.Ik ben 72 jaar en heb hier dus echt geen zin meer in om die laatste jaren van mijn leven door die ontwenning nog langer aan te doen.De huisarts ging nu op vacantie en belt mij over twee weken weer terug om te kijken hoe het dan gaat.Hopenlijk mag het snel weer wat beter gaan met mij.Ik zal zeker nog iets van me laten horen. Groetjes.
  11. Ik zeg het verkeerd,ik sta nu op anderhalf tablet in plaats van 2 tabletten en twee tabletten en twee tabletten waren 10 mgr.Ik hoop dat ik nu een beetje duidelijker ben.
  12. Ik heb rivotril0,5mgr wel zeker 15 jaar gebruikt.
  13. Ik ben gestopt met 0,5 mgr rivotril op 10 mgr diazepam.Het was de bedoeling dat ik meteen toen ik op diazepam werdt gezet en dus ook zonder rivotril na twee weken 5mgr te minderen dat heb ik gedaan tot ik na de derde week weer 5mgr eraf moest doen,dit ging niet voelde me ze beroerd dat ik die 5mgr er weer bij heb genomen.Dus nu zit ik weer op 10 mgr diazepam en ik voel me nog steeds erg slecht.Voel me heel eng in mijn hoofd en veel lichamelijke en geestelijke klachten,dus erg beroerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...