Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kismo

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kismo

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo ik bouw momenteel af van alprozolam 0.25, neem in de ochtend de helft van 0,25 en in de avond een volledige 0,25. Van zodra ik een dag geen neem loopt het mis. Krampen moe pijn in mijn spieren vreselijk. Die duizeligheid daar kom ik gek van. Iemand ervaring met afbouwen alle raad is welkom!!
 2. Hallo Ik neem 1 jaar alprozolam. In 2017 mijn beide ouders verloren in drie maanden tijd. Het jaar erna geboren hartafwijking gaatje van 2 cm operatie gehad paraplutje gestoken. Dan is de miserie begonnen hartritmestoornissen gekregen angst en op de alprozolam gekomen 2 maal 0.25. Ben nu voor de tweede maal gaan afbouwen voor mijn pilletje in de ochtend voel me beroerd kon me niet concentreren krampen en mijn hoofd koppijn en draaien vreselijk. Dokter gebeld en moet ze weer verder nemen hij zei je zal ermee moeten Ieren leven. Heb nu 17 februari afspraak pshyiater ben ten einde raad... Zo een kleine dosis en een helllll om te stoppen hoelang duren die ontwenningsverschijnselen. Wat zijn jullie symptomen??
 3. Ik neem 1 jaar alprozolam 2 maal 0.25,mocht 1 pilletje afbouwen in de ochtend vijf weken helaas teveel ontwenningsverschijnselen. De huisarts zei neem ze verder je zal het moeten aanvaarden. Was er niet goed van... 17 februari afspraak pshyiater hopelijk kan die me helpen.. Wat zijn bij jullie de ontwenningsverschijnselen van alprozolam en hoe gaan jullie er mee om. Er zei me iemand diazipam bij te nemen om te ontwenningsverschijnselen op te vangen en draaglijk te maken..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...