Spring naar bijdragen

benzodizzy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    70
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

benzodizzy's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. benzodizzy

    Even voorstellen

    Die angsten herken ik fer. Misschien een uiting van een basaal angstig gevoel wat ik me hele leven al heb. Ben eigenlijk voor alles wel bang.
  2. benzodizzy

    Even voorstellen

    Lastig die gegeneraliseerde angststoornis, komt die nu niet in volle vaart omhoog? Ben je ooit therapeutisch behandeld voor die stoornis?
  3. @bolletje respect! Zet het werk voort!
  4. @bolletje Hoe kan jij nu al 11 jaar hier rondlopen? Betekent dat dat jij nogsteeds geen korte metten kan maken met je verslavingen?
  5. @Breg ik ben van dezelfde leeftijd als jij, ook met een diazepam verslaving. Eerder heb ik hier gepost in mijn afbouw maar ik heb het niet gered. Ik kan niet beschrijven in woorden hoe erg ik op me kloten heb gekregen. Ik bouwde diazepam ook tegelijk af met escitalopram en seroquel, dat was mijn fout.
  6. benzodizzy

    Wie zegeviert?

    Ik heb dit ook gepost in de huiskamer, bedankt voor de reacties. Alleen hebben die 2 nog klachten. Wie van jullie is het gelukt om abstinent te blijven van de benzo? Zou degene kunnen vermelden welke benzo en de duur van het gebruik. Toen ik 1,5 mnd voledig gestopt was met diazepam kreeg ik toch een partijtje op me flikker. Vanaf 2017 afgebouwd he! Enorme angstgedachten en dwanggedachten, gewoon een stoornis erbij of die eronder lag tijdens gebruik. Hahaha dus ik heb in die 17 jaar voor niks met al die psychologen gepraat en allerlei behandelingen voor niks gedaan, 17 jaar lang he! Ik ben zo boos. Stoornissen worden slapend gehouden tijdens gebruik, je kan dus nooit met gebruik van je benzo een therapie volgen, terwijl huisartsen en de ggz dat juist aanmoedigen. Jaja hoe kan je onder invloed nou een therapie volgen, je komt nog niet eens door laag 1 heen, laat staan dat je de ui laagje voor laagje kan pellen en zo de waarom vraag inzichtelijk kan maken van jou angsten/stoornissen /gevoeligheden. Ik ben laaiend, temeer omdat ik ben terugvallen op 2,5 mg diazepam. Ik ga morgen mijn huisarts bellen hierover. Ben dus erg benieuwd wie van zijn middel is afgekomen en hoe het met degene gaat.
  7. Wie van jullie is het gelukt om abstinent te blijven van de benzo? Zou degene kunnen vermelden welke benzo en de duur van het gebruik. Toen ik 1,5 mnd voledig gestopt was met diazepam kreeg ik toch een partijtje op me flikker. Vanaf 2017 afgebouwd he! Enorme angstgedachten en dwanggedachten, gewoon een stoornis erbij of die eronder lag tijdens gebruik. Hahaha dus ik heb in die 17 jaar voor niks met al die psychologen gepraat en allerlei behandelingen voor niks gedaan, 17 jaar lang he! Ik ben zo boos. Stoornissen worden slapend gehouden tijdens gebruik, je kan dus nooit met gebruik van je benzo een therapie volgen, terwijl huisartsen en de ggz dat juist aanmoedigen. Jaja hoe kan je onder invloed nou een therapie volgen, je komt nog niet eens door laag 1 heen, laat staan dat je de ui laagje voor laagje kan pellen en zo de waarom vraag inzichtelijk kan maken van jou angsten/stoornissen /gevoeligheden. Ik ben laaiend, temeer omdat ik ben terugvallen op 2,5 mg diazepam. Ik ga morgen mijn huisarts bellen hierover. Ben dus erg benieuwd wie van zijn middel is afgekomen en hoe het met degene gaat.
  8. Mijn laatste benzo is de benzo waar jij mee wilt stopen. Ik heb 17 jaar op benzos geleefd, ook aanvankelijk gekregen tegen paniek. 2017 afgebouwd naar een totale stop in december 2019, lange periode van afbouw dus. Het is me niet gelukt, ik ben in zware paniekaanvallen beland toen ik helemaal niks meer slikte, dus zelfs 0,5 mg diazepam doet nog een hoop. Ik slik vanaf januari 2020 weer 2,5 mg diazepam. Ik heb gefaald en baal enorm. Ik heb alle ggz hulp moeten herstarten en ben nogsteeds niet de oude. Ik heb last van dwanggedachten gekregen toen ik helemaal stopte en die heb ik nogsteeds, alsof er een stoornis bij is gekomen. Ik heb de gehele afbouwperiode alleen gedaan, dat betekent geen hulp van een arts en andere hulpverleners. Misschien had ik dat wel moeten doen, toen ik aankwam op totale abstinentie van het middel. Laat je niet ontmoedigen, ga het aan. Ik ga me weg hier in vinden, met hulp. Bouw langzaam af, diazepam is een hufter en vraag hulp, helemaal omdat je paniekgevoelig bent. Succes.
  9. Je hebt iets verschrikkelijks meegemaakt, dat je daarvoor oxazepam nam is zeer begrijpelijk. Neem alle tijd, natuurlijk wil jij niet altijd " in die pauze stand " leven. Maar wees nu zacht voor jezelf, als het jouw helpt nu, zou ik het afkicken met al zijn narigheid even parkeren. Maar dat is mijn bescheiden mening. Veel sterkte.
  10. @Deligaf1 knap hoor 2 jaar vrij. Ik heb erik paling gemaild, hij zegt dat wanneer je echt op nul zit je de rebound /ontwenning klachten verergeren. Dat verklaart mijn aanvallen. Ik heb te weinig rust genomen in die 2 maanden waarschijnlijk omdat ik dacht het gaat wel. Ja ik baal enorm het voelt terug bij af. Ik kreeg 2 keer daags 1 , maar zit op 10mg. Hoelang slikte jij benzos? Ik heb echt de indruk Hoe langer hoe moeilijker ervanaf en wanneer je echt op niks meer zit je weer waves krijgt. Hoe was jouw ervaring? ,,,
  11. @Deligaf1 heb angststoornis en loop bij psycholoog, heb 15 jaar benzos gekauwd. Sinds 2 maanden helemaal zonder tot 2 weken geleden, kreeg gekke gedachtens en paniek. 10mg oxazepam gekregen van huisarts
  12. @Deligaf1ok dan begreep ik het verkeerd. Ik ben ook helemaal naar de kloten door die benzos geworden, met benzos raasde het leven aan me voorbij, alsof ik altijd bij de bushalte stond en nooit in stapte. Een zeer angstig gevoel omdat als je het leven niet kan voelen maar wel kan bedenken, je eigenlijk dood bent. Je bent alleen maar een paar starende ogen. Zonder benzos kom ik in zoveel gekte terecht dat ik me dagen vasthoudt aan een laatste grasprietje.
  13. @Deligaf1 pasop met je diagnoses, zowel een psychose als een delirium ziet er anders uit. Paranoïde gedachten/gevoelens /ideeën heb ik ook last van en dwanggedachten. Volgens mij hebben hier veel gestopte gebruikers van benzos hier last van op een zeker moment. Als je dat verkeerd interpreteert krijg je paniek, je moet het dus accepteren en doorvoelen, angst mag er zijn, accepteer de angst.
  14. Ik betrap me nu al een tijdje op paranoïde gedachten wat resulteert in paniek. Herkennen jullie dat ook en hoe gaan jullie daar mee om? Ik heb jarenlang diazepam gebruikt en langzaam afgebouwd.
  15. Psychiatrie is er ook niet gericht om je beter te maken, maar om je tam te houden. Vandaar de vreemde blikken als je wilt minderen met je benzo troep en stoppen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...