Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Dhovarr

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Dhovarr

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dhovarr

  Even voorstellen

  Ik slikte gemiddeld 20mg per dag. Even een verdere update.. Ik ben overgestapt naar diazepam en ben al langzaam begonnen met afbouwen. Dit gaat heel goed! Geen klachten. Ik slaap zelfs beter. Voel me een stuk helderder. Kan langer doorwerken zonder heel moe te worden. Al met al dus alleen maar positief eigenlijk! Groetjes!
 2. Ik gebruik gelukkig niet zo veel oxazepam. 10mg per dag. Soms 20, maar dat is een uitzondering. Ik gebruik het al wel 8 jaar lang, dus als het een paar maanden tot een jaar duurt met diazepam om helemaal af te kicken is dat voor mij nog wel te overzien. Ik heb ruim 2 jaar 20mg citalopram geslikt. Het heeft me heel goed geholpen, maar ik liep op een plateau. Had niet meer het gevoel dat het hielp dus ik ben er toen op eigen initiatief mee gestopt.
 3. Hallo allemaal! Oxazepam afbouwen is toch verdomd lastig zeg. Afbouwen van AD ging me veel makkelijker af. Ik merk dat ik veel te veel schommel tussen de dossisen in. Dit komt natuurlijk door de korte halfwaardetijd van oxa. Denken jullie dat het verstandig is om morgen naar de huisarts te gaan om voor diazepam te vragen? Diazepam heeft een veel langere halfwaardetijd en schijnt wel beter te zijn om mee af te bouwen. Groetjes!
 4. Dhovarr

  Even voorstellen

  Valt eigenlijk wel mee hoe erg ik er last van heb nu. Door het hele corona gedoe heb ik er wel meer last van dan een jaar geleden. Een paar jaar geleden heb ik geaccepteerd dat het waarschijnlijk nooit meer helemaal over zal gaan en ik heb daarmee leren leven. Ik hen verschrikkelijk veel behandelingen gehad. Van gewone cognitieve gedragstherapie tot emdr en acupunctuur. Heb nu zoveel handvatten aangereikt gekregen dat ik niet heel veel baat meer heb aan het praten met een psycholoog. Maar het zou dus kunnen dat het grootste deel van mijn klachten veroorzaakt worden door de oxazepam
 5. Dhovarr

  Even voorstellen

  Hallo allemaal! Ik zit nu op mijn 3e dag zonder oxazepam. 8 jaar geleden kreeg ik de pammetjes voorgeschreven voor een gegeneraliseerde angststoornis. Heb in de tussentijd ook aan de AD gezeten en ben daar bijna 2 jaar geleden succesvol mee gestopt. Dit was verschrikkelijk beknopt mijn verhaal. Vraag maar raak als jullie meer over me willen weten. Ik ben een open boek! Waar ik al een hele tijd mee zit is dat ik erg moe ben. Of beter gezegd, ik ben op. Ik verdenk de oxazepam hiervan. Ik heb het gevoel dat ik niet "stabiel" ben. Ik slikte sowieso elke avond een pammetje. Ik schommelde
×
×
 • Nieuwe aanmaken...