Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

maxxie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over maxxie

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. maxxie

  Vraag over afbouw

  Top, hoe kom ik aan 0.5 pillen? Ik moet dan naar 4,5 bijv
 2. maxxie

  Vraag over afbouw

  Ik ben nu aan het afbouwen met Diazepam, van 10 naar 0, met stappen van 1 mg per week. Nu in overleg huisarts met 0.5 per 2 weken, lijkt me beter VRAAG: bouw je dat af bij de ochtendinname? Of eerst ochtend, dan 2 weken later bij de avond inname, etc.
 3. maxxie

  voorstellen...diazepam verslaafd

  Dank voor de reacties.
 4. Ik weet dat dit een vraag is die de huisarts moet beantwoorden, maar die doet er nogal luchtig over. Ik slik 20 jaar 10 mg Diazepam tegen spanning en paniekaanvallen. Ik drink die jaren ook 4-5 glazen alcohol per dag. Ik ben wel vaak gestopt met drinken en dan had ik last van hoofd- en buikpijn, onrust, geirriteerdheid en natuurlijk het bekende zwarte gat van geen beloning. Maar ik sliep prima bijv. Raar maar waar: ik sport op redelijk niveau en wil het niet meer. De pillen, de drank. De huisarts zei: stop met drinken en bouw diazepam af in 10 weken. Ik heb gezegd dat ik dat echt niet ga redden, ik ben sterk, maar 2 dingen aanpakken in 1 keer....nee. Wat zouden jullie doen? Ik lees wel dat Benzo afbouw heftiger is, maar alcohol zie ik meer tegenop vanwege de 'beloning' die erin zit. Daar komt bij dat ik wil blijven trainen, dus ik wil niet wekenlang thuis op de bank liggen om de afkick verschijnselen uit te zitten. Iemand een idee of ervaring? Ik zal het soweiso weer met de arts bespreken hoor. Ik ga niet alleen zitten dokteren Dank! Max
 5. maxxie

  voorstellen...diazepam verslaafd

  Ik heb dit schema van de huisarts gekregen en ik dacht ook al meteen: dat is wel erg snel. Ik ga kijken hoe deze week gaat, wss is de 1e week nog wel te doen. Het probleem is dat ik ook veel en lang fiets op de racefiets, en zelfs met diazepam ben ik vaak angstig en gespannen. Ik wil wel blijven fietsen, anders verzak ik in ongezonde leefstijl.
 6. Hallo, Ik ben Max, 48 jaar oud. Ik wil na 20 jaar Diazepam gaan afbouwen. Omdat ik denk dat het niet goed voor me is. Ik zie er enorm tegenop. Gebruik 20 jaar 10mg per dag. Tegen paniekaanvallen. Ik voel me erg onzeker omdat ik verslavingsgevoelig ben en oook een vermijdende persoonlijkheidssstoornis heb. Ik las dat die combinatie nogal lastig is bij het afbouwen, nog los van de afkickverschijnselen. Het plan is om 1 mg per week eraf te halen. Dus van 2 keer 5 start ik nu met 1 keer 4mg en 1 keer 5mg. We gaan het zien.
 7. maxxie

  voorstellen

  Hallo, excuus....verkeerde forum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...