Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ikdoeertoe

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Ikdoeertoe

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

1010 profielweergaven
 1. Ja spinder, dat is wat er gebeurt, en betekent dat je aan het herstellen bent. Zoals knm beschrijft. Ieder gaat z'n eigen weg hierin, met vallen en opstaan. Maat onthoud een ding je gaat genezen.
 2. Hai Spinder Je bent nu vier weken van de pillen af, nu zit je lichaam in herstel, en maak je dit soort sensatie mee. Je lijf is zo hard aan het werk, omdat er nu geen chemie meer binnenkomt.Hou vol, het komt echt goed hoe moeilijk het ook is. Ik ben nu een jaar vd benzo af, en ondervind elke dag wel klachten, maar heus het gaat herstellen. Je kunt er alleen geen zekerheid op plakken hoe lang het zal duren. In het begin sliep ik ook niet, maar dat gaat ook per week, of per dag steeds beter. Ik haal nu de 5 a 6 uur slaap, en altijd maar moe. Maar zoveel beter dan een jaar geleden. Kop op HOU VOL.
 3. Hoi Annie 87 Ik weet wel zeker dat , dat het geval is.ze zou gewoon nu heel langzaam verder moeten gaan afbouwen, en het word echt wel beter. Ik spreek uit ervaring. Er is met mij ook gesold. Maar heb voet bij stuk gehouden. En voel me gelukkig weer een stuk beter, maar ik ben er nog niet. Ben nu precies een jaar benzovrij. Het is een heel lang verhaal, en heb nog niet de puf om alles op te schrijven. Ik hoop dat mensen hier iets aan hebben.
 4. eefje wat goed van je om die flyers daar neer te leggen. TOP
 5. eefje. Het zijn echt ontwenningsverschijnselen. Ik ben nu een jaar van de benzo af, en heb nog allerlei verschijnselen. Ik dacht op een gegeven moment ik ben klaar. Maar toen werd het alleen maar erger, het is zo grillig.Maar momenten dat het goed gaat daar moet je je aan vast houden. Dat betekent dat je lichaam hard aan het werk is om stabiel te worden. Hou je taai.
 6. Lieve verbloemen. Ik had erg veel hyperventilatie en ook een soort van wegrakingen lees alles, maar schrijft weinig, omdat ik de puf er niet voor had heb. Maar wilde dit nu wel doen, om je een hart onder de riem te steken, dat je echt niet de enige bent die dat heeft. En dat het echt beter wordt. Hou je taai. Heel veel dikke grote knuffels
 7. Lieve verbloemen. Duizenden knuffels voor jouw. Lieve verbloemen. Duizenden knuffels voor jouw.
 8. Ik heb hem ondertekend
 9. Goedemorgen Sannie Wil je even zeggen dat het echt goed komt.
 10. Jeshen, snap dat,maar wie weet.Hoop doet leven. Xx
 11. Goedemorgen dames. Jeshen, het is wel doorbijten hè, vind het heel goed/knap van je, omdat je weet dat er betere nachten komen. X Bolletje , ja hand specialisten bestaan. Hopelijk , ben je daarmee geholpen. Fijne dag.
 12. Hee Jordi Hoe gaat t met jou, kom je de dag een beetje door? C Maria
 13. We doen ons best bolletje!!!!!! Het zal toch zeker wel een keer goed komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...