Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yollie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  250
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Yollie

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

522 profielweergaven
 1. Ik ben op internet gaan snuffelen en las dat bijverschijnsel slapeloosheid kan optreden. Weet nou niet of mijn slapeloosheid van de benzo is of de antidepressiva
 2. Yollie

  Tintelingen

  Ik word gek van dat weinig slapen. 3 wk geleden 1 keer in 4 jaar tijd geslapen. Nu of helemaal niet of 2 a 3 uur. Ik heb geen angst meer maar wordt gek van inwendige trillingen aan de linkerkant van mijn lijf. Hebben jullie dat ook en stopt het een keer. Wanneer ga ik een keer weer goed slapen. Jullie kunnen me geen antwoord geven denk ik. Maar zoek erkenning dat het niet tussen mijn oren zit.
 3. @Annie Ok dat heb ik ook. Niemand die mij begrijpt
 4. @Annie87 wat bedoel je met gevoelstoornissen en heb je nog medicatie?
 5. @Cyclad het heeft geen zin om de quetiapine in te nemen omdat ik maar 1 uurtje op slaap. Ik krijg er ook nachtmerries van en mijn lichaam vraagt steeds een hogere hoeveelheid. De xanax doe ik onder begeleiding. De imipramine vind ik niet nodig want ik ben niet depressief. Ik blijf niet in bed liggen en sport en ga gewoon uit. Door de weeks doe ik mijn huishouden laat de hond uit. Wandel en studeer een beetje. Onthouden gaat wel moeilijker. Slecht Slapen en trillen is bij mij aan de hand. 3wk geleden heb ik maar 1 keer goed geslapen in 4 jr tijd. Met dezelfde dosis. Angst is niet meer aanwezig.
 6. @Annie. Ik heb net één hele lange mail gestuurd met mijn beklag over benzo en ad. Ik hoop dat meer zullen mailen. Kom op mensen!!! We moeten wat doen!!!
 7. @Annie87ik ga dat ook doen. Je hebt mijn steun want ik word gek van inwendige trillingen hele dag door en slaap niet of 2 a 3 uur.
 8. Ik word gek van dat weinig slapen. 3 wk geleden 1 keer in 4 jaar tijd geslapen. Nu of helemaal niet of 2 a 3 uur. Ik heb geen angst meer maar wordt gek van inwendige trillingen aan de linkerkant van mijn lijf. Hebben jullie dat ook en stopt het een keer. Wanneer ga ik een keer weer goed slapen. Jullie kunnen me geen antwoord geven denk ik. Maar zoek erkenning dat het niet tussen mijn oren zit. Heb nog maar weinig xanax 0.75 en 50 mg ad imipramine. Ik ben niet eens depressief. Krijg steeds te horen van een goeie vriend als ik over weinig slaap heb of niet geslapen heb dat het niet kan en zegt dat ik depressief ben daarom die trillingen heb. Hij zegt dat ik de dokter wil uithangen. Ik heb besloten niet meer met hem te appen. Hij is zelfs ook doodziek. Hij is ten dode opgeschreven maar nog niet terminaal. Slikt wel 20 med voor Lepra. Dus ik heb ook met hem te doen daarom appte ik hem. Aub reageren jullie gauw want ik kan er niet meer tegen. Mijn psyhiater zegt doodleuk niet opletten. Ik kan niet geloven dat ik weer normaal zal slapen wanneer ik van mijn medicatie af ben. Ik heb al zo weinig.
 9. @Roberto ik zie dat velen last hebben. Ik gelukkig niet. Maar ben nog niet helemaal afgebouwd. Ik heb nog weinig benzo. Ik heb geen angst meer maar wordt gek van weinig slapen zonder medicatie. Soms helemaal niet of 2 a 3 uur. En wat ik het meest irritant vind zijn de inwendige trillingen in mijn linkerbeen mijn linkerbuik en linkerborstkast de hele dag door. Ik vraag me af of meer mensen dit hebben en of het ooit overgaat.
 10. Ik heb niet zozeer last meer van angst maar slapen is funest en inwendige trillingen. Maar nog steeds 0.75 mg xanax en 50 mg imipramine. Veel onrust ook. Niet moe. Bang nooit meer te kunnen slapen.
 11. @Dank je face. Het slapen vind ik het vreselijkst. Ik hoop dat het goed komt maar meer troep neem ik niet. Ik heb xanax tot 0.75 mg afgebouwd en zelf stiekem de ad minder dan de helft. Ik heb nu veel trillingen in mijn linkereen buik en borstkas. En slapen is een ramp. Heb jij nog medicatie en hoe gaat het slapen?
 12. Hoe laat nemen jullie benzo in
 13. IK BEN DAT GETRIL EN SLECHT SLAPEN NU GOED ZAT!!!
 14. @Louisa geheugenverlies loop je op door slaaptekort
 15. @Bolletje. Ik leef ook met je mee. Maar aub niet de marokanen zo bestempelen. Het klinkt als discriminatie. Ook nederlanders zijn soms klungels. Ik heb mijn badkamer door een nederlander laten doen. 4 lekkages achter de rug en een hoop geld. Het is nog steeds een troep. Beschadigd trap beschadigd overloop. Ik erger me soms ook aan de criminaliteit maar blijf verreweg van discriminatie. En nu erger ik me aan mijn lijf dat op ontploffen staat net als bij jullie. Mijn hart gaat tekeer. Hoge bloeddruk slecht slapen. Trilling borstkas. Trilling linkerbeen. Had angst. Maar geen angst meer. Gelukkig geen depressie maar krijg wel ad. Ik trek het ook niet meer. Gisteren naar de huisarts geweest. Ze weet zich geen raad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...