Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Yollie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  406
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Yollie

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

803 profielweergaven
 1. @Louisa dank je. Ook jij komt er vanaf. Houd moed. Laat je niet bang maken door de symptomen. Iedereen ervaart het anders.
 2. @Kannietmeer dank je wel. Wat goed om te horen. Ik ben flink bezig geweest in de tuin. Nu ramen lappen en voor een warme hap zorgen. Ik merk dat positieve berichten mij goed doen.
 3. @Dank je Cyclad. Ik geef niet op. Ik ga in de tuin wat doen.
 4. Goeiemorgen. Ik open de huiskamer voor de verandering. Ik wens jullie vandaag een goeie dag. Mijn schoonmoeder is jarig. We kunnen niet naar haar toe. 89 misschien is dit wel haar laatste jaar. Ik vraag me af of ik wel zo oud wordt want ik begin er zo langzamerhand in te geloven dat ik niet beter wordt. Dat ik blijvende schade heb. 2uurtjes geslapen. Beetje misselijk en weer dat constante trillen. Ik word er niet goed van. Sterkte allemaal weer. Jammer dat er niemand op het forum komt die van alle shit af is.
 5. Potverdorie ik probeer iedereen op te peppen. Maar zelf gaat het nu niet goed met me. Ik kan niet slapen. Ik voel me niet lekker. Beetje misselijk. Ik tril als een gek maar ik verdom het om ene pil aan te raken. Waar is het einde? Snik snik @Wilhelminaik denk niet dat bolletje je pijn wilt doen. Ze vroeg alleen of je onder behandeling bent. Met helpen bedoelt ze dat we je niet van de benzo en klachten kunnen afhelpen. We zijn geen behandelaars. We zijn hier om mekaar mentaal te steunen en tips te geven. Je bent aardig op weg met afbouwen. Ga zo door en blijf vooral op het forum. Klagen mag. Doen we allemaal. Tinnititus angst pijn trillingen duizelig geheugenverlies slapeloosheid etc etc etc . We maken het allemaal mee en we gaan allemaal deze strijd winnen. Kom op!!!
 6. @Wilhelminaik denk niet dat bolletje je pijn wilt doen. Ze vroeg alleen of je onder behandeling bent. Met helpen bedoelt ze dat we je niet van de benzo en klachten kunnen afhelpen. We zijn geen behandelaars. We zijn hier om mekaar mentaal te steunen en tips te geven. Je bent aardig op weg met afbouwen. Ga zo door en blijf vooral op het forum. Klagen mag. Doen we allemaal. Tinnititus angst pijn trillingen duizelig geheugenverlies slapeloosheid etc etc etc . We maken het allemaal mee en we gaan allemaal deze strijd winnen. Kom op!!!
 7. @Bolletje en iedereen goeiemorgen. De zon schijnt. Laten we ervan genieten om te herstellen. Bolletje ik herken dat. Steeds bewegen doe ik ook om de trillingen niet te voelen.
 8. @Atena ook voor jou komt het goed. Slaap ook lekker straks. Je bent ook goed bezig overdag lees ik. Goedzo!!!
 9. @Atenaik heb 4 1/2 jr verschillende benzos en verschillende ad geslikt. Ik denk dat ik alles bij mekaar 3 mnd afgebouwd hebt. Ik ben nu 17 dagen benzovrij en zondag a.s. AD af. Gelukkig heb ik daar zelf om gevraagd anders zat ik er nu nog aan. Mijn vorige psyhiater bleef maar benzo voorschrijven en verhogen. Klopt in de avond had ik het vaak beter en hoopte elke dag dat de dag snel voorbij was. Ik pompte mezelf in dat ik van angst niet dood ga. Ik heb nu geen angst meer maar nog last van trillingen en slecht slapen en sinds kort kleine opvliegers. Ik kom de dag door door goed te eten en te drinken. Veel wandelen. Veel met klusjes bezig zijn in huis. De hele dag muziek opzetten en meezingen. Mijn verstand op nul zetten. Als ik niks deed dan gaf ik de angst vrij spel. Ik ben nog niet 100% maar heb goede hoop dat het dat wel wordt. Ik hoop benzovrij voor iedereen hier. Nogmaals niet iedereen ervaart hetzelfde. Ik had xanax vrij zware benzo en imipramine zware antidepressiva. Ik heb altijd al een hoge bloeddruk gehad en slik daar ook pillen voor. De imipramine maakte dat het nog meer ging stijgen. Nu ik dat ook bijna afgebouwd hebt zie ik mijn bloeddruk gelukkig weer zakken. Echt foute boel benzos en AD.
 10. @AtenaIk heb ook snel afgebouwd. Inderdaad even hevige angst na elke verlaging maar ik ben erdoor. Ik voelde me niet depressief gelukkig. Maar ja iedereen is verschillend. Ik ervaar nog slechte slaap en constante trilling. Dat zal niet snel over gaan maar ik accepteer het. Voor mij nooit meer die troep. Deze zomer laat ik niet aan mij voorbij gaan. 4 jaren uit mijn leven zijn verloren.
 11. @Lynn86maar uiteraard nog niet klachtenvrij. Nog snel moe. Slecht slapen en meest irritant constant inwendig trillen.Wat slik jij nog?
 12. Ik ben van de alprazalom en quetiapine af. En bijna ook de imipramine. Dit is mijn laatste week nog op 25mg imipraine. De klachten die ik nog ervaar is snel moe. Constant inwendig trillen en nog slecht slapen.
 13. @Lynn86 ik ben van de alprazalom en quetiapine af. Bijna ook de imipramine.
 14. @Cyclad58 ik zie nu pas dat ik hierop niet gereageerd hebt ik ben inmiddels benzo af nu bijna ook ad af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...