Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas
Alina

Afbouw oxazepam

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,

Ik slik nu bijna 4 mnd oxazepam 3 stuks in de nacht van 10 mg.

 

Ik ben ze gaan slikken 4mnd geleden na de geboorte van mijn kindjes. Ik slik het samen met seroquel 25 mg ook voor het slapen.

Ik had een angst ontwikkeld voor het slapen. Nu ben ik op eigen houtje gaan afbouwen, want het slapen is er niet beter op geworden. En ze hebben mij de diagnose postnatale depressie met angst gegeven. Maar als ik ze bijwerkingen lees van oxazepam komen ze ook overheen met wat ik dagelijks voel. En ja ik ben net bevallen en voor de menstruatie nemen de klachten sterk toe. 

Mijn vraag, ik ben nu vanaf as zaterdag met een halve oxazepam vermindert in de nacht.

Sinds gisteren erge hoofdpijn,misselijk, constant honger gevoel terwijl ik net gegeten heb ,en extreem uitgeput ( dat was ik al 4mnd) maar het lijkt toch erger te worden), en erg down en tal van allerlei klachten. Ik weet niet wat bij de oxazepam hoort of de postnatale depressie of onwenning. 

 

Wie zou mij kunnen helpen, de huisrats gelooft er allemaal niet in en die zei laatst nog als het allemaal niet helpt dan stop er maar mee, ook met de seroquel. Zomaar stoppen is ze gek geworden. 

Is dat constant honger gevoel bekent, en ik voel me misselijk en hoofdpijn en zo zo moe niet normaal.  Ik slaap niet goed en wordt echt veel wakker, seroquel heeft de eerste paar weken goed gewerkt maar nu ook niet meer. Ze gooien nu alles op mijn diagnose, en ontzwanmgeren. 

Liefs

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi alina

Gefeliciteerd met de geboorte van je kindjes. Erg vervelend dat je nu met klachten en medicijnen zit.

Nu zul je moeten afbouwen in een drukke tijd. 

Met een halve tablet oxazepam afbouwen is te snel. 

Ik heb 4 maanden 10 mg oxazepam  geslikt ook voornamelijk voor het slapen en de rust door burn out. Ik ben na 4 maanden zelf gaan afbouwen. Maar dan in kleine stapjes. 0.5 mg per 10 dagen en dan in die 10 dagen steeds een stukje minder. Ik zou je adviseren dat ook te doen. Koop een weegschaaltje en gebruik een vijl. 

Velen adviseren ook om oxazepam over te zetten op een langdurend middel temazepam (dacht ik ) en daarmee af te bouwen. Ik heb daar geen ervaring mee.

Er zomaar mee stoppen slaat nergens op. Ik snap niet dat dokters dat zomaar kunnen zeggen. Ik vind dat gewoon gevaarlijk. Bovendien heb jij kleine kinderen om voor te zorgen.

En ook de seroquel daarna in stapjes afbouwen. 

Naar mijn idee heb je ontwennings klachten.  Angst voor slapen is geen pretje. Bij ontwenning zul je ook in de nacht last kunnen hebben. Heb ik ook. 

Maar het wordt minder met de tijd. Bij mij verloopt de ontwenning in fasen. De ene week had ik meer last dan de andere. En omdat ik micro afbouw doe gaat het redelijk. 

Heb je wel iemand om mee te praten en om je te steunen? 

Hopelijk kun je hier wat mee. 

Misschien dat anderen ook nog tips kunnen geven.

Groetjes 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi dankje voor het reageren.

Is een keukenweegschaal ook goed en wat is 0.5 van een hele oxzazepam☺is dat een kwart. 

Nee ik heb niemand bij halve mij man. Ik weet niet zo goed wat nu ontwenning is of de diagnose die ik heb gekregen. En het ergste is ik slik het puur uit angst. En het werkt niet eens meer volgens mij. Ik word veel wakker en dromen dus het heeft ook geen nut dan om het te blijven slikken. Ik ben nooit een doorslaper geweest, maar hoeveel ik nu wakker ben is absurd.Maar ik vind het ook weer spannend omdat ik dan niks meer heb om in te nemen. Zo dubbel, zit dan echt tussen mijn oren. Gewoon de angst dat het slapen dan niet meer lukt Ofzo.

Liefs

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Goedemorgen alina

Ja het is ook moeilijk wanneer je slikt om dan goed te voelen wat van waar komt.  Ik voelde op een gegeven moment wel dat ik na ongeveer 4 maanden slikken van de oxazepam steeds vermoeider werd. Vooral in de ochtend en toen ik ben gaan minderen verdween die ergste vermoeidheid. Het middel werkt dan averechts. Jij slikt 30 mg en dat is niet weinig. 

Ik heb een precisie weegschaal. Geen keukenweegschaal. 

Het heet professional digitale mini scale. Mtc-series. Weet even niet via welke site.  Google maar even eerst. Hij weegt op 0.001 gram. Dat heb je nodig. 

Ik kan zelf natuurlijk niet beoordelen wat jouw diagnose is. Wel is het zo dat de hoeveelheid die je slikt best veel is.

Ik zou zeker wel gaan minderen en dat goed voorbereiden en doseren. Je hebt immers 2 kleine kindjes waar je voor moet zorgen. 

Veel liefs 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi

10 mg oxazepam weegt 0.120 mg

Afbouwen doe ik per 0.5mg 

Dit betekent op de weegschaal 0.00 6mg eraf. Snap je dit? 

Je haalt er dus steeds een stukje gewicht af. Ik zit zelf nu op 0.018 mg. Dit betekent 1.5 mg.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

@Doorgaan

Hoi, nee is allemaal best ingewikkeld. Je zei dat je minder moe werd met afbouwen. Ik ben echt nog vermoeiender nu, en rillingen over mijn hoofd, schouders en nek zitten erg vast, onrust in mijn lichaam, panningshoofdpijn, overprikkeld.

 deze hele week een halve oxazepam minder. Dus ik zit nu op 25mg.

Vannacht perongeluk 20 mg genomen  ipv van 25mg. zou het te snel zijn om nu weer een halve te minderen.

 

Liefs alina

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi alina

Ik zou niet te snel naar 20 mg gaan. Haal er desnoods een kwart af. Dan zit je op 22.5 mg. Maar doe het rustig aan anders heb je teveel ontwennings verschijnselen. Hou dit 14 dagen op hetzelfde. Maar 2.5 mg per 14 dagen is eigenlijk ook al veel. 

Je kunt het doen zoals ik het voorgesteld hebt. Je kunt ook iets sneller gaan. Maar een weegschaaltje is echt prettig hierbij. Tussentijdse ontwenning is niet fijn maar hier ontkom je bijna niet aan. 

Ik zit per maandag op 1 mg. En ik heb ongeveer 1.5 mg per maand eraf gehaald. Maar ik ben vanaf 10 mg naar beneden gegaan. 

Als je het rustig aanpakt heb je er gewoon minder last van. Je hersenen en je lichaam moeten zich steeds aanpassen aan de situatie. Daar wordt je ook bijzonder moe van. 

De reden voor mij om te slikken was een zware burn out waarbij ik meer als 3 maanden maar maximaal 3 uur sliep. Ik stond voortdurend aan. Zoals ze dat zeggen. Met oxazepam kreeg ik het voor elkaar om rond de 5 en 6 uur te gaan slapen. Dat is dan al heel wat.

Succes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi doorgaan@. 

Ik heb vandaag aan de apotheker gevraagd wat taperingstrips zijn en of zij dat hebben. Ik lees hier op het forum veel over. 

Zij gaan mij hierover inlichten. 

Ik ben voorlopig niet in staat op weegschaal te kunnen kopen die dat accuraat kan meten. Dan moet ik het met kwartjes gaan doen dat is nog makkelijk te snijden. 

Dan zou ik deze week het nog op 25mg moeten houden. Dan heb ik twee weken erop zitten. En dan kwartjes eraf halen per 2 weken. Zou dat een optie zijn. 

Ik vind het best spannend ik heb het ook gekregen voor de nachten. Maar ik slaap er net zo slecht weer op. Dus ja wat moet je dan. Afbouwen en dan hopen dat het niet erger wordt. 

Jij hebt het ook gekregen voor het slapen. Werd het uiteindelijk ook weer minder hoe langer je de oxazepam nam. En is het ook eerst weer slechter geworden. En heb jij ook last gehad van de ontwenning en afbouw. 

 

Liefs alina 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi alina

Ja ik heb zeker last van afbouw klachten.  Alleen niet zo heftig als sommige anderen hier op het forum. 

Vannacht had ik nog last van lichte draaierigheid. Daardoor bleef ik lang wakker. Uiteindelijk val ik dan toch weer in slaap. Kan wel een uur duren. En gelukkig kan ik nog uitslapen. Maar dan wordt ik wel moeier wakker. Maar dat had ik eerder ook wel. Als ik eens wat minder sliep en dan in de vroege ochtend weer in slaap viel. Zo gek is dat niet.

Maar ik moet echt micro afbouw doen. Daar voel ik me het prettigst bij. En dan nog heb ik wat klachten. Dus als ik heel eerlijk ben is 2.5 mg per 2 weken voor mij nog teveel. 

En de klachten waren de ene week wat meer dan de andere week. In het begin voelde ik echt dat er dingen in mijn hoofd gebeurde. Alsof er letterlijk een opschoning in mijn hoofd gebeurde. En ook flinke pieptoon in mijn oren erbij.  De andere week erg draaierig en moest er zelfs een keer van overgeven. Ik heb een dikke 3.5 maanden iedere nacht flink gezweet. Nu op dit moment niet meer. Ook lichte hoofdpijn. Tijdens menstruatie ook meer klachten maar dan kon ik wel weer beter slapen. 

Op 7.5 mg kon ik best nog wel slapen en had ik op dat moment nergens last van. Bij 7 mg was dat weer moeilijker.  

De klachten die je kunt ervaren kunnen ongeveer hetzelfde zijn maar ook weer anders.  Ligt denk ik aan persoonlijkheid en dosering en welke andere medicatie je nog erbij hebt of niet. 

De werking is natuurlijk ook kortwerkend en dat voel je. In de ochtend voel je dan nog het middel (in mijn geval)  en in de middag ging ik me dan weer rotter voelen. En in de avond weer wat beter. Maar heb ook veel burn-out klachten gevoeld erbij. Die tussentijdse klachten kosten ook energie voor je lichaam en dat put ook uit. 

Maar het slapen gaat redelijk.  Ik had erger verwacht. Het komt echt allemaal weer goed maar dat heeft echt tijd nodig. Vervelend dat je nog geen weegschaal kunt kopen. 

En taperingstrips daar heb ik ook wel aan gedacht eerder maar  dat is best wel een kostenplaatje. Maar het schijnt dat het wel prettig is. De regenboog apotheek is dat geloof ik. 

Liefs doorgaan

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi angstmetbenzos@ 

Ik heb seroquel ook die heeft de eerste weken goed geholpen..Alleen nu werkt die echt al niet meer zo als in het begin. Ik ben nu uren wakker voor ik in slaap val en ben word tussendoor ook veel wakker met constant dromen. Ik merk sinds twee weken dat ik er ook jeuk van krijg na een half uur van inname en dat ik soms drukker word in mijn hoofd. Ik denk dan alles nu tegen mij is gaan werken. Echt zo bale. De pillen werken niet meer en moet dan maar alles afbouwen, terwijl het slapen niet niet beter is geworden.

Ik heb eergisteren ook een ander merk mee gekregen  van de oxazepam cf normaliter had ik accord. En ik ben al gevoelig voor medicatie.

Het maakt me ook heel onrustig merk ik meer geïrriteerd. 

 

Ik vind het heel erg moeilijk om de dagen door te komen.

Ik ben rond 15.00 al zo moe dat ik niks meer verdraag en maar vooruit zit te staren en me afvraag of het ooit goed komt. Ik wil wel dingen ondernemen maar de uitputting is er constant. Snap het niet. Ik heb de ashton Manuel gelezen en daar kon ik er niks over vinden. Die afgrijselijke vermoeiheid.

En ik vraag we af zijn er meer mensen die zo veel wakker worden in de nachten, altijd wakker worden met dromen. 

Ben jij zelf ook nog aan het afbouwen van oxazepam. 

Liefs 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi alina

Ik slaap heel licht en heb ook veel dromen. Dan weet ik in ieder geval dat ik wat geslapen heb. Maar om echt goed uit te rusten dien je in een andere slaap te komen. 

Ik heb ook last van vermoeidheid maar die wijt ik vooral aan de burn out.  Echter alles loopt dan door elkaar heen. En dan weet je soms niet meer wat van waar komt. De hoge dosis oxazepam kunnen je zeker helemaal afmatten. Dus erg begrijpelijk dat je zo intens moe bent. Het middel blijft gewoon in je lijf en dat geeft klachten. 

Ik heb begrepen uit een berichtje van je dat de apotheek had voorgesteld om je te laten overzetten op het langer werkende diazepam.  Ik heb geen ervaring bij die afbouw. Het werkt net iets anders en dat kan de afbouw ietsjes makkelijker maken volgens een aantal forumleden. En voor de dosering heb je dan wel weer een weegschaaltje nodig. Of de taperingstrips. 

Misschien dat de combinatie seroquel en oxazepam elkaar ook nog eens versterken dan ben je extra moe. Misschien dat iemand dat hier weet.

Veel sterkte

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Doorgaan@ 

Sinds dat ik afbouw, is de vermoeidheid nog erger. En die is zo erg dat ik er angst van krijg omdat die zo overheersend is en zo grillig verloopt. Soms kan ik.hwlenaal niks om dan ineens is het weg Of minder. En dan zomaar is die er weer. 

Taperingstrips kent de apotheker niet.

En ze gaf een afbouwschema maar daar gaf die bijvoorbeeld 3.75 diazepam aan. Toen ik vroeg bestaat dat 0.75 nee zei ze. Ja dan hoe moet ik dat dan in hemelsnaam doen. 

Je dat slapen is al een ramp zolang in zwanger was en nu 4 mnd na de bevalling niet beter geworden. Ik merk wel dat ik schokjes heb en geïrriteerd en onrustig wakker word in de nacht en dat heel de nacht door. Dat lichte slaap is heel vervelend ik weet door de dromen dat ik slaap. Maar zo vaak wakker worden waar zou dat toch aan liggen. Seroquel heeft de eerste 3 weken ofzo goed geholpen. Miss dat die pillen averechts zijn gaan werken. Slik hey allemaal in de nacht. 

En gewoon puur uit paniek nam ik het. Want ik was bang dat door weinig slaap je dood kon gaan. En die gedachte heb ik helaas nog. Maar zal wel moeten stoppen want het helpt voor geen meter om minder wakker te worden. 

 

Ik vraag we af hoe de meeste het doen. Met eventueel werk, gezin, huishouden. 

Ik werk niet, ik ben een fulltime moeder. Baby van 4 mnd. Maar ik voel me zo gefaald, ik wil zo veel maar door dit alles kan ik heel weinig. Boodschappen is te overprikkeld. Thuis doe ik een beetje huishouden en de baby verzorgen en dat was het. Dan duurt de dag zo lang en vooral als ik me moet terug trekken omdat vermoeidheid zo in mijn hoofd zit en dan kan ik geen geluidje verdragen. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb een ander merk mee gekregen, ik had accord en nu cf meegekregen. 

Is dat erg. Werkt het idd allemaal hetzelfde. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
6 uur geleden zei Alina:

Ik heb een ander merk mee gekregen, ik had accord en nu cf meegekregen. 

Is dat erg. Werkt het idd allemaal hetzelfde. 

Ha @Alina, de werkzame stof is altijd dezelfde. Hooguit zijn de hulpstoffen verschillend. De werking zou per merk nauwelijks tot niet moeten verschillen. Toch gebeurt dat wel. Als je bij een bepaald merk  merkt dat het minder werkt vraag je het best aan je apotheek of je het merk kan krijgen dat wel goed of beter werkte. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi alina

Je hebt niet gefaald. Hoe kon je dit allemaal weten. 

Je gaat niet dood van te weinig slaap. Daar hoef je niet bang voor te zijn.

Je hebt nu alles bij elkaar. Door mijn burn out Heb ik ook energie schommelingen.  Als ik heel gedoseerd iets doe en dat niet te lang en daarna weer uitrust. Dan kan ik nu stabiel de dag doorkomen. In eerdere fases verloor ik gewoon door de dag steeds energie en dan ook nog de ontwenning die ook energie kost. En het weinige slapen.  

Gelukkig ben ik nu in mijn herstelfase en val ik niet meer zo diep terug. 

Maar Let jij ook goed op je energie. Door gewoon te rusten als dat nodig is en dan toch niet iets gaan doen. Anders bouw je geen reserves op. Afbouwen is echt een klus voor je lichaam. Neem hiervoor de tijd en rust. 

Ik zit zelf in de ziektewet. Heb ook een man en kind. Ik dacht nu ben ik nog thuis en begin met afbouwen. Als ik weer aan het werk ben is het te enerverend om af te bouwen.  Bovendien was ik al 4 maanden aan het slikken en wilde ik ook gaan afbouwen. 

Ik ben nu 1 jaar thuis. Ik kom er wel weer bovenop. In kleine stapjes dan kan ik ook weer reïntegreren. Maar niet iedereen begrijpt hoe je je voelt met burn-out en of afbouw. Het is een pittige tijd geweest en gelukkig gaat het ietsie beter. Ook fijn dat ik dit forum heb gevonden want hierdoor ben ik aan de micro afbouw gegaan met het weegschaaltje. 

Gebruik voor je slaap een meditatie. Dat brengt je bij jezelf en zo krijgt angst minder kans. Via youtube. 

Taperingstrips zijn verkrijgbaar bij de regenboog apotheek in bavel. Kun je op googlen. Maar kost volgens mij 100 Euro per maand. Een weegschaaltje rond de 30 Euro.  Heb je echt nodig bij afbouwen.

Succes ermee

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi angstmetbenzos@ 

Wauw dat heb je snel afgebouwd in 2 mnd. En ik lees hier dat je heel langzaam moet afbouwen.

Slaap jij die nog steeds 4 uurtjes per nacht.  Doe het je dat wel achter elkaar.

In het begin de eerste x sliep ik ook aan een stuk door die qutapine. Dat heb ik mijn leven ook nog nooit gedaan. Dat was dus best raar. Ik begreep wel dat je ook de qutapine moet afbouwen anders krijg je daar ook klachten van. 

Ik had al een basis psycoloog. En nu verwezen naar specialistisch. Die slaapangst is door een sessie zo erger ontstaan. Helaas, en elke dag komt die angst gedachten wel weer even een keer opspelen dat ik dood ga. Heel erg vind ik dat. En als ik.in bed ga liggen en me ogen sluit, komen er ook gedachten, dat slapen raar is en waar ga ik naar toe. Dat is gebeurt allemaal door die sessie. Ik moest er over na denken met emdr en toen is het ontstaan. En door de hormonen van na de bevalling is het soms heftiger aanwezig en dan andere dagen. 

Ik ben ook eerst heel druk in mijn hoofd als Ik bed lig en me ogen sluit. En dan nu al 2 mnd duurt het wel 2uur ofzo voor ik een keer weg val. En ik neem de qutapine met een afbouwende oxazepam, eerst een hele en nu een halve. En rond 2.00 uur in de nacht nog 2 oxazepam. Heel jammer dat ik zo veel wakker word. Ik ben  nooit een doorslapen geweest. Maar met de pammetjes en de seoquel nu is het al helemaal een drama. 

En die vermoeidheid overdag. In de zwangerschap en daarvoor met een burnout was ik ook erg moe en sliep ik ook  niet door. Maar deze vermoeidheid is toch erger. Ik dacht echt dat als je minder in neemt dus afbouwd je minder rommel in je hebt, je ook minder moe gaaf zijn. 

Liefs 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi angstmetbenzos@

Nou dat is zoiezo knap want 90mg is ook veel denk ik. Heb je dat gewoon op Google gezocht. Ik woon in Eindhoven, zou daar ook afbouw artsen zijn. 

Ik houd het even aan op een halve eraf 3.a 4 weken denk ik en dan weer een kwart eraf. 

Ik weet dat diazepam 25 % langzamer gebouwd in mijn lichaam. Dat is ooit uit een cypwaarden test gekomen en antipsychotica 10% langzamer. 

Ik ben bang als ik die quitapine niet in neem dat ik dan helemaal niet ga slapen. Maar ja nu duurt het ook uren voordat hey lukt. Ik snap dat niet het m middel deed eerst zijn ding

Slaap je nu nog steeds 4 uur. En heb je daar wel altijd op kunnen functioneren. 

Ik hoop dat de extreme uitputting van de afbouw komt. Want in de zwangerschap was ik ook erg moe, maar deze vermoeiheid is zo erger. En dan moet ik nog 25mg afbouwen

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Functioneren is een groot woord, ik heb er wel last van. Maar soms heb ik de luxe dat ik een keer een uurtje kan bijslapen en dan ben ik helemaal uitgerust. Ik ben gewend om met weinig slapen inderdaad de dag door te komen.

 

Ik heb geen baby dus ik weet niet of het kan, maar misschien zou je ook kunnen proberen om een powernap te doen terwijl de baby slaapt? Dat je overdag niet mag slapen volgens richtlijnen is ook achterhaald zei mijn psychiater. Dat is ook meer voor mensen met alleen een slecht slaap ritme, niet met echte chronische slapeloosheid. In de mediterraanse landen zoals Frankrijk en Spanje slapen ze overdag ook, vanwege de warmte maar die doen dat ook al eeuwen. Als je dat helpt met aan je rust te komen, waarom niet toch?

 

Sterkte

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi angstmetbenzos.

Nee overdag rust ik veel maar slapen lukt niet. Omdat ik savonds niet pillen neem ben ik overdag daar te onrustig voor denk ik. 

Ja ik begrijp het dan niet ik werd altijd paar x wakker in de nacht. Maar sinds die zooi is het helemaal erg. En ik kan er nu niet meer op functioneren op het weinig of slechte slaap. Ik lees hoor vaker ook van mijn psycholoog dat er veel.mensen zijn met weinig slaap en goed kunnen functioneren. 

Ik ben nu ook bang zal er niks anders aan de hand zijn waarom ik zo uitgeput ben. 

Miss dat ik idd die qutapine om de dag een halve neem en die andere dag weer een hele miss dat dat iets helpt. Het blijft troep. Jij slikt het ook om de 3 dagen toch en dan van 12.5 mg. En slaap je op die dag dan meer dan 4 uur. En achter elkaar.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi doorgaan@ 

Ik las dat je zei dat je nu gedoseerd dingen kan doen. En niet meer veel energieschommelingen hebt. 

Ik heb voor mijn zwangerschap ook een burnout gehad en nooit echt goed van opgeknapt. Gisteren dacht ik ook zal ik nu boven op de afbouw en ontwenning ook weer een burnout hebben. Want zo voelt het wel. Maar alles lijkt ook op elkaar. 

Ik heb echt moeite hoe ik de dag kan doseren. Want in de ochtend sta ik vaak al moe op. En dan heb ik ineens energie en dan wil ik van alles. En uit het niets komt de klap en die is verlamend die uitputting. En zo gaat dat dan al paar weken. En sinds de mindering van de oxazepam is het alleen maar erger geworden. 

Ik zeg tegen mijn man soms zijn er dagen dat ik niet down ben en juist veel wil doen maar dat het dan niet gaat en dat is zo frustrerend. Ik ben zo overprikkeld. En dan ga ik lopen piekeren en malen. Ik ben een vrouw van 34 en ik kan niet eens meer boodschappen doen of op.bezoek of een telefoongesprek voeren. Ik word daar zo verdrietig van en wanhopig. 

Ik heb alleen mijn man en een vriendin en verder niemand. 

Ja een psycholoog die stopt per juni. Van haar krijg ik meer onrust als ik haar spreek, de slaapangst is bij een sessie van haar zo uit de hand gelopen

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...