Spring naar bijdragen

Reacher


Reacher

Aanbevolen berichten

Met mij gaat het, nog steeds gestopt met alcohol en verslaafd aan de zouthoutthee. 

Ik heb momenten dat ik moet huilen en dat mag van mezelf

Het fakir matras begint echt lekker te liggen en ik slaap beter. Het enige is dat  Socrates gezellig spinnend na een lange dag buiten waken op de buurt, bovenop mij wil gaan liggen. Wat een pijn met die 7 kilo erbij! Ik zie het als een extra reden om hem op dieet te zetten. 

Plato zijn wondje heelt. De witte verf op zijn vacht maakt dat ik hem makkelijk kan vinden en verzorgen. Zal hem leren kopjes te geven aan mijn opbergkist. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga aandelen nemen in Lady Jane en LieseLotje en word dan heel rijk B) Ik slaap stukken beter door het Fakir matje in combinatie met de ssscatspray van LL. Daarnaast blijf ik overdag beter wakker door de Yerba Mathe die ik drink zonder dat ik als een adrenalinefurie door het leven jaag. (Van de cola kan ik nog niet scheiden) 

Over de tunnelfeeder is de jury nog niet uit. Mijn Plato zei 'Mriew?' En keek mij vragend aan. Socrates deed hetzelfde maar dan met stem op volume 10. Beiden zijn ze nu naar buiten om samen te overleggen over mijn mentale staat denk ik. Maar ik heb het apparaat nog maar een uur. TBC.

Ik voel me stukken weerbaarder omdat ik beter slaap. Enorm veel dank voor jullie tips en steun :heart: Verder lijkt het leven nu dubbel onwerkelijk, geen vliesje tussen mij en de wereld meer, maar daardoor nog waziger lijkt wel.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Reacher:

Ik voel me stukken weerbaarder omdat ik beter slaap. Enorm veel dank voor jullie tips en steun :heart: Verder lijkt het leven nu dubbel onwerkelijk, geen vliesje tussen mij en de wereld meer, maar daardoor nog waziger lijkt wel.

Wat fijn dat je beter slaapt! Dat kan een mens echt (op)breken. Wat je verder beschrijft is dat wat ik vrees. Sterkte:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

:D Basta: door het ongemak is er weinig kans op dat ik erop in slaap val voorlopig. Inderdaad voor de ontspanning. Als ik gevorderde fakir ben ( ik ben nu nog van de orde 'slappe rug' en studeer voor de orde 'stevige rug') val ik misschien wel in slaap. Lady Jane is van de orde 'adamantium rug' denk ik :wacko: 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja ik ben een Wolverine en Marvel fan he Lady Jane?  :D  Vandaar de verwijzing naar adamantium. Ik hoop dat alleen je symbolische huid op die van een olifant lijkt, anders even de dokter opzoeken...

Uurtje meer of minder gaat goed hoor Goedehoop :) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even naar mijn eigen draadje gezet om later te herlezen
Op 31 maart 2017 om 11:40 zei  Etty

Als de fles leeg zou zijn dan zou de roes langzaam uitwerken, en dan nog een paar uur doorbrengen voor het slapen gaan?  Dat gevoel van dat er geen problemen zijn, alles oke is, ik een toffe peer ben waaraan niets mankeert, langzaam te voelen wegebben?

 

Ik dacht echt dat ik de enige was die zich zo voelde! Maar dit is de reden waarom ik alleen later in de avond dronk. Om dat wegebben van de roes niet mee te maken. en dan naar bed voordat er meer glazen volgden. Die roes was wel meteen heftig. Wat andere mensen als zwaar aangeschoten ervaren. Voordat ik allergisch werd voor alcohol ervoer ik dat alleen als ik een fles port op had of meer.

 

 

bewerkt door Reacher
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een lieve berichtjes! Dank jullie wel! Ik ben nog steeds droog zowel achter als voor en naast de oren. Gisteren kon ik mijn huis niet in. Ik was in mijn (omheinde) tuin. Mijn sleutels en telefoon lagen binnen. Mijn allerliefste Socrates was mij vanuit het huis aan het bekijken door het raam van de achterdeur.  Om beter te kunnen zien of om een andere reden die ik niet kan bevroeden ging hij op de schuif van de achterdeur staan waardoor de deur vanuit de binnenkant werd afgesloten. (mijn achterdeur heeft aan de bovenkant en aan de onderkant extra beveiligingsschuiven die je naast het slot ook kunt gebruiken als extra vergrendelaars).

Ik kon geen kant op. En maar aan die deur rammelen terwijl de roodharige ramp mij enthousiast gadesloeg met zo'n blije staart. Toen ik door mijn buren gered werd had ik erg veel zin in een glas. Maar dat moment ging gelukkig weer voorbij. 

Ik kan niet echt zeggen dat ik het vooral zwaar of juist niet zwaar heb met niet drinken. Er zitten rotdagen tussen, rotmomenten. Maar de tijd gaat snel. Hoe meer tijd tussen mij en de drank hoe meer kans dat mijn receptoren weer tot leven komen.

Vasja: ik ben zo'n flauwerd die bijna alle soorten muziek ok vind en niet keihard kiest voor 1 favoriete stijl. Hoewel Tibetaanse keelzang mij niet doet glunderen. Toch kan zelfs dat met de juiste muzikale begeleiding kan nog wel prettig zijn...

By the way: ik vind jullie lief! :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...