Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Lars,

 

Verdorie noch aan toe, JE BENT GEEN LOSER. Je hebt het goed gedaan. Pak nu die kans en ga terug. Deze kans krijg je niet snel weer.

En wat is erop tegen, om te tekenen???? Je wilt toch van die rotsooi af???? Doen. En hier blijven komen. Iedereen wil je helpen. En begrijpen dat je in een vervelende en moeilijke tijd zit. Nogmaals je bent geen loser.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lars, je bent echt niet de enige die het niet alleen kan, Je bent machteloos tegen over de drank. En dat is geen schande. Het siert je, je zwakte toe te geven. Wees nu verstandig en ga terug, want wat zijn nu 9 maanden. terwijl je dan een heel fijn leven voor de boeg hebt. Wedden dat je daar geen spijt van gaat krijgen???? :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed hoor Lars, dat je terug gaat. Je hebt het geprobeerd. ondervonden en veel belangrijker erkend dat je het niet alleen kan.

Ik heb wel een paar keer schaamte bij je gelezen over het niet zelf kunnen en hulp vragen. Is dat nog iets om te onderzoeken tijdens je opname? Kan me voorstellen dat dat een continue faalgevoel geeft waardoor je blokkeert.

Anyway, veel sterkte dappere Lars!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als je even terug leest begrijp je het vast.

 

Ik begrijp er iig heel veel van, ik heb geen glazen bol nodig om te voorspellen dat Lars weer zou gaan drinken zodra hij alleen thuis zou komen.

Kun je toch gif op innemen.

 

Ik kan me wel voorstellen, Lars, dat het allemaal wel 'overwhelming' is, die mensen hier met al hun goede bedoelingen. (niet sarcastisch).

 

Knap van je dat je terug bent gegaan en die paar glazen van vanmiddag...die tellen niet mee, goed?

 

En dit heeft idd niks met losers te maken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...