Spring naar bijdragen

Nadia

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.222
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    20

Alles door Nadia geplaatst

  1. Goedemorgen, enige schroom om hier weer te komen. Toch nog niet bereid om te blijven liggen, ook al voelt dit als de moeilijkste tijd ooit. Kom vanmiddag nog even langs om wat uitgebreider te schrijven, maar voor nu: Dagpact Nadia Heb een mooie dag, allemaal!
  2. Ja, gegeten en nu aan de thee :-)
  3. Zó daar was ik weer. Zit bijna te schudden van de trek, maar ik zet nu door. Veel gebeurd, jongste is min of meer het huis uit, dat geeft wat ruimte. Oudste is wat vaker buitenshuis en lijkt nu zelf ook overtuigd dat hij van de drugs af moet. En het lijkt er zowaar op dat ik morgen met mijn broer kan bellen. Raar om dat zó op te schrijven, alsof hij in de gevangenis zit ofzo....maar sinds hij een nieuwe vriendin heeft, neemt hij zijn telefoon niet méér op.
  4. Nadia

    Woensdag 23 oktober

    Ok, dank Nancy, Kohtje. Het is goulash geworden. Een hele grote pan. Met rijst. En tranen. En morgen hebben we misschien gewoon rijst, met een Uitje en knoflook.
  5. Nadia

    Woensdag 23 oktober

    Lieve mensen, dank voor jullie lieve berichtjes. Lassen lukt mij, helaas, heel erg goed en ik ben geschrokken van wat ik las. Het is echt nooit mijn bedoeling geweest om wie dan ook te raken. Of te triggeren. Het gaat niet goed, ik ben daar eerlijk in, als het gevraagd wordt. Ik probeer niet al teveel drama te delen. Ik deel misschien 1/3 van wat er verder nog speelt. Ooit ben ik Uitje misschien wel dankbaar, want de botte reactie op Bolletjes post heeft er iig voor gezorgd dat ik vandaag vooral heb lopen janken, wat ws een stapje vooruit is van catatonisch op de bank.
  6. Op zich is het een goed teken dat ik uit die bubbel probeer te krabbelen. Dat ik hier kom en contact maak. Tja, drie weken lang, elke dag @Bor, soms al om 12.00 uur. Niet normaal voor mij, drink meestal eens in de 2 of 3 dagen vanaf een uur of 4. Beperkt drinken lukt zelden, meestal moet de fles (wijn) wel leeg. Gisteren wijn met een laag percentage gekocht en tweede fles leeggekieperd.
  7. En dat is dus exact waarvoor ik het gebruik (misbruik). Ik wil het niet weten.
  8. Hoi @nancy, het gaat hier belabberd. Sinds die vriend is overleden lijk ik niet meer op te kunnen staan. Werken, zuipen, slapen, liefst 12 uur. Erge twijfel over wel of niet dagpact, weet niet of ik het red. Zonder weet ik wel zeker dat het misgaat. Kan ook eigenlijk niks bedenken om te doen. Als ik niet werk, zit ik alleen maar voor me uit te staren, tot ik weer richting supermarkt ga.
  9. Goedemorgen, Dagpact Nadia
  10. Herseninfarct. Ik snap ook wel dat er niet geageerd wordt. Het is ook te heftig. Ik vlieg tegen de muren op.
  11. Een van m'n beste vrienden is overleden.
  12. Het spijt me ook zó vreselijk dat ik zo incidenteel kom binnenvallen. Plop, daar is drama weer even. Maar drama is hier elke dag.
  13. Dat je soms van verdriet niet meer weet wat te zeggen of wat te doen. Sorry dat ik hier post. Sorry dat ik drink. Ik wil zó graag anders. Weer iemand dood. Ik weet het niet meer.
  14. Goedemorgen, op deze druildag.
  15. Goedemorgen, @Smaragd, beterschap! Heb een mooie dag, allemaal!
  16. Ja, ik had gedronken. En het begint nu ook al weer te kriebelen. Verschrikkelijk gewoon! Ik ben verdorie een intelligent mens, ik snap mezelf totaal niet als het op drank aankomt. Hoe stom kan je zijn om steeds opnieuw dat stemmetje te geloven dat zegt dat ik toch wel een heel klein beetje mag, gewoon om me wat beter te voelen. En dat het dan elke keer uitdraait op laveloos op de bank hangen. Nota bene in een klap gestopt met roken, dan moet ik dit toch ook kunnen?
  17. Helaas gaat het niet zó goed. Gisteren gevallen, blauwe plek. Voel me echt zo stom.
  18. Goedemorgen, Dagpact Billy Lika IJsvogel Nadia Heb een mooie dag, allemaal!
  19. Heb een mooie dag, allemaal!
  20. @spirit, je hebt het toch voor je terugval lang volgehouden! Ik ben zelf ook weer aan het rommelen geslagen, de afgelopen dagen. Wat een rotdag. Het lijkt wel of hoe harder ik mezelf voorhoud dat het echt móet!! Hoe harder ik val.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...