Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Nadia

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Over Nadia

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

890 profielweergaven
 1. Nadia

  Dinsdag 21 januari 2020

  Goedemorgen, enige schroom om hier weer te komen. Toch nog niet bereid om te blijven liggen, ook al voelt dit als de moeilijkste tijd ooit. Kom vanmiddag nog even langs om wat uitgebreider te schrijven, maar voor nu: Dagpact Nadia Heb een mooie dag, allemaal!
 2. Ja, gegeten en nu aan de thee :-)
 3. Zó daar was ik weer. Zit bijna te schudden van de trek, maar ik zet nu door. Veel gebeurd, jongste is min of meer het huis uit, dat geeft wat ruimte. Oudste is wat vaker buitenshuis en lijkt nu zelf ook overtuigd dat hij van de drugs af moet. En het lijkt er zowaar op dat ik morgen met mijn broer kan bellen. Raar om dat zó op te schrijven, alsof hij in de gevangenis zit ofzo....maar sinds hij een nieuwe vriendin heeft, neemt hij zijn telefoon niet méér op.
 4. @nancy gefeliciteerd! @Myle het gaat wat beter.
 5. Goedemorgen, Dagpact Ties Nadia Heb een mooie dag, allemaal!
 6. Nadia

  Woensdag 23 oktober

  Ok, dank Nancy, Kohtje. Het is goulash geworden. Een hele grote pan. Met rijst. En tranen. En morgen hebben we misschien gewoon rijst, met een Uitje en knoflook.
 7. Nadia

  Woensdag 23 oktober

  Lieve mensen, dank voor jullie lieve berichtjes. Lassen lukt mij, helaas, heel erg goed en ik ben geschrokken van wat ik las. Het is echt nooit mijn bedoeling geweest om wie dan ook te raken. Of te triggeren. Het gaat niet goed, ik ben daar eerlijk in, als het gevraagd wordt. Ik probeer niet al teveel drama te delen. Ik deel misschien 1/3 van wat er verder nog speelt. Ooit ben ik Uitje misschien wel dankbaar, want de botte reactie op Bolletjes post heeft er iig voor gezorgd dat ik vandaag vooral heb lopen janken, wat ws een stapje vooruit is van catatonisch op de bank.
 8. Nadia

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Op zich is het een goed teken dat ik uit die bubbel probeer te krabbelen. Dat ik hier kom en contact maak. Tja, drie weken lang, elke dag @Bor, soms al om 12.00 uur. Niet normaal voor mij, drink meestal eens in de 2 of 3 dagen vanaf een uur of 4. Beperkt drinken lukt zelden, meestal moet de fles (wijn) wel leeg. Gisteren wijn met een laag percentage gekocht en tweede fles leeggekieperd.
 9. Nadia

  Dinsdag 22 oktober 2019

  En dat is dus exact waarvoor ik het gebruik (misbruik). Ik wil het niet weten.
 10. Nadia

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Hoi @nancy, het gaat hier belabberd. Sinds die vriend is overleden lijk ik niet meer op te kunnen staan. Werken, zuipen, slapen, liefst 12 uur. Erge twijfel over wel of niet dagpact, weet niet of ik het red. Zonder weet ik wel zeker dat het misgaat. Kan ook eigenlijk niks bedenken om te doen. Als ik niet werk, zit ik alleen maar voor me uit te staren, tot ik weer richting supermarkt ga.
 11. Nadia

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Goedemorgen, Dagpact Nadia
 12. Nadia

  Zaterdag 5 oktober 2019

  Herseninfarct. Ik snap ook wel dat er niet geageerd wordt. Het is ook te heftig. Ik vlieg tegen de muren op.
 13. Nadia

  Zaterdag 5 oktober 2019

  Een van m'n beste vrienden is overleden.
 14. Nadia

  Zaterdag 5 oktober 2019

  Het spijt me ook zó vreselijk dat ik zo incidenteel kom binnenvallen. Plop, daar is drama weer even. Maar drama is hier elke dag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...