Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Mootje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  378
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1.222 profielweergaven

Mootje's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Je geduld wordt beloond @Reacher! Over een jaar of 5 liggen ze misschien op schoot Maar zonder gekheid, fijn!! Nu hopen dat het wat sneller gaat nu ze deze stap hebben gezet. Maar eerst genieten, zonder te bewegen en/of geluid te maken, van dit. Thanx for sharing
 2. @Kohtje als je hier geen aansluiting meer voelt is het misschien wel tijd…. Ik zal je missen! Bedankt voor al je bemoedigende en ondersteunende woorden.
 3. Wat goed om je zo te lezen!! Heerlijk om zo op pad te zijn en het goed te hebben zoals je bent. Het begin van je-zelf… Ik gun het je van harte. En dan ook nog even die operatie laten doen die doodeng maar erg wenselijk is. Stoer!!
 4. @spiritJe bent een volwassen vrouw die keuzes maakt. Je bent geen slachtoffer van de omstandigheden, je hebt ook niet gedronken dóór de omstandigheden. Je hebt gedronken omdat je alcoholist bent én omdat je niet goed om kan gaan met bepaalde zaken. Heeft alles met jou te maken, omstandigheden zijn bijzaak en een excuus. En dat is allemaal ‘prima’ maar wel net even anders. Neemt niet weg dat het een erg lastige situatie was
 5. Wat vreselijk verdrietig en moeilijk @niks Ik gun je een mooi afscheid en hoop dat je het een plekje kunt geven
 6. Wat fijn @Reacherdat je ermee geholpen bent. En als je een tuin hebt waar ze veilig kunnen vertoeven dan moet er linksom of rechtsom toch een oplossing voor zijn. Laat je het weten als er progressie is? ik ga duimen voor jullie!
 7. Dat is ook slikken en een uiterste oplossing. Ik sta niet graag in je schoenen hoor! Misschien kunnen ze je gewoon goede tips geven waarmee stappen gemaakt kunnen worden… Is het trouwens geen optie om ze bij je in de tuin te houden?
 8. Hi @Reacher, lastig hoor! Na een paar maanden zouden ze toch wel verder moeten zijn dat dat… Al besproken met de dierenarts? Wellicht medicatie? Maar ik denk eerder dat ze simpelweg niet op hun plek zijn in een huiselijke omgeving. Je zou eens contact kunnen zoeken met Stichting Wetland Cat’s in Gouderak. Wellicht hebben zij tips en in het uiterste geval misschien een plekje voor ze. Daar zitten ze in een veilige omgeving, hebben ze de ruimte en kunnen ze kiezen voor huiselijkheid. Super trouwens dat je ze een dak hebt geboden!
 9. Mootje

  Jaarpact

  Briljant idee @adam! En terechte complimenten @Bob
 10. Wat mooi @niks! Geniet van jullie kleine meisje
 11. Mootje

  Lotgevallen & strapatsen

  Wat jammer dat je gaat @knakkergelukkig is de reden om te gaan goed en mooi. Ook ik zal je bijdragen missen. Bedankt voor je schrijfsels en het delen van je pad. Moedig voorwaarts zonder ons, ga je goed!
 12. Oh @Bor... Wat heftig, verdrietig, machteloos en een eenzaam. Je krijgt een hele dikke virtuele knuffel van me. En je man een draai om zijn oren. Blijf nuchter en wees lief voor jezelf Sterkte
 13. Mootje

  Vrijdag 26 juni

  Groot gelijk! Jammer dat het nodig is. Fijne avond nog.
 14. Fijn je weer nu en dan te lezen @Jannigje Hoop dat je snel je draai vind in je huisje en ook je spulletjes vind
 15. Mootje

  Vrijdag 26 juni

  @SmaragdWaar ben je in vredesnaam mee bezig? Ik dacht overigens dat je vandaag al meerdere keren zou uitloggen? Daarnaast gaf je aan enkel mee te lezen? Jammer... @bumperjimHoe werkt het negeren? @niksLekker laten hoor en je focussen op de mooie dingen in het leven
×
×
 • Nieuwe aanmaken...