Spring naar bijdragen

HappyDays

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    217
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.390 profielweergaven

HappyDays's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Ja hoor ik ga nog steeds elke week braafjes naar de meeting. Lees hier nog af en toe hoor. Ik denk dat ik altijd bij de les zal moeten blijven. Maar het gaat goed
  2. Nog eventjes iets van mij laten weten. Het gaat me vrij goed af het nuchtere leven. Terug het leven op het juiste spoor en ik hoop dat dit zo blijft. Bijna 11 maandjes. Nooit gedacht dat dit mij zou lukken. In ieder geval ik geniet er van Fijne dag en tot later.
  3. Hoi Doris, Net je draadje gelezen. Veel succes, je kan het. Je zal er heel veel voor in de plaats krijgen. Van mij ging het ook niet altijd vlot in het begin maar ben nu toch al meer dan 7 maanden nuchter. Voel me super voor het ogenblik. Doorzetten is de boodschap, veel lezen hier en van je af schrijven als het nodig is. In ieder geval wens ik je heel veel succes
  4. Ja hé en jullie hebben daar aan bijgedragen. Zoveel dank daarvoor. Bemoedigende woorden hebben mij door de moeilijke periode geholpen.
  5. HappyDays

    Hallo, ik ben Tientje

    Ja een mens denkt altijd dat het niet het gepaste moment is. In de wintermaanden zit je dan met kerst en nieuwjaar enz... Waar een wil is is een weg. Ik drink nu op een terrasje een lekkere kop koffie en verwen mezelf af en toe eens met een pannenkoek. Heerlijk!
  6. HappyDays

    Hallo, ik ben Tientje

    Welkom Tientje, Ik herken mij ook helemaal in jou verhaal. Ik was dit ook zo beu dat ik telkens niets waard was in het weekend. Ik was die katers echt moe. Ik dronk wel elke dag. Je bent gestopt van oktober tot maart dus je kan het. Succes!!!
  7. Eventjes een update plaatsen. Hier gaat het prima voor de moment. Stilletjes uit het diepe dal geraakt en al 6 en half maandjes nuchter. Ik begin de mooie dinges des levens te zien. Hopelijk blijft het zo. Ik ga nog steeds trouw naar de meetings. Ik trek mij daar enorm aan op. In ieder geval vandaag nemen we de eerste niet. Nog een fijne zondag aan iedereen die dit leest :-)
  8. HappyDays

    Stoppen

    Lars echt jammer. Ik hoop dat alles ok komt met jou. Ik versta je hoor. Ik krijg hier van dat gedoe het al ferm op mijn zenuwen. Laat staan als het dan nog telkens op jou gericht is. Jammer dat dit allemaal mag en kan. Hou je goed man
  9. HappyDays

    Stoppen

    Lars laat je niet wegjagen man doe gewoon verder waar je mee bezig bent. ADB de baas blijven en schrijven.
  10. Hopelijk doe ik hier goed mee maar wou toch eens fkes iets kwijt. Ik denk toch dat men op een forum komt om alcohol de baas te blijven is het niet? Wat ik hier allemaal lees vind ik persoonlijk echt niet kunnen. Trol dit trol dat! Ik ben hier gekomen om van de alcohol af te blijven en steun te vinden in jullie verhalen. Ik vraag me niet steeds af wie echt is of wie niet. Ik zou hier anders niet meer willen komen. Mijn bedoeling is mijn vooruitgang te kunnen herlezen. Welliswaar met vallen en opstaan maar ik geraak er door. Mijn hoofdpunt is ADB de baas blijven Zo bij deze wil ik nog eens zeggen dat ik mijn energie totaal niet wil steken in het zoeken naar wie is wie. Ik geloof ieder zijn verhaal en ja misschien ben ik te goedgelovig en misschien zal dit me wel eens in de toekomst zuur kunnen opbreken. Maar so be it. Ik ben wie ik ben en gebruik dit forum om me sterk te maken. Ik ben nog een nieuwkomer en soms zou een mens hier bang zijn om iets te schrijven omdat jullie zouden kunnen denken dat ik fake ben. Zo erg is dat! Bij deze ieder die dit leest een fijne avond
  11. Op de AA bijeenkomst de nodige traantjes laten lopen. Gesproken over hoe ik me voel. Eerlijk geweest en laten weten dat ik aan de drank gedacht heb. Dat ik me leeg en uitgeput voel en dat ik bijna de kracht niet heb om door te gaan. Een lieve mevrouw uit de groep riep me tijdens de pauze en vertelde me dat ze dit ook meegemaakt had en dat ze maar al te goed weet hoe ik me voel. Gisteren ook een telefoongesprek gehad met iemand van het forum die dit ook allemaal doorstaan heeft. Ze zeggen beiden hetzelfde. Geduld en je komt er wel. Dit gaat over. Wat ik nu voel zijn gewoon de symptomen van een zware depressie Ik moet geloven dat mijn kracht terug zal komen en dit kan enkel als ik goed voor mezelf zorg. Dit wil zeggen dat ik de drank moet laten staan.
  12. Ik moet mij door de dagen heen sleuren. Elke morgen kom ik wenend wakker en wat me nu het meest verontrust is dat ik terug aan de alcohol begin te denken. Het ging me makkelijker toen ik dronk. Ik weet dat ik geduld moet hebben tot de medicatie aanslaat en dat gaat niet van de ene dag op de andere. Ik weet ook als ik ga drinken ik mij nog slechter zal voelen. Als ik een half uurtje wandel dan is het precies of ik een marathon gelopen heb. Dat blijkt normaal te zijn heb ik gelezen. Mijn geest legt mijn lichaam plat. Ik weet het niet meer ik pieker me suf.
  13. Bedankt voor jullie reacties. De psychiater schreef mij 2 soorten pillen voor. De AD moet ik ophogen en er nog iets anders bijnemen. Ik durf het gewoon niet te googlen wat het is want ik voel me al zeer slecht met een halve AD laat staan nog iets erbij. Gelukkig heb ik wel steun rond mij en ja ook iemand die me aan mijn arm neemt om toch maar de moed te vinden om een wandeling te maken. Ik dacht dat stoppen met drinken alleen maar positieve dingen ging meebrengen. Dat is niet zo voor het ogenblik en ik moet het aanvaarden. Ik dronk veel weg blijkbaar. Ik ben helemaal tegen die pillenhandel maar alleen red ik het niet. Even de hatelijke bijwerkingen doorstaan en hopen op beterschap. Ik zal en ik wil niet drinken. Ik ga hier af en toe schrijven hoe ik me voel. Ik wens jullie een fijn weekend toe
  14. Toen ik gestopt was met drinken was het euforie. Nu zit ik in een serieus dipje. De HA heeft AD opgestart. Voel me nog beroerder. Iemand ervaring met een depressie na het stoppen met drinken? Laat me het weten aub ik ben ten einde raad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...