Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

ferry

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2846
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ferry

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  watersport roofvogels

Recente profielbezoeken

512 profielweergaven
 1. ferry

  Woensdag 4 september

  Lieve BamBam, Leuk je weer eens te lezen. Ja zoals je schrijft is het werkelijk. jij kunt het goed verwoorden. Alsof ik het heb geschreven. lol. Fijn dat je weer op de lijst staat. Groeten en misschien ooit tot levende lijf. groetjes Ferry.
 2. Hartelijk dank voor de felicitaties. Het gaat goed met me. En ik ben nog steeds blij, met de beste beslissing uit mijn leven. Het stoppen met het drinken van alcohol. Ik kan het een ieder aanbevelen. Het is goed te doen, is mijn ervaring. In het begin is het knokken, maar op een gegeven moment heb je het niet eens meer in de gaten. Het drinken is eeen ingesleten gewoonte. En die gewoonte kun je afleren. Bob bedankt voor je mailtje. En natuurlijk ga ik weer voor een heel jaar.
 3. Ik bedoel het kijken bij het jaarpact omdat ik hoop, dat een ieder het volhoudt.
 4. Tja, ik wilde eens even kijken bij alle stoppers, of er nog veel veranderingen zijn. En dan gaan je gedachten terug in de tijd en besef je dat je een gelukkig mens bent. Zonder al die drank. En dat het leven zoveel mooier is.
 5. He Kohtje, leuk jou te zien.
 6. Hallo mensen, ik ben nog steeds dankbaar dat het mij met dit forum is gelukt om te stoppen met drinken. Ik hoop dat jullie het ook allemaal blijven volhouden.
 7. Hallo allemaal, Ja zekers, wil ik doorgaan. Want het is nog steeds het beste wat me is overkomen. Het is de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen. Het stoppen van het drinken met alcohol. @Bob, ik wil natuurlijk doorgaan.
 8. Mag ik weten, wat dan wel JOUW doel is ?? Want ik proef veel negativiteit bij je.
 9. Gipsy, Toevallig vandaag even aanwezig, ik ken jou niet, dus kan en mag niet over je oordelen. Maar kan me niet aan de indruk onttrekken, dat je misschien wel jalourse bent op diegenen die wel op de lijst staanEn als je dit draadje regelmatig hebt gelezen, zul je ook hebben gezien, dat ik bijvoorbeeld in het begin van het jaar, heb aangegeven. Op de lijst te willen blijven.Maar dit allemaal terzijden.
 10. ferry

  Zondag 18 maart 2018

  Ja Koh, nog steeds op het droge. nog een paar weken, dan gaan we de boel weer inrichten, voor een hopelijk mooie zomer. En zeer zekers een gevleugeld vertrouwen.Vanmorgen nog even in de haven geweest, maar o o wat staat er een smerige wind.
 11. ferry

  Zondag 18 maart 2018

  Hoi Kohtje, Jazeker, jij bent goed bezig. ik kan me je gevecht nog goed voor de geeest halen.
 12. Goedemorgen, Ik wens iedereen een goed en gezond 2018 toe.
 13. Voor iedereen een goed nieuwjaar, vooral gezond!! Dat moet lukken met al die kanjers hier. Want we zijn gestopt en dat levert gezondheid op Ik zal hier af en toe zijn. Maar denk wel vaak aan jullie.
 14. @Rudy , kerel proficiat met je 16 jaar. Ben nog steeds jaloers op het schrijven van je mooie bijdragen . Jij kunt het altijd prachtig verwoorden. Kom je nog wel eens in D,chem. Zoja, kunnen we eens afspreken, voor een bakkie te doen. Ga zo door en ik blijf je volgen Groetjes
 15. Sheila, Ik ben gestopt van de ene op de andere dag. Want mijn ervaring is, dat mindere niet lukt en dat ik het niet alleen heb gedaan. Met behulp van dit forum en later bij de AA. En daardoor is het drinken van alcohol uit mijn systeem gegaan. Want in mijn ogen is het drinken van alcohol een ingesleten gewoonte. En die moet je doorbreken. En je rem is kapot, je hebt er geen grip meer op. Door een ander patroon aan te brengen in je leven, gaat het lukken en dat is mijn ervaring.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...