Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Happiness

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  196
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Happiness

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

457 profielweergaven
 1. Dank Bob en Lady Jane en voor de mooie wens voor het komende droge jaar. Nu alweer zin in . Hier gaat het goed! Ik weet nog dat ik ruim vier jaar geleden met bewondering de droge jaren las in het jaarpact. En nu zit ikzelf al op 4 jaar!! Omgevlogen...En wat heb ik er veel voor teruggekregen en vooral mezelf veel teruggegeven. Ik kan het echt iedereen aanbevelen. Nu naar de sportschool. Fijne dag iedereen en keep it cool
 2. Bob, bedankt voor het zo trouw bijhouden. Iedereen gefeliciteerd met de droogte . Hier op naar de 4 jaar. Succes allemaal
 3. Ha Bob, lief dat je het vraagt. Ja wauw...3 jaar. Het blijft heerlijk. Heel soms, als ik veel mensen om me heen een wijntje oid zie bestellen,ben ik een beetje jaloers. En tegelijkertijd ook niet. Ik weet dat ik de rem niet heb dus op dat vleugje jaloezie volgt meteen die gedachte en het gevoel aan the morning after.. Op naar de 4 jaar
 4. Dank je wel! Ben blij Op naar de drie jaar maar eerst 25 maanden
 5. Happiness

  even voorstellen Sbs

  Lady Jane bedoelt het figuurlijk ;-).Succes. Die strijd heb ik vaker vergeleken met een relatie die uitgaat en waar je om rouwt. En eigenlijk weet dat het slecht voor je is maar niet los kan laten. Twee maanden helemaal niks is nog niet zoveel om er helemaal niet meer naar te verlangen. Mijn persoonlijke ervaring is dat het een tijdje duurt voordat de laatste restjes van zucht weg zijn. Geef jezelf de tijd en je zult een wondertje baren.
 6. En dank weer Allemaal! 13 maanden... Het voelt nog steeds speciaal.
 7. Poeha wat heftig zeg. De verheerlijking vind ik bijzonder. En een fles absint plus 20 biertjes, zeker 3 jaar lang...Jeetje. Dat dit man nog leeft.
 8. Hoi Spirit, Bij ons in de stad hebben ze verschillende projecten, zowel vrijwillig als tegen een kleine betaling. Je kan je dan aanmelden en een aanvraag doen voor bijvoorbeeld het doen van klussen. Hier heet het bijvoorbeeld klus in de wijk of via stichting Present. Hebben ze vast bij jou in de buurt ook. Misschien de moeite waard om naar op zoek te gaan?
 9. Wow, 7 jaar! Wat een tijd en wat een prestatie. Gefeliciteerd Lady.
 10. Ja, het gerech 't was Goed! Haar andere boek vond ik minder. Ben nu bezig in Zwanenzang van Loes. Jet vind ik ook leuk, maar niet altijd. De oppas vond ik heel erg saai. Heb net Maakbaar uit van Mariƫtte Zweers. Is een aanrader!! Dus ja, ik lees wel veel;-) Heb ook Kader Abdollah nog liggen. Mocht je tips hebben, dan hoor ik ze graag!
 11. Ik moest alweer heel nadenken waar ie over ging. Oh ja...weet het weer. Nou zo dus. ;-)Ben benieuwd wat je van de ontknoping vindt. Veel Leesplezier!!
 12. Lastig dilemma Yasmin. Ik snap zowel jou als Asterix. Ik heb benedenburen die iedere avond een vette joint op het balkon roken en ik vind het zo smerig. En ik hadden een buurvrouw die midden in de nacht op het balkon ging roken waar ik dan wakker van werd door de geur. Smerig. En guess what...ik rook zelf. Maar het is en buiten en hun balkon dus ik vind niet echt dat ik er wat van kan zeggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...