Spring naar bijdragen

Zondag 2 mei 2021


Aanbevolen berichten

Iedereen moet natuurlijk doen waar 'ie zin in heeft (en dat hoef ik niet te zeggen dat doen jullie toch wel :blush:) maar sjeezusmina wat zijn jullie feliciteerderig zeg, als we nou ook nog iedereen met alle kinderen gaan feliciteren dan wordt dit forum een weektaak per dag :angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 uur geleden zei Yana:

Zal ik even voor app spelen dan @ikkanhet GEFELICITEERD, je hebt inmiddels een aquarium + een douche beurt + 3 emmers NIET opgedronken. Je bent HEEL GOED bezig, ga zo door, hou dit vast, je kan het!

 

Kijk nou wat je zelf vanmorgen deed..  Ok, je spéélde dit, maar feliciteren met van alles en nog wat en jan en alleman is altijd al een belangrijk onderdeel van dit forum geweest. Draagt bij aan een positieve sfeer.. toch? ;)

Of zit je iets dwars, @Yana?

bewerkt door Kohtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 minuten geleden zei Yana:

maar sjeezusmina wat zijn jullie feliciteerderig zeg, als we nou ook nog iedereen met alle kinderen gaan feliciteren dan wordt dit forum een weektaak per dag 

Hahaha feliciteren voor verjaardag is toch wel normaal?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

48 minuten geleden zei Musashi:

Nu heeft @Quinnme zowaar een groente geleerd die ik nog niet kende!

Vergeet dan de kaas vooral niet.

Bedankt jongens (m/v), gek misschien maar jullie hielpen me vandaag toch echt om feestelijk te blijven denken. Grote knuffel daarvoor. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag. @Quinn gefeliciteerd met de tweeling! Drukke dag op het werk. Twee overleden, binnen een uur tijd. Hoe fijn is het als je thuis komt, kop thee voor je klaar staat met wat lekkers. Was opgevouwen (of ik het wel zelf in de kasten wil leggen) Mini die mij meteen wil afhelpen van mijn Vanessa borsten. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben in het algemeen niet van het gefeliciteer...nu begin ik er direct over na te denken waarom...maar dan doet iedereen het en voel ik me altijd zo sociaal verplicht...zal aan mij liggen hoor...maar dat betekent dan ook niet dat ik het de ontvanger niet gun of zo helemaal niet...dus om alle misverstanden daarom te vermijden: van harte gefeliciteerd met jullie feestdag @Quinn hoop dat je een fijne dag had/ hebt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind op zich geen visite best lekker. Maar voor die kinders is dit best minimaal natuurlijk.

@niks dank je. En het klinkt als een zware dag, fijn om dan zo thuis te komen.

@Musashi ik ben er ook niet zo van, omdat ik er zelden aan denk, maar wat ik al zei, vandaag deed/doet het me best wat. Dus dat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...