Spring naar bijdragen

Ma16 nov


bumperjim

Aanbevolen berichten

Tis  al poosje goedemorgen  .. 

Zo heb mij  een lange nacht  gemaakt  '' van 23 tot 900 geslapen  :face-icon-small-shocked:  vandaag vrij morgen  weer werken ..

Morgen  erg belangrijke  dag '   ben beetje  uit mijn  stuk geslagen afgelopen  vrijdag :(   kan niet  zo goed  er over  uitwijden  maar heb veel aan voorbehoud  moeten  doen  o.a stap 1 AA.

Vrijdag  alarmbellen na bepaald  telefoontje  ... meteen  mijn  hoofd brein   ... Morgen  antabus nemen ' hoe lang  nodig  om daarvan clean te worden ...   wel niet  nemen  .. wat als dit scenario  er is   .. en dat .. nou dan geïnteresseerd  mij alles geen  fluit   .. maar ach mijn  kinderen   '   mijzelf  ..   ik wil dat ook  niet    ? Maar op mijn  schouder  stond  de alcohol denker ....  gelukkig  heb ik een goed  gesprek  gehad  met mijn  sponsor ...   mijn  antabuse  genomen  . En samen meer bedacht over voorbehoud  ...    we hebben afspraken gemaakt ...   maar wat wordt je er moe  van  .

Ook  gewerkt  het weekend  ' jongens  thuis ... vandaag  vrij .. op naar morgen  ... 

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei Mathilda123:

Bedankt Niks, Rosee en Cleo666,.. Net toch nog even wanhopig gezocht naar de fles die zaterdag van me afgepakt is,.. Stiekem de hoop dat het in huis verstopt lag maar waarschijnlijk niet. Nu maar even goed eten, dat helpt ook tegen de zucht. 

Wanhopige  fles zoektochten  pff paranoïde  wordt je daarvan ...    zo onrustig '  kon de hele dag zoeken als ik wist  dat er ergens  wat lag ... wie heeft  je fles  afgepakt  ? Vriend ?

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei Renaldo61:

@Mathilda123 Ik heb dit nu al allemaal geprobeerd een paar maal te lezen. Maar wie pakte die fles af? Je woont alleen toch. Of heb ik wat overgeslagen? Zelf ben ik op zoek naar een pot waar ik soep in kookte. 

Ik kwam jaren nadat ik gestopt was met drinken nog een bijna volle fles wodka tegen die ik notabene zélf verstopt had.
Heb jij je soeppot zelf verstopt, @Renaldo61, of is die je afgepakt? :unsure:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb gegeten,.. Groot bord friet met frikandellen,.. Iets gezonds krijg ik er maar moeilijk in na de afgelopen dagen(eet normaal gesproken wel heel gezond) . Wel nog wat misselijk en trillingen maar het is nu iets minder. Ik ga niet meer zoeken nee,.. Heb een ketel water opgezet voor thee en ga zo afwassen en de was aanzetten. Een wandeling misschien vanavond als het donker is, voel me nu te onzeker en bang dat iedereen het aan me afleest. 

Fijn dat ik hier wat van me af kan schrijven, bedankt :rose: Hopelijk voel ik me snel beter en kan ik wat meer gewoon meebabbelen met jullie! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

52 minuten geleden zei Rosee:

Er gaat weer van alles kapot de laatste tijd, fietsen, telefoons etc. Bahhhhh.

Hier ook, de gekste dingen... vrijdag sleutel afgebroken in voordeurslot, gelukkig er nog uit kunnen peuteren met een klein tangetje
en gisteravond stond ik ineens met de deurgreep van de koelkast los in m'n hand.. lijkt allemaal metaal maar daar waar de greep
aan de koelkast vast zit is het nou net plastic... afgebroken. Nieuwe deurgreep kost ruim tachtig euro. Toch maar doen, die koelkast
is hartstikke goed en fijn. Maar ja, je hebt soms van die periodes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Ik moet toch wel erg lachen om die verstopplekken en die tactiek van Bor. Oké, het heeft ook iets treurigs, ik geef het toe, Maar ik zie het zó voor me en hoe dat alcoholische brein werkt he, ik moet er toch om lachen. Ons kent ons. 

Mathilda welkom hier. Rottig dat je je nu zó voelt. Zet even door nu, vanmiddag gaat het waarschijnlijk al wat beter! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja heerlijk, zo vet en zout mogelijk he B)

En ik weet het, nu voelt 't vreselijk allemaal, fysiek en geestelijk,.. Maar over een paar dagen is dat gezakt en komt de energie volop terug waar ik dan weer geen kant mee op kan soms. Alhoewel ik ook wel eens lang moe ben geweest na ontwenning. Maar goed, ik voel me nu na het eten en de theepot voor me al ietsjes positiever. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...