Spring naar bijdragen

Mathilda123

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    82
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Mathilda123 geplaatst

  1. @Lieke7777 goed om te lezen trouwens dat je niet bent gaan spelen met de refusal!!
  2. Ja, das idd een goeie @Lieke7777! Als ik de hele middag op de bank ga hangen en tegen die boodschappen doen aan ga hikken,.. *sleept zichzelf van de bank en rent naar de winkel en terug
  3. Roos33 Geplaatst 14 minuten geleden DAGPACT: Roberto Rapilos Yvonne Roos33 @Mathilda123 Hopelijk is ie zo gelukt met kopie en plak, ben niet zo handig wat dat betreft Te moe om echt mee te schrijven, lees wel mee. valt me toch wat tegen qua vermoeiend. In m'n hoofd al redelijk fit en wil vanalles doen maar ben vreselijk gaar en sloom. Vandaag ook wel wat lastig,.. Inkomen is binnen, vrijdag,.. Normaal alle reden om wat te halen (en precies waar het vorige week zo fout op ging, dat was geen weekendborreltje meer). Maar ik ga het niet doen!! Vanavond een pittig bruiswater kopen of iets in die richting. Dan zou het m'n derde nuchtere avond zijn en dat is sinds april niet meer voorgekomen. Liefs en fijne dag allemaal en succes en een knuffel voor degenen die het nodig hebben
  4. Goeiemorgen allemaal! Wil me graag weer aansluiten bij de dagpact. Voel me redelijk maar heb een dagschema gemaakt en daar ga ik aan beginnen. Moet vandaag even minder aan m'n telefoon plakken, genoeg gedaan de afgelopen week door die rare dagen.
  5. Nou, hij lag in de kelder in een oud klapkratje. Gewoon niet eens echt verstopt dus vandaar dat ik er ook geen aandacht aan schonk. Gisteren toch even het papier opzij geschoven en ja hoor,.. Denk idd dat de kans veel groter was dat ik nuchter was gebleven als ik niet van de fles af wist. Maar goed, het is echt weg nu. Vandaag eind van de middag zwaar gehad, stond bijna op het punt om te vertrekken naar de slijterij. Maar heb mezelf snel in pyjama gehesen, gekookt en iets teveel gegeten en daarna tv afwisselend met boek. En nu toch trots op mezelf! Hopelijk morgen weer een beetje fit en een fijne wandeling maken en wat achterstallige zaken regelen waar ik niet aan toe ben gekomen. Hoe is het met jou?? Slaaplekker alvast!
  6. Okay, ben erg benieuwd! Moet nu zo weg dus kan hem vanmiddag pas kijken.
  7. Ja, helaas, bah zeg! Voel me er rot over, maar ga me mezelf vandaag niet afstraffen en zoveel mogelijk in het boek van Jan Geurtz lezen en zal zo ook even naar jouw link kijken @lady jane 't waren trouwens twee 12% bier, en dan snel achterover gooien en dan voel ik 'm wel. Gewoon twee biertjes zou ik ook niet aan beginnen Heb nu wel echt de rust dat er absoluut niks meer in huis is. De verstopte fles is op en kan dus uit m'n hoofd. En naar de winkel ga ik ook niet vandaag dus heb er wel vertrouwen in!
  8. Ik weet het! Momenteel is ieder klein ding een excuus en zeker na het kleine beetje van vanmiddag. Zat een paar uur tussen maar toch.. Zo jammer. Positieve is dat ik met het tweede blik tot nu heb gedaan en daarna snel gegeten en nu nog eens een zak met pittige chips. Okay, ook een vervanger maar beter dan doorgaan met alcohol! Vriend heeft zich trouwens ook even gemeld vandaag. Was erg overstuur van alles en trok zich terug. Heeft ook z'n eigen problemen dus snap het wel en beter zo. We willen het liefst samen zijn maar komt van de week wel weer. Wat dat betreft hebben we ook stappen gezet.
  9. Wil niemand triggeren dus vandaar even hier ipv de dagraad. Vanochtend en vanmiddag goed bezig geweest. Douchen, opruimen, schema gemaakt voor de dag,vol goede moed en weer een beetje energie .. En vond de verstopte fles. Zat niet veel meer in, genoeg om net niet aangeschoten te raken, maar na een korte tweestrijd opgedronken en vervolgens weer een poging gedaan om er wat van te maken. Naar de winkel, boek opgehaald,..paar uur nuchter geweest,.. In boek stond om niet te stoppen met 'het gebruik'... Dat moet je uiteraard niet lezen op zo'n zwak moment. Zwaar bier gaan halen(te moe voor slijterij), thee gedronken met boek en de boel uitgesteld. Hoofdstuk 6,..hoop opgestoken maar niet kunnen weerstaan en nog een zware gehaald. Wil er tot 20.00 mee doen, moeilijk maar beter. Daarna rust vanwege de corona regels. Tot zo ver even m'n gedoe,.. Morgen verplichtingen, die ik absoluut niet kan afzeggen. Dus moet mezelf streng toespreken na dit blik!!
  10. Ja he,.. K heb het twee weken geleden de serie al vooruit gekeken,. Had met ze allevier te doen maar met Boaz en Mulu het meeste. Vond het ook wel confronterend om te zien. Werd me wel een spiegel mee voorgehouden. @Jannigjegoeiemiddag
  11. Ah, sorry. Ja had wel begrepen dat ie niet thuis woonde maar ik dacht dat je hem wel zou zien vandaag
  12. Mathilda123

    Hallo allemaal

    Goeiemorgen Manon, Hoe is het met je?
  13. Geniet er van!! Gaan jullie nog iets doen om het te vieren vandaag?
  14. Wauw @Bor dat is geweldig! Wens jullie heel veel liefde en plezier
  15. Het is zo simpel en zo moeilijk tegelijk he, dank je in ieder geval Ik ga lekker douchen, dan wat gezond eten en even naar buiten. Misschien nog een meditatie als dat lukt! @Bor, weet niet waar je gefeliciteerd voor wordt maar het klinkt fijn dus je krijgt ook een felicitatie van mij
  16. Hoe gaan jullie de eerste dagen om met dat stemmetje? Voel me al ietsje beter en dan sluipen die gedachtes toch al snel weer in m'n hoofd,.. Van een beetje maar dan, en dan rustig drinken ipv bingen en doordraaien, en echt maar een klein flesje waardoor niemand last van me zal hebben enz.. Toen ik stopte met roken kon ik heel duidelijk tegen mezelf zeggen 'geen discussie mogelijk',.. Maar nu is dat lastig. Ik hoop dat m'n boek er dalijk is in ieder geval zodat ik er over kan lezen.
  17. Haha thnx beiden! @BorDat nummer is zo mooi en een van 'onze' nummers,.. We waren toen nog niet zo lang samen
  18. Goeiemorgen iedereen, Ik doe mee met de dagpact! Vandaag al wat helderder dus mezelf onder de douche zien te krijgen en wat in het huishouden doen. M'n vriend heeft nog steeds niks laten weten en durf hem zelf ook niet te appen of bellen. Normaal niks voor hem zo lang negeren. Vroeger zou ik daar helemaal gek van worden en blijven bellen enz, maar kan er gelukkig wel mee omgaan nu ondanks dat ik hem wel mis en hem't liefst bij me wil hebben. 't is teveel geweest voor 'm.
  19. Verkeerd gelezen dan Joh, dat is momenteel een droom 10 maanden nuchter. Mag je trots op zijn!
  20. Ahh knuf! Dacht veel langer al. Of ja, ik denk steeds dat iedereen die hier al een hele tijd meeschrijft nuchter is. Zet 'm op he!
  21. Mathilda123

    Hallo allemaal

    Hoi Manon, Welkom. Ik schrijf sinds vandaag ook mee na ruim een half jaar aan terugvallen. M'n laatste terugval daarvoor was ook bijna tien jaar geleden en nooit verwacht dat het me nog zou overkomen. Dus kan me jouw schrik goed voorstellen! Ik hoop dat je fijne en steunende reacties krijgt en dat je er voor gaat! Schrijven op de dagraad helpt, dat heb ik vandaag zelf ondervonden. Je wordt er direct geaccepteerd en dat voelt fijn
  22. Mathilda123

    Ma16 nov

    Aii okay dat is minder zeg,..zet 'm op en begin er weer aan
  23. Mathilda123

    Ma16 nov

    Nee dat klinkt niet als een fijne dagbesteding,.. Lekker bezig zijn okay, maar er zijn grenzen en zeker wat betreft vrijwilligerswerk. 't is lastig he dat thuis zitten. Aan de ene kant heb ik genoeg hobby's om me te kunnen vermaken, maar de alcohol duwt ze allemaal aan de kant. Wat bespeel je?
  24. Mathilda123

    Ma16 nov

    @Renaldo61thnx,.. Ja doe m'n best. Voel me ook al iets beter gelukkig. En toevallig, schrijf net over werk haha,staat hierboven! Krijg jij de dag ook een beetje om? Geen idee in welke fase je zit..
  25. Mathilda123

    Ma16 nov

    @takeiteasy knap! Vond je het niet fijn meer om daar te werken? Toevallig vanochtend nog gedacht om bij de kringloop hier in de stad vrijwilligerswerk te gaan doen. Kan er zo terecht maar de stap nemen,.. @Bor goed voornemen! Sporten is zo fijn he. Doe je alleen krachttraining?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...