Spring naar bijdragen

zaterdag 10 oktober


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Hup @Ietje, Hup @Descartes33
Hup iedereen, ik wens jullie allemaal een blij gemoed en de kracht om te doen waar je gelukkig van wordt.

Oh @Rosee wat jammer van New-York, sterkte met je oor, en wat ben je een lieve moeder!
Sinds een paar dagen heb ik het 'spijkermatje' van @Etty in huis, wat een raar ding is dat, je ligt echt voor janmetdekorteachternaam op dat ding, ik lig me dan te verbazen dat ik er ben ingetrapt in zoveel rarigheid, echt zeer doet het niet, het prikt nogal en als ik er vanaf kom heb ik vreselijke jeuk op mijn rug. Maarrrrr.... ik ben wel erg heppie, komt vast van dat matje :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@takeiteasy schrok me rot bij die eerste zin.  Gelukkig niet droog vanwege de regen. Hier ook, wat viel er veel. Stond helemaal blank, was kleddernat, tot boxershort en sokken aan toe.


Droge 30 minuten uitgekozen om de honden uit te laten, dat dacht natuurlijk iedereen hier. Vuurdoop goed doorstaan, vond het best eng om ze alleen uit te laten voor de eerste keer alleen  die grote honden met zoveel honden op dat moment. Korte duidelijke instructies en ze luisterden meteen. Heb het echt in mij. Zo ook maar met nwe partners omgaan, dan gaan ze luisteren en doen wat ik zeg!!! Dan gaat het nooit fout, laatste is grapje natuurlijk :rolleyes: alhoewel ;)

@Ietje goed van je, stok achter de deur dat je hebt aangegeven bij je man! Kan helpen, bij mij toen juist niet altijd maar het werkt als je zelf er ook achter staat. Je hebt bewezen eerder dat je het kon/kan. Succes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier toch goed en droog de avond doorgekomen. Had het even heel moeilijk rond etenstijd .. moest rond 19 gaan kennismaken met schoonouders van mijn dochter want leek me wel netjes, ze zijn al een jaar samen en vooraf wilde ik zo graag wat drinken, voor de zenuwen .. ik ging er echt met lood in mijn schoenen heen maar eenmaal daar : wat een onwijs lieve en gezellige mensen, heb er ruim 2 uur gezeten en alleen maar gekletst! Dat had met een paar wijn in mijn mik niet gelukt want dan zat ik echt op hete kolen en was ik zo onzeker. Sterker nog: als ik nog had gedronken was ik waarschijnlijk nooit gegaan ..
Stom .. ik dacht altijd dat ik zekerder werd van drinken maar dat is dus het tegenovergestelde merk ik nu. Ik zat er nu echt heel zelfverzekerd puur mezelf te zijn ..  
En wat bleek: man was alcoholist en drinkt al 4 jaar niets meer dus ze konden me ook geen wijntje aanbieden .. geen probleem dus! Kwam alleen maar goed uit Hihi .. dus weer een proef doorstaan zonder alcohol .. zo doende leert men. Had ik ook niet verwacht maar zijn mooie lessen als je eenmaal dat besluit hebt genomen! 
@Ietje wat knap om dat te besluiten tegenover je man. Zo heb ik het ook gedaan. Dat was een punt namelijk. Kon voor mijn gevoel dan ook niet meer terug want daar ben ik een te trotse schorpioen voor :rolleyes: 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...