Spring naar bijdragen

Donderdag 24 september 2020


Yvonne

Aanbevolen berichten

Ook ik heb met verbazing naar Famke Louise zitten kijken. Maar wat er daarna allemaal losbarstte op social media. Stelde me voor hoe het zou zijn om in haar schoenen te staan. Zou dat niet aankunnen denk ik. Natuurlijk heeft ze het over zichzelf afgeroepen maar vind het nu wel genoeg geweest. Mensen genieten ervan om haar af te branden, pestgedrag vind ik dat. Het kind is 21.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geeft  niet @Bor, is mijn eigen schuld en verantwoordelijkheid. Dat heb ik vaker als ik langer droog sta, bijna geforceerd en dan explodeer ik en dan kan het goed misgaan en dat ging het. Vandaar ooit het gecontroleerde drinken, destijds heb ik dit nog nooit gehad. Dacht dat er genoeg uren slaap tussen zat, niet dus. Moest een test doen, die heb ik geweigerd vorige week want ik wist dat ik nog onder invloed kon zijn en gaf het gewoon toe, was in mijn voordeel. Maar goed gedane zaken nemen nimmer keer. . Djw voor jouw reactie en jij ook sterkte!! :lips:

bewerkt door Smaragd
Aanpassing vanwege privacy
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd, wat spijtig dat dit is moeten gebeuren maar laat dit inderdaad een wake up call zijn. Ik ken dat, maanden droog zijn en dan plots dubbel en dik ertegenaan vliegen en veel te deel drinken. Je bent dus zeker niet de enige. Ik hoop dat ze je op je werk nog een kans geven, maar ik begrijp je schaamte en de twijfel om daar te blijven. Aan de andere kant toont je eerlijkheid ook hoe oprecht en sterk je bent. Laat het een leerschool zijn en herpak je. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sterkte nogmaals Bor, crisis ken ik en misschien is het nodig maar wat zal het jou/jullie veel doen. Hou je bijeen, ga liggen. Ben blij dat ik geen drank om mij heen heb anders had ik het niet geweten nu. Maar idd voor nu voor mij wake up call. We houden contact, durf hierdoor minder te delen, te kwetsbaar beroep heb ik, als zakenman ach ja dan kan het weleens.. Jammer dat het zo moet hier maar goed dat is alcoholisme ook soms.Geniepig bijtend.

bewerkt door Smaragd
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Had gevraagd niets te quoten meneer know it all @bumperjim en dat deed je niet maar wel de privacygevoelige info neerzetten. Laat het idd maar, deel niets meer. Het moet gaan zoals jij wil dat het moet gaan. Ja in jouw beroep kan dat, in het mijne niet. Als je dat al niet eens meer begrijpt ben je verder heen dan ik en ontgaat het doel van het forum jou. Ook erg uitnodigend voor anderen om zaken te delen. Zitten er velen in de gezondheidszorg hier, dank voor het respect en ja natuurlijk baal ik. Maar ga niet voor jou door het modder. Eerste keer in 30 jaar. Laat maar, je snapt het toch niet. Laten wij elkaar negeren, doe dit maar bij anderen. Heb mijn postings aangepast en zal minder delen, het lekker vaag houden, beter. 

Het is leuker om drama in stand te houden anders gaat het te saai worden voor hem, ja zo is helaas wel. Waarom zo met privacy omgaan terwijl ik vraag mij niet te quoten en vervolgens wel info neer te zetten. Nee dat spoort niet maar ga door. Je bent het idd voor mij niet waard. Jij bent niet eens gestopt met alcohol dus hou je mening voor je of gebruik de info van anderen niet om je beter te gaan voelen zelf. Kan daar niet tegen.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei bumperjim:

Zelf weer de touwtjes in handen pakken waar het kan. Denken in termen van oplossingen

Ik heb het inmiddels allemaal wel laten bezinken. Het heeft geen zin om ermee bezig te blijven, boos en verdrietig te blijven worden. Of je doet er wat mee, of niet. En met een gedeelte kan ik wel wat. Kan zelfs leuk zijn om mee aan de slag te gaan. Met een ander deel kan ik niks en doe ik dan ook niet. Je kunt nu eenmaal nooit iedereen tevreden houden. 

Nou, het duurde even,  maar uiteindelijk heb ik dit toch nog redelijk volwassen opgelost vind ik :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben al een tijdje op zoek naar het boek Drinken een liefdesverhaal van Caroline Knapp maar kan het nergens krijgen. Vond net in een klein boekenkastje in de buurt (soort klein bibliotheekje, zie je wel vaker in de stad de laatste tijd) een ander boek van haar over eetverslaving, volgens haar hebben alle verslavingen hetzelfde mechanisme dus dat lijkt me ook wel interessant. @Smaragd had nog een heel verhaal getypt maar dacht toen wat heb je eraan. Dus nog een hart onder de riem dan maar.:heart: Veel uitglijders hier gisteren en vandaag, is het soms volle maan?:blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei lady jane:

sorry, ik kan het niet meer weghalen, was een leuk filmpje

over hoe het werkt bij Famke Luise (haar hersens, mocht ze die hebben)

Ik kan het uit plaatsvervangende schaamte niet kijken, ken je dat? :blush: Maar ik weet toch wel zo'n beetje waar het op neerkomt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ze liet zich eerst betalen om mee te doen aan de campagne vanuit de overheid en daarna doet ze dit. Nee, daar heb ik geen bewondering voor.

1 minuut geleden zei knakker:

Mij verbaast eigenlijk nog het meest dat de serieuze media dit intussen als nieuwswaardig zijn gaan beschouwen.

Het leeft in het land en dus komt het in het nieuws. Zo simpel is het denk ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er is zoveel gekakel dat de media (ook de serieuze) graag wat tegengeluiden laten horen die er een beetje uitspringen, anders is t alleen maar meer van hetzelfde.

En omdat alle media er graag uitspringen hoor je dus vooral tegengeluiden. En dus is wat je hoort in de media geen goede afspiegeling meer van de mening van de gemiddelde Nederlander.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...