Spring naar bijdragen

Bianca78

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    131
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bianca78 geplaatst

  1. Bianca78

    Komt slaap terug

    @Yollie ik heb niks gebruikt om te slapen. In het begin had ik levensechte dromen en sliep ik zo licht dat ik dacht dat ik niet geslapen had. Was ook elke keer bang dat ik weer een slechte nacht zou hebben en daardoor werd ik gespannen en ging het slapen slechter. Ben toen begonnen met mediteren om voor het slapen te ontspannen en dat heeft mij geholpen. Sliep niet gelijk 8 uur op een nacht maar er kwam elke week wat meer slaap bij en ik was rustiger. Had vannacht een rommelige nacht, viel goed inslaap maar werd na 2 uur wakker om te plassen en toen was ik klaarwakker. Ben rustig in bed gaan liggen en heb in gedachte de dag doorgenomen en ben toch weer inslaap gevallen. Ik weet dat je door het afbouwen heel onrustig kan zijn, dat alles trilt van binnen in je lijf, zweetaanvallen hebt of dat je het gevoel hebt dat je huid in brand staat, gespannen spieren, drukkende pijn in je hoofd, angst en paniek. Het is zo rot maar het wordt echt minder. Ben zelf nog niet klachtenvrij maar ik kan weer heel veel dingen doen. Je komt hier doorheen en ook jij gaat weer slapen.
  2. Bianca78

    Komt slaap terug

    @Yollie ik ben nu bijna 6 maanden van de oxazepam af en ik kan je zeggen dat je slaap terugkomt. Het wordt steeds een beetje meer, soms heb je er weer wat rot nachten tussen maar het komt echt goed. Sterkte en rustig aan!
  3. Bianca78

    Moeder...

    @Lightspacer Heel veel sterkte, jullie maken een heftige tijd door.
  4. Bianca78

    sertraline bijwerkingen

    @gerda ik ben nu 5 maanden van de oxazepam af. Heb ongeveer 6 weken 3x per dag een halve oxazepam geslikt en ben in 2 1/2 maand afgebouwd. Heb nog steeds klachten maar het gaat nu veel beter dan in het begin. Heel veel succes en sterkte met het afbouwen van de setraline.
  5. @Dubie Hoi Anja Wat vervelend dat het zo slecht ging en dat je veel last had van paniekaanvallen en angst. Fijn om te horen dat je nu met kleine stapjes vooruit gaat en dat je geholpen wordt door de psycholoog in het ziekenhuis. Je doet het super goed! Veel succes en sterkte. liefs Bianca
  6. Bianca78

    Duizelig

    Jij ook sterkte Eleo, hoop dat dit snel overgaat! Liefs
  7. Bianca78

    Duizelig

    @Eleo31 ja snap ik het is zeer vervelend. Mijn spieren voelen ook erg strak trekt ook door naar mijn kaken waardoor het een pijnlijk drukkend gevoel geeft op mijn jukbeenderen, kaken, hoofd en nek. Hoop dat dit snel over gaat.
  8. Bianca78

    Duizelig

    Hoi @Eleo31 6 wkn geleden begon bij mij de duizeligheid moest ‘s nachts naar het toilet en ben denk ik te snel gaan zitten en gelijk duizelig. Bij elke beweging duizelig, misselijk en kon me niet meer focussen. Na het weekend naar de huisarts en die dacht aan positie duizeligheid dan is het gruis in je oor verschoven. Nek en rug zaten toen ook vast. Naar de therapeut geweest die heeft alles geprobeerd wat losser te maken en daardoor werd het wel iets minder. Nu alleen nog duizelig als ik te snel naar boven kijk maar dat is dan voor een paar sec en dan is het weg. Merk wel dat ik nu te verkramp beweeg omdat ik bang ben om duizelig te worden. Sterkte Eleo hoop dat het bij jou ook snel minder wordt.
  9. Bianca78

    Acupunctuur

    Hoi @Annie87 Ik ben tijdens het afbouwen naar de acupunctuur gegaan en nu ik bijna 4 maanden benzo vrij ben ga ik nog steeds. Het helpt mij ontspannen. Tijdens de afbouw veel last van mijn buik gehad en dat werd minder. Nu vooral veel last van gespannen spieren in nek, hoofd en rug werd er zelfs duizelig van en het helpt me beter te ontspannen en mijn spieren weer wat losser te krijgen.
  10. Anja het gaat jou ook lukken dmv de tapering strips, heel veel succes en schrijf het van je af er zijn altijd mensen die je steunen hier op dit forum. Liefs Bianca
  11. @Dubie Hoi Anja, Ik heb 3x5 Mg oxazepam geslikt 14 feb begonnen met slikken en 1 april begonnen met afbouwen, ben gaan afbouwen door een kwart van het halve pilletje in de middag te gaan vijlen. Eerst een hele pil wegen op een weegschaal dan door de helft snijden met een pillensnijder en dan elke dag wat meer van dat helftje afvijlen zodat ik na een week op een kwart uitkwam. Dan liet ik mijn lichaam er een week aan wennen en dan ging ik verder met de rest van het kwartje van de middag. 1 pilletje was 0,067 gram door de helft ong 0,033 gram en dan elke dag 0,002 gram en laatste dag 0,003 gram eraf vijlen. Ik schreef ook elke dag op hoeveel ik moest nemen anders vergat ik hoeveel eraf moest. Het is wel wat werk en gepriegel met die pilletjes maar het werkte voor mij. Was na 3 maanden klaar, elke maand een halfje eraf. Hoop dat ik het een beetje duidelijk heb opgeschreven Succes met afbouwen Groetjes Bianca
  12. @Kannietmeer heb net even op Google gekeken en er bestaat zoiets als buddyzorg dat zijn vrijwilligers die 1 op 1 afspreken. Op website De Wering kan er meer info opgezocht worden.
  13. @Dubie je moet doen waar jij je goed bij voelt. Ik wilde het ook eerst proberen met de oxazepam en dat is gelukt, was ook niet zo’n hoge dosis maar toch pittige ontwenningsverschijnselen. Ben er nu 8 wkn vanaf en het is nog steeds niet top, heb goede en slechte dagen. Het komt goed daar ben ik van overtuigd. Het gaat jou ook lukken!
  14. Hoi @Dubie Ik heb geen ervaring met de strips, heb de 3x 5 Mg oxazepam afgebouwd met een vijl en een weegschaal. Succes met de tapering strips en het afbouwen!
  15. Goedemorgen, @Cyclad58 wat ontzettend vervelend dat je weer in deze situatie bent beland maar ook jij gaat hier weer uitkomen. Heel veel sterkte. Dikke knuffel
  16. Bianca78

    4-8-2019

    Goed bezig @Annie87 Voel me niet echt top dus ik hou me rustig en bekijk per dag wat wel lukt. Succes en sterkte voor iedereen!
  17. Goedemorgen, Het ging redelijk maar sinds gisteren een stuk minder. Was wakker geworden met ontzettende hoofdpijn dat kwam uit mijn nek vandaan na een paracetamol kon ik weer verder slapen, rest van de dag niet helemaal ok. Tijdens het avondeten ineens erg misselijk waardoor ik stond te kokhalzen daarna buikpijn. Vannacht aardig geslapen wel nog steeds pijn in mijn buik maar dat zit meer aan de zijkant net onder mijn ribben aan allebei de kanten. Wordt een rustig dagje thuis op de bank denk ik. Hoe gaat het met jou @EefjeJ ?
  18. Bianca78

    25 juli 2019

    Happy Birthday @Lynn86 fijne dag vandaag!
  19. Hoi, @Cyclad58 misschien kan je dan nog even op 6 uur blijven i.p.v. ophogen van je uren. Hier gaat het aardig, nog wel wat last van ontwenningsverschijnselen en dat kan ook elke dag verschillen. Er zit vooruitgang in en dat is het belangrijkste, zeg dat wel zo makkelijk maar in een mindere periode ben ik niet zo positief. Fijne avond
  20. @Cyclad58 ik herken het helemaal dat focussen op je lichaam en dan wordt het alleen maar erger, het is alleen zo moeilijk om die cirkel te doorbreken. Hoop dat je vannacht beter slaapt. @Kannietmeer hoop dat jij ook weer beter kan slapen en dat de onrust en angst weggaan. Heeft de natuurarts nog wat kunnen betekenen voor je?
  21. @EefjeJ vervelend dat je zo’n rot nacht hebt gehad, hoop dat je vandaag een beetje je rust kan pakken. @Annie87 door alle spanning krijg je bijna geen rust, sterkte deze week.
  22. Vannacht redelijk geslapen, vanmorgen wel wat onrustig. Spieren in nek, rug en borst zitten vast en zijn pijnlijk. Vandaag de 11e verjaardag van mijn dochter gevierd. Was gezellig maar heb af en toe wel even een momentje voor mezelf gepakt. Vanavond met de beentjes omhoog op de bank. Fijne avond
×
×
  • Nieuwe aanmaken...