Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bianca78

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Bianca78

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

186 profielweergaven
 1. @Cyclad58 ik herken het helemaal dat focussen op je lichaam en dan wordt het alleen maar erger, het is alleen zo moeilijk om die cirkel te doorbreken. Hoop dat je vannacht beter slaapt. @Kannietmeer hoop dat jij ook weer beter kan slapen en dat de onrust en angst weggaan. Heeft de natuurarts nog wat kunnen betekenen voor je?
 2. @EefjeJ vervelend dat je zo’n rot nacht hebt gehad, hoop dat je vandaag een beetje je rust kan pakken. @Annie87 door alle spanning krijg je bijna geen rust, sterkte deze week.
 3. Vannacht redelijk geslapen, vanmorgen wel wat onrustig. Spieren in nek, rug en borst zitten vast en zijn pijnlijk. Vandaag de 11e verjaardag van mijn dochter gevierd. Was gezellig maar heb af en toe wel even een momentje voor mezelf gepakt. Vanavond met de beentjes omhoog op de bank. Fijne avond
 4. Goedemorgen @bolletje Ja vannacht weer kunnen slapen, het inslapen ging moeizaam dus kreeg gelijk alweer stress. Ben toen naar beneden gegaan wat drinken en rustig worden en toen lukte het wel. Vandaag naar de acupunctuur/fysio om alle gespannen spieren weer los te maken. Verder wat rommelen in huis, even naar buiten voor een wandeling en vanavond kijken hoe de meiden van oranje gaan winnen. werkse bolletje. fijne dag!
 5. @Cyclad58 bedankt voor je berichtje. Hoop ook vanavond weer mijn uurtjes te maken want daar had ik hiervoor bijna geen problemen mee. Dat branderige trillende gevoel in mijn borstkas helpt ook niet echt mee helaas. Je wordt er zo onzeker van.
 6. @Annie87 en @EefjeJ bedankt die herkenning helpt en het is zeker nog af en toe een echte hel. Ik ga ook zeker doorzetten ben niet voor niets al zo ver gekomen. @doorbijter wat fijn dat het goed gaat op de diazepam.
 7. Goedemorgen, Nu 2 weken van de oxazepam af maar vannacht echt een rot nacht gehad met hooguit 1 uur slaap. Mijn borstkas trilde inwendig en het gaf een naar branderig gevoel. Voel me zo rot. Straks naar de psycholoog ik vrees dat ik daar alleen maar kan huilen. Hoop dat jullie een betere nacht hebben gehad. fijne dag vandaag!
 8. @Cura ik probeer om elke dag een wandeling te maken, na de zomer wil ik het sporten weer op gaan pakken. Wat fijn dat je nu in een goede periode zit en dat je ziet dat het per maand vooruit gaat.
 9. Goedemorgen @EefjeJ wat mindere dagen gehad. Veel last van brandend maagzuur, nek die nog steeds vast zit en onrustig. Slaap wel goed en ga ook elke dag even naar buiten een rondje lopen. Het heeft tijd nodig, ik wil te snel. fijne dag!!
 10. Goedemorgen, Was een warme en onrustige nacht, net even weggeweest en nu op de bank met de ventilator aan. @EefjeJ bij mij ook vooral in de romp, licht trillen. Nek zit nog steeds vast en dat trekt door naar mijn borst en dat geeft een pijnlijk branderig gevoel daar word ik een beetje nerveus van.
 11. @EefjeJ leuk een buitenrit het is er heerlijk weer voor. Vanavond klassenfeest van mijn zoon morgen BBQ bij mijn ouders. Misschien morgen even kijken op strand. fijne dag!!
 12. @EefjeJ gaat gelukkig weer wat beter, nog wel last maar probeer het in mijn hoofd te prenten dat het de ontwenningsverschijnselen zijn en dat het tijd nodig heeft, makkelijk gezegd natuurlijk. Ja we zijn weer geweest, wordt steeds makkelijker om een paard op te zadelen. Mijn dochter is niet groot dus moeten altijd helpen en vind het zelf ook leuk om te doen Het is heerlijk buiten hier aan zee is wordt het gelukkig niet zo heet als in het binnenland. Ga jij nog wat doen dit weekend?
 13. Goedemorgen, @bolletje hoop dat je met die aanpassingen minder last hebt van je allergie en weer lekker kan slapen, sterkte!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...