Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bianca78

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Bianca78

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

95 profielweergaven
 1. Rot dat je niet kan slapen en de spanning toe neemt @Kannietmeer dat lijkt me niet de bedoeling. Doe rustig aan.
 2. Goedemiddag, Het gaat elke dag ietsje beter, vannacht goed geslapen maar word niet uitgerust wakker. @EefjeJ wat rot dat je je zo voelt en wat een rare reactie van de arts. Je voelt toch wat je voelt en dat was er voor het benzo gebruik nog niet. Goed dat je het van je afschrijft. @doorbijter fijn dat de afspraak toch doorgaat, het is toch een datum waar je naartoe leeft. @Kannietmeer hoe voel jij je?
 3. @doorbijter ja dat snap ik
 4. Nee @doorbijter dat meen je niet, hebben ze wel een nieuwe datum doorgegeven?
 5. Goedemorgen, lekker geslapen ben nu alleen een beetje licht in mijn hoofd en trillerig van binnen. Vanmiddag dochter uit school halen dat vindt ze gezellig en dan gelijk een wandelingetje over de markt. @bolletje nee dat kan er ook nog wel bij, hoop dat je snel terecht kan bij een specialist. Veel plezier bij de dagbesteding. Die billen van mij verstop ik wel in een bikini broekje Fijne dag x
 6. @EefjeJ balen dat je last blijft houden van je hoofd en ik snap dat je dan paniekerig wordt, vind het zelf ook nog moeilijk om te vertrouwen op mijn lichaam. @doorbijter je mag zeker trots zijn op je zoon, super goed zeg. @Cyclad58 wat fijn dat het iets beter gaat. @Kannietmeer hoop dat je je energie weer terug krijgt, goed dat je je rust pakt. @Robbin helemaal waar, kan beter de energie die ik heb gebruiken om beter te worden en er te zijn voor mijn gezin.
 7. @bolletje niet leuk om je hondjes weg te brengen maar wel een fijn vooruitzicht om er een paar daagjes tussenuit te gaan. @Robbin niet fijn om zo wakker te worden, wel lekker gewandeld in het bos? @doorbijter hoop dat het snel de 28e is en er voor jou ook meer duidelijkheid en rust komt. @Annie87 wat maak jij een heftige tijd door, de ontwenning is al geen pretje en dan komt dit er nog bovenop. Heel veel sterkte!! @EefjeJ die depri gevoelens en lichamelijke klachten zijn echt niet grappig, word er ook gek van. Heb jij dat ook dat mensen niet eens meer vragen hoe het gaat of niks van zich laten horen? Bij mij gaat het redelijk, aardig geslapen wel onrustig en trillen van binnen, sta soms een beetje wiebelig op mijn benen. Vandaag mijn oudste uitgezwaaid hij gaat op schoolkamp, spannend want hij heeft heimwee.
 8. @Kannietmeer duidelijk en je hebt gelijk dat je je grenzen aangeeft. Het lijkt wel of diegene niet geholpen wil worden.
 9. @MIKE261 daar ga ik wel vanuit Hoop dat je ondanks de onrust en hartoverslagen wel hebt kunnen genieten van je vakantie. Ben ook ongeduldig, doe teveel als ik me goed voel.
 10. Goedemorgen, Hoe is het met iedereen? Ik heb aardig geslapen niet heel diep maar voel me wel ok. Gisterenavond nog een keer de Ashton Manuel doorgelezen en dan vooral het stuk over de ontwenningsverschijnselen, stelt me toch weer gerust dat het er allemaal bij hoort. Fijne dag vandaag
 11. @Kannietmeerik vind het knap dat je jezelf kan afremmen en voelen wat jou lichaam nodig heeft op dat moment. Ik vind dat moeilijk en ga te snel over mijn grenzen heen. Heb vandaag ook meer last van de ontwenningsverschijnselen, trillen van binnen en onrustig. Hoop op een betere nacht en morgen een betere dag.
 12. dank je @Kannietmeer ben ook blij dat het lukt met de oxazepam, nu alleen de avond nog. Hoe is het met jou?
 13. Goedemorgen, @bolletje het is echt niet normaal hoe er met medicijnen omgegaan wordt, schrijf maar voor en de patiƫnten zijn het slachtoffer. laatste paar dagen gaat het niet zo lekker, veel pijn in mijn maag en misselijk, werd er vannacht wakker van. Nu kwam ik er achter dat ze mij een ander merk maagtablet hebben meegegeven. Morgen maar weer even naar de apotheek, vorige keer hebben ze dit ook gedaan met de oxazepam en dat ging ook niet goed. Vanaf vandaag slik ik de oxazepam alleen nog maar voor het slapen dus de middag en ochtend zijn afgebouwd. Ik vind het wel spannend om die af te bouwen ivm het slapen. Fijne dag x
 14. Goedemorgen, Beetje rommelige nacht, veel wakker en zweten. Vandaag maar rustig aan doen, als het goed gaat doe je toch snel teveel maar daar hebben meer mensen last van. @EefjeJ het zou zomaar kunnen dat de duizeligheid en hoofdpijn uit je nek komt. Bij mij zitten de spieren in mijn nek en rug ook vast en daardoor krijg ik hoofdpijn. Het is weer meer vast gaan zitten met het afbouwen dus het heeft met elkaar te maken. Het is in ieder geval erg irritant en pijnlijk.
 15. Hoi @Robbin hoesten is echt vervelend, ben zelf al 2 weken verkouden. De ontwenningsklachten zijn op dit moment goed te doen alleen vannacht wat minder geslapen. Het weer is vandaag wat minder maar uitwaaien op strand is ook lekker. Fijne dag vandaag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...