Spring naar bijdragen

3xAnne

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

3xAnne's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. 3xAnne

  Oxazepam met mirtazapine

  Ik was een tijd lang niet on line hier en zie je bericht nu pas. Dank je! Ik heb het nog niet samen geprobeerd want wilde eerst Oxazepam afbouwen. Dit gaat echter veel langzamer dan ik had gedacht ook al is het nog maar 7 mg. Ik ben ook wel huiverig voor mirtazapine omdat ik heb gelezen dat het ook na een in incidenteel gebruik dagen lang in je bloed zit. Het stapelt dus snel.
 2. 3xAnne

  Oxazepam met mirtazapine

  Dank je! Ik ben aan het afbouwen en wil dus niet meer sederen. Maar ja, je moet ook slapen. Lastig.
 3. mirtazapine is mij voorgeschreven door de huisarts als slaapmiddel. Ik slik ook Oxazepam. Weet iemand, of heeft iemand hier ervaring mee, of dit samen gaat? Beïnvloedt dit elkaar?
 4. 3xAnne

  Cold turkey

  Heb je het handboek gelezen over het verantwoord afbouwen van benzos? https://www.benzo.org.uk/amisc/dutchmanual.pdf
 5. 3xAnne

  Cold turkey

  Begrijp ik het goed dat je zo maar stopt na jarenlang gebruik? Cold turkey? Zonder enige hulp? Vraag a.j.b. hulp aan experts hier want wat je doet is echt niet zonder gevaar. Je hersenen moeten de tijd krijgen zich aan te passen. Geleidelijk aan. Ik vind je reuze moedig maar dit is echt niet verantwoord.
 6. Ik slik 10 mg Oxazepam per dag en (nog) een kwart van 7.5 mg dormicum per nacht. Ik heb het afbouwen van de slaappil prioriteit gegeven en heb de inname van oxa op een vaste dosis gezet. Namelijk 10 mg gedeeld door drie innames per dag, maar begin nu te twijfelen omdat ik op deze manier mijn nachtrust kwijtraak, ik heb vannacht weer nauwelijks geslapen, en daar heb ik het meest behoefte aan. Is het misschien beter om de slaappil nog aan te houden en eerst de Oxazepam af te bouwen? Als ik dan oxa vrij ben kan ik beginnen met afbouwen dormicum. Allebei tegelijkertijd afbouwen lijkt me te hoog gegrepen in mijn situatie. Of juist niet? Iemand ervaring met afbouwen Oxazepam en een slaapmiddel?
 7. 3xAnne

  Afbouwen Oxazepam

  Dank je! Ik heb haar om advies gevraagd maar helaas is ze nu niet meer beschikbaar schrijft ze.
 8. 3xAnne

  Afbouwen Oxazepam

  Hoe vind ik hier oxavrouw? Op naam zoeken werkt niet.
 9. 3xAnne

  Afbouwen Oxazepam

  Dank je Lynn! Je hebt waarschijnlijk gelijk. Ik kan niet wachten met afbouwen. Vooral omdat ik niet meer kan slapen zonder slaappillen erbij te nemen. Dat zijn dan twee verslavingen om af te bouwen! Mijn huisarts zei dat je gewoon iedere week een inname kon weglaten als die minder dan 5 milligram was. Nou niet dus. Ik wil zo verschrikkelijk graag van die troep af. Ik dacht ook dat hoe langer het spul in je lichaam zit, hoe afhankelijker je ervan wordt. Maar ik zal geduld moeten hebben. Ik heb gezocht op deze site en vond een afbouwschema op basis van taperingstrips. Ik ga die niet bestellen maar zelf aan de slag hoewel het vreselijk moeilijk is om de milligrammen nauwkeurig af te wegen. Ik heb een weegschaaltje maar daar verandert het getal telkens van als het erg laag is. Nogmaals bedankt voor je antwoord en de moeite die je nam! Anne
 10. 3xAnne

  Afbouwen Oxazepam

  Hallo iedereen! ik ben Anne, en door ernstige omstandigheden moest ik twee maanden geleden tegen wil en dank aan de Oxazepam. Ik slikte 4 x 5 mg per dag. Dus 20 mg per dag. Na vier weken waren mijn klachten verminderd en wilde ik afbouwen en dat deed ik volgens mezelf met een rustig schema. Lukte niet goed. Omgezet door huisarts naar diazepam en twee dagen geprobeerd maar daar werd ik heel ziek en panisch van. Volgens verpleegkundige had ik een paradoxale reactie. Dus noodgewongen afbouwen met Oxazepam en per drie dagen één milligram eraf. Nu vijf weken verder zit ik op 6 mg gram per dag, namelijk in de ochtend 2 mg en voor de nacht 4 mg, en kan niet anders zeggen dan dat ik eigenlijk niet meer wil leven. Ik trek dit niet langer. Ik tril hevig, heb het gevoel in brand te staan, ben de hele dag ziek, heb geen energie meer om wat dan ook te doen, kan niet meer slapen, slik daarom (met weinig succes) s nachts een halve dormicum erbij, wat weer een nieuwe verslaving oplevert terwijl ik zo graag ervan af wil. Wat te doen! Help!
 11. Hallo iedereen! ik ben Anne, en door ernstige omstandigheden moest ik twee maanden geleden tegen wil en dank aan de Oxazepam. Ik slikte 4 x 5 mg per dag. Dus 20 mg per dag. Na vier weken waren mijn klachten verminderd en wilde ik afbouwen en dat deed ik volgens mezelf met een rustig schema. Lukte niet goed. Omgezet door huisarts naar diazepam en twee dagen geprobeerd maar daar werd ik heel ziek en panisch van. Volgens verpleegkundige had ik een paradoxale reactie. Dus noodgewongen afbouwen met Oxazepam en per drie dagen één milligram eraf. Nu vijf weken verder zit ik op 6 mg gram per dag, namelijk in de ochtend 2 mg en voor de nacht 4 mg, en kan niet anders zeggen dan dat ik eigenlijk niet meer wil leven. Ik trek dit niet langer. Ik tril hevig, heb het gevoel in brand te staan, ben de hele dag ziek, heb geen energie meer om wat dan ook te doen, kan niet meer slapen, slik daarom (met weinig succes) s nachts een halve dormicum erbij, wat weer een nieuwe verslaving oplevert terwijl ik zo graag ervan af wil. Wat te doen! Help!
 12. Hallo iedereen! ik ben Anne, en door ernstige omstandigheden moest ik twee maanden geleden tegen wil en dank aan de Oxazepam. Ik slikte 4 x 5 mg per dag. Dus 20 mg per dag. Na vier weken waren mijn klachten verminderd en wilde ik afbouwen en dat deed ik volgens mezelf met een rustig schema. Lukte niet goed. Omgezet door huisarts naar diazepam en twee dagen geprobeerd maar daar werd ik heel ziek en panisch van. Volgens verpleegkundige had ik een paradoxale reactie. Dus noodgewongen afbouwen met Oxazepam en per drie dagen één milligram eraf. Nu vijf weken verder zit ik op 6 mg gram per dag, namelijk in de ochtend 2 mg en voor de nacht 4 mg, en kan niet anders zeggen dan dat ik eigenlijk niet meer wil leven. Ik trek dit niet langer. Ik tril hevig, heb het gevoel in brand te staan, ben de hele dag ziek, heb geen energie meer om wat dan ook te doen, kan niet meer slapen, slik daarom (met weinig succes) s nachts een halve dormicum erbij, wat weer een nieuwe verslaving oplevert terwijl ik zo graag ervan af wil. Wat te doen! Help!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...