Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

muurbloempje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over muurbloempje

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goede middag! Na gisteren heel beroerd geslaapt te hebben (3uurtjes) wegens verkoudheid. Heb ik vanacht heerlijk geslapen! Ik was gisteren wel even weer in de doom scenario mode "wat als, wat als, wat als" om gek van te worden @Annie87 wat fijn dat je zo goed hebt geslapen! En wat heb je toch een super lieve man! @bolletje sorry maar schilderden gaat het momenteel niet worden... werd overgehaald om te leren haken. Maar wat niet is kan nog komen!
 2. @Annie87 als eerst wil ik zeggen dat ik je echt een sterk persoon vind! Ondanks je je niet goed voelt heb je toch de oxazepam weten af te bouwen! Ik persoonlijk had na het afbouwen van lorazepam 2 weken nodig om weer zelfstandig goed in te kunnen slapen. Wat bij mij hielp was (en nee dit is niet makkelijk) niet na te denken over "ik moet slapen/wat als ik vannacht niet slaap" door die gedachtes werd het slapen voor mij alleen maar moeilijker. Bij mij persoonlijk hielp het al om alleen met een slaapmasker te slapen zodat ik niet bewust was van hoe laat het was. Een vriendin van mij zweerde weer bij lavendelolie ze zegt dat dit een rustgevende werking heeft. Een ander vriendin zei weer dat ze met hele zachte muziek op de achtergrond slaapt zodat ze haar gedachten op het muziek kon storten. Annie je bent nu al zo ver gekomen! Het gaat je zeker lukken! Ik weet zeker dat je dit hoofdstuk zal afsluiten en je mag super trots op jezelf zijn!
 3. muurbloempje

  Kracht gezocht

  Hey paps welkom, Aller eerst wil ik zeggen dat ik het heel knap vind dat je al zover weet af te bouwen! Dit wilt wel even zeggen hoeveel wilskracht je hebt! Om mijn verhaal een succes verhaal te noemen vind ik moeilijk, maar mijn verhaal gaat als volgt: Kort na de bevalling van mijn zoontje (nu bijna 7maanden) raakte ik in een posnatale depressie. Na een week kreeg ik oxazepam 3x 10mg en zopicolon 7.5. Dit bleek niet voldoende te zijn en moest worden opgenomen. Na 2 1/2 maand opname mocht ik weer naar huis. In de tussen tijd hadden ze mij andere medicatie gegeven 2mg lorazepam en 30mg citalopram. De 2 mg lorazepam was meer een crisis oplossing en ben ook snel naar 1mg gegaan, omdat dit al genoeg bleek te zijn. Een dag na mijn ontslag ben ik overgestapt op 0.5mg lorazepam de eerste week ging goed na de tweede week had ik weer een week een terugval. Nadat ik een maand stabiel bleef nam ik 0.25mg lorazepam. Dit was tijdens de kerstdagen. Het plannen van de kerstdagen ging moeilijk, maar doordat ik continue bezig bleef en mijn partner ook thuis was hebben wij ons hier samen doorheen gesleept! Een maand later ging ik definitief stoppen met de lorazepam. Doordat ik heel onzeker was over het stoppen kreeg ik een paniek aanval. Uiteindelijk bleek ik er gewoon nog niet klaar voor te zijn. Na een week stabiliseren probeerde ik het weer en kan ik met trots zeggen dat ik iets langer dan een maand geen lorazepam hen genomen! Ging het makkelijk? Nee, maar het eindresultaat mag er zijn. Wat mij enorm hielp is het positieve uit dit alles te halen. Mijn band met mijn partner is veel beter geworden, heb mijn oude vrienden weer terug, mijn moeder is weer in mijn leven. Heb in een zeer korte tijd geleerd hoe sterk ik wel niet als moeder ben. Wat ik nu anders doe dan anders is mijn angsten te confronteren. In het begin deed ik dit niet en werden mijn angsten alleen maar groter.
 4. @bolletje Ja ik heb geleerd om geen acrylverf te kopen bij de action... wilde schilderijtjes maken voor in de baby kamer, maar moest er 4x over heen zodat het eindelijk dekte... Dit weekend gaat het niet lukken, maar kan volgende week wel even kijken.
 5. @Annie87 Er is dus nog hoop voor ons starters haha. Dit was vroeger in mijn kindertijd helemaal in. Leuk om dat terug te zien misschien ook maar eens een poging wagen. Ik zelf doe soms keuren op nummers. (Zo een "kleurboek voor volwassen) maar voornamelijk wasgij puzzels doe ik nu dat is ook wel leuk
 6. @bolletje Haha dat heb ik gek genoeg wel geleerd door de benzo's niet stoppen na 1keer falen maar blijven proberen! En met schilderen... het is gewoon niet mijn materiaal helaas... heb zowel waterverf als acrylverf geprobeerd zonder succes vroeger dat ik 12 was wel vaak olieverf gebruikt dit was dan wel makkelijker voor mij.
 7. @bolletje echt gaaf zeg! Zeg alsjeblieft dat je er wel meerdere dagen mee bezig bent om zo iets te maken anders wordt ik echt jaloers! Haha Zou willen dat ik dat ook kon, maar ik en verf willen maar geen beste vrienden worden!
 8. Hey @bolletje Ondanks je even iets minder slaap laat je je niet uit het veld slaan dit bewonder ik enorm! Helaas vieren wij geen carnaval hier zou dat best wel een keer willen meemaken lijkt mij een geweldige uitlaat klep! Vandaag was een heerlijke warme dag en heb lekker een uur gewandeld. Veel schilder plezier nog! Ik ben best benieuwd wat je aan het schilderen bent.
 9. muurbloempje

  Sterkte

  Sterkte @Cyclad58 Wat vervelend dat het even wat minder gaat... wel fijn om te lezen dat je toch even wat hebt kunnen slapen! Ik vind het wel goed van je dat je naar je lichaam en geest luisterd en toch even een stapje terug neemt. Rustig aan en blijf de dingen doen waar je blij van wordt! Je bent een topper!
 10. Hallo lieve benzo strijders, Ik hoop dat het zonnetje jullie goed heeft gedaan. Met mij gaat het heel goed ik heb weer een goede nachtrust en geen last van angsten of bijwerkingen. Ik ben al bijna een maand benzo vrij! Ik merk wel dat ik het moeilijk vind om nu op deze forum aanwezig te zijn. Ik ben blij dat ik gewoon met vrij weinig klachten wist te stoppen, maar vind het tegelijkertijd moeilijk om te lezen dat dat niet bij iedereen het geval is en kan mij hierdoor heel schuldig voelen gek genoeg... Ik zou graag willen dat het voor iedereen zo makkelijk zou gaan. Wel wil ik jullie bedanken voor de lieve woorden en steun! Ik heb hier heel veel aan gehad tijdens de afbouw.
 11. Goede middag, hier iemand die de dag mocht beginnen met buikgriep! en dat wanneer het eindelijk weer een beetje knap weer is! ach ja volgende keer beter. Ben al bijna 2 weken van de benzo's af en ervaar geen nare klachten. slaap komt beetje bij beetje terug en val ook weer makkelijker terug inslaap. ik mag volgens mij echt in mijn handjes knijpen dat het stoppen nu wel goed gaat! Ik heb nu wel een smoes om op de bank te hangen en hopelijk genieten jullie wel van het weertje
 12. muurbloempje

  Zolpidem

  @Kaida74 dit was gelukkig geen afkickkliniek... Anders had ik ze ook wel vriendelijk bedankt... en ik had het ook alleen maar gedaan omdat er medische mensen bij waren maar ik had toen ook al het gevoel dat dat nooit goed zou zijn.. Ja voorschrijven van benzo's gaat zo gemakkelijk... kreeg ook geen voorlichting niks over wat benzo's waren. de liever niet elke dag en 2 - 4 weken gebruik wat nadrukkelijk op de bijsluiter staat... "Ja maar jij bent een uitzondering het is echt beter dat je het langer gebruikt" Je zou bijna denken dat ze een bonus krijgen voor elk persoon die benzo's gebruikt en blijft gebruiken
 13. @bolletje Jeetje balen zeg! iets anders snel maken was ook geen optie meer? En ja ik mis het zonnetje eigenlijk ook wel... Ik zou al blij zijn als het wat langer licht mag worden en niet van die erge regenbuien! Maar het is nu precies een week dat ik gestopt ben met de lorazepam! Op naar de 2weken! Ik heb alleen minder goed kunnen slapen dan gisteren maar wel nog 5uurtjes! De kleine vond het leuk om zijn speen uit zijn mond te trekken en tegen de spijlen aan te slaan 5uur 's ochtends. Dus vriend en ik waren al heel vroeg wakker om met hem te spelen... Kleine boef is het ook Straks naar de psycholoog BLEH!
 14. Beterschap @bolletje hopelijk geven de foto's je meer duidelijkheid en is er niks ergs aan de hand!
 15. muurbloempje

  Zolpidem

  @Kaida74 Tja dat was gelukkig niet mijn idee maar tijdens de opname vond de psychiater van daar het wel een goed idee... en ja nu ik even slecht/goed slaap met als zonder en geen zin heb om meer te slikken blijf ik gewoon zonder slapen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...