Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kaida74

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  530
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

2 Volgers

Over Kaida74

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

815 profielweergaven
 1. Yes! 8 dagen zonder zopiclon! Ik bén me toch blij!! Maandag als verwennerij naar de schoonheidsspecialiste (vriendin van mij is dat) Ik zie er niet uit. Kan wel een oppepper gebruiken. En dan zie ik haar ook weer eens. Kom amper de deur uit... Mag ook geen auto rijden en zij heeft een druk gezin en 2 banen pfff... Zit nu de Passion terug te kijken. Man! Bij de eerste noot moest ik al huilen! En ik huil echt bijna nooit... Raar... Lijkt wel of de deksel van mijn opgekropte emoties eraf gehaald is. Jank overal om tegenwoordig... Zal ook wel weer door de benzooi komen... Ik laat ze maar stromen.
 2. Dank je wel lieve Ad!! Dank je wel! Ben zelf ook beduusd! Zomaar opeens, eigenlijk kwam het door die rot griep. Ik sliep zooooo slechts dat ik de dosis, die ik normaal over de nacht verspreide, in één keer nam omdat ik wilde slapen!!! En de opmerking van @Cyclad58 waarom ik het in delen nam vanwege de halfwaardetijd was DE knop die om ging. Ik sliep opeens zomaar 6 a 7 uur achtereen en hoefde daardoor de zopiclon niet te nemen. Dit gaat nu dus al 6nachten goed (heb me een dag vergist hihihi dus nog een dag langer er vanaf!) Ik zit op 20 mg dia nu. Maar eerst even stabiliseren nu. De griep is ook nog niet weg... Sluimert nog door (snotverkouden, benauwd, koortsig, en mega moe, ondanks dat ik iets beter slaap) Maar deze strijd heb ik gewonnen!! Yesssss!!
 3. Tralala al 5 nachten zonder zopiclon! En het gaat best goed. Ik word alleen de laatste 2 nachten wel weer vaker wakker. Maar dat neemt ik voor lief. Hoort erbij! Ook 5 mg dia eraf, omdat ik die toch al niet nam. Donderdag is het een week en dan ga ik een cadeautje voor mezelf kopen. Heb ik wel verdiend! Na 10!!!!jaar zopiclon vrij! *Hangt slingers op*
 4. Hoppa! En wéér een goede nacht ZONDER zopiclon! Denk dat ik dit monster verslagen heb!! Ik snap er nog steeds niks van.... Hahaha! @Cyclad58fijn dat je voor jouw doen toch een redelijke nacht gehad hebt. Luister goed naar jezelf. Als je het gevoel hebt dat ophogen niet gaat werken dan niet doen. Of je psychiater moet met keiharde bewijzen komen, maar we hebben ondertussen allemaal de ervaring dat die vooral goed zijn in recepten voorschrijven....
 5. Ach lieverd wat naar om te horen! Wel knap dat je bijna van de oxa af bent!! Dikke knuffel!!
 6. Nee en gisteren ook niet! Whiehoe!! Ik zat op een halve zopiclon halverwege de nacht en 10 mg dia op advies van de GGZ arts. Maar ik heb gisteren én eergisteren dus de dia (20 mg) in een keer genomen waardoor ik dus blijkbaar opeens weer doorslaap. Terwijl ik dacht dat de dia niet meer werkte. Stom toeval dat ik er zo achter ben gekomen, maar het kwam deels ook door de griep, slaapgebrek en frustratie. Ik wilde een wel weer eens een flinke ruk maken en heb toen de hele dosis voor de nacht genomen en dit is het resultaat! Noujaaaaa! Ik hoop echt zooooo dat het doorzet. Dan ben ik eerder dan verwacht van de zopiclon af!! Ik lees niet zoveel meer hier, maar hoe gaat het met jou lieverd? Hoop dat je je dag kunt vullen met leuke dingen!
 7. Aaahhhh dank je lieve @bolletje Doet me goed!!! Hele dikke knuffel terug, altijd positief en vooral vrolijk en lief mens!! Blijf jij ook aan je grenzen denken lieverd? Stuiterbolletje Er gebeurt hier iets raars... Ik heb afgelopen nacht wéér doorgeslapen! Ik heb de medicatie inname qua tijdstip veranderd. Wat betekent dat ik de dia alleen savonds neem en niet meer in 2 keer in de nacht. Dat gaat nu dus 2 nachten zo goed dat ik de zopiclon helemaal niet gehad heb! Als dit doorzet dan ben ik klaar met de zopiclon! Huh??? Hahaha ben voorzichtig positief! Want die zopi is echt troep (wat niet...) om van af te komen! De griep begint langzaam aan iets terug te trekken. Heb iets meer lucht, maar nog steeds zooooo verschrikkelijk moe! Fijn weekend allemaal!
 8. Hoi allemaal, weer een update van mij. Hier gaat het niet zo goed helaas. Heb een fikse griep te pakken. Ben zelfs naar het ziekenhuis geweest omdat de huisarts dacht dat ik een longontsteking of longembolie had. Gelukkig allebei niet, maar zooooo benauwd!! En dat uit zich bij mij in hyperventilatie. Een puf gekregen, maar die helpt niet echt. Krijg geen antibiotica, ondanks dat de ontstekingscellen hoger waren. (Nog nét binnen normaal waarden) Reden die de huisarts gaf is dat mijn weerstand al zo slecht is en de antibiotica het verder naar beneden zou halen. Snap ik wel. Uitzieken en me laten verzorgen! Maar pffff wat voel ik me *piep*! Mijn vriend heeft me (zittend op een krukje) moeten helpen met douchen. Ik heb geen energie. Hij kookt voor me en mijn kids helpen gelukkig ook voor zover het lukt. Dus er wordt wel goed voor me gezorgd gelukkig. Ik slaap bizar slecht! Behalve afgelopen nacht. Ik heb 7 uur aan een stuk geslapen!! De afgelopen weken was het weer elke anderhalf uur wakker en max 4 uur slaap op een nacht. Dus deze nacht pakken ze me niet meer af! Nu het goede nieuws: ik ben bijna van de zopiclon af! Zit nu op een halve tablet. En doordat ik vannacht lang geslapen heb, heb ik deze dag de dosis overgeslagen! Nog even en ik kan met de afbouw van de diazepam beginnen! Verder veel onbegrip bij/van het UWV. Zelfs mijn huisarts en GGZ arts snappen we niks van! Rapport van de hoofdbehandelaar staat lijnrecht tegenover het besluit van het UWV! Heb me ziek gemeld (dat kan als je in de WW zit blijkbaar) dus nu rustig aansterken van die nare griep (hij kickt er dubbel zo hard in tijdens de ontwenning) en dan verder zien... De Werkplein coach die me is toegewezen is wel erg begripvol gelukkig! Alvast een fijn weekend allemaal!
 9. Bij mij ging de omzetting gelijkelijk. Echt geen centje pijn gehad. Bijkomend voordeel was dat ik meteen een flinke dosis zopiclon af kon bouwen (viel in de vakantie dus alle rust) en nu nog 3kwart zopiclon en dan ben ik er vanaf!!! Whoop whoop! Neem de Ashton manual mee en laat je psychiater de omzettabel zien! Laat je niet ompraten, omdat zij denken er verstand van te hebben. Het is te vaak gebleken dat ze er te weinig vanaf weten helaas! Taleringstrips (via de regenboog apotheek) voorstellen (mits je zorgverzekering het vergoed of je moet het zelf kunnen betalen)
 10. graag gedaan! Klopt deels. Ik zat onder de medicatie toen ik na een galblaasoperatie complicaties kreeg. Oxycodon, oxazepam, zopiclon. Ik was een wandelende apotheek... Ik zit nu op 3kwart tablet zopiclon en hoop daar over een maand vanaf te zijn. En dan ben ik voor het eerst sinds 10 (!!!!!) jaar van de zopiclon af!! De rest is al lang afgebouwd. Daarna de diazepam. Daar ben ik wel een beetje huiverig voor, gezien de verhalen hier. Het omzetten naar diazepam gaf geen enkel probleem bij mij.
 11. Ja die staat er volledig achter. Ze was ook compleet beduusd! Bizar. Alle info gegeven die ze vroegen, toelichting erbij, etc. Het was een hele klus (erg ontmoedigd) en dan krijg je dit....
 12. Helaas geen geld voor een advocaat en rechtsbijstand heb ik niet. Moest het dus allemaal zelf doen (met hulp van mijn vriend, WMO, GGZ arts) maar mocht niet baten. Kan nog in hoger beroep gaan, maar eerlijk gezegd heb ik er de energie en fut niet meer voor... dank voor je knuffel!
 13. Hoi allemaal, ook de nieuwe strijders! Hier ben ik ook weer eens. Helaas met griep. Icm met afbouwen van zopiclon (nog 1 tablet te gaan!!) En daarna de diazepam. Van het UWV bericht gekregen dat het bezwaarschrift is afgewezen. Lekker dan! Ze hebben geen benul wat afbouwen met je doet!! Zou me kapot schamen als ik daar zou werken! Echt bizar! In het rapport staat oa dat ik paardrij. Ja 1 keer per week een uurtje als ik het al trek. Maar ze denken daar: oh als ze dat kan, kan fietsen (stond ook in het rapport, en ik fiets bijna nooit!!!) en achter de computer kan zitten dan kan ze ook werken. Terwijl alles heeeeeel gedoseerd gaat en ik échte mijn grenzen moet bewaken! Ik zou willen dat ik me zo goed voelde als dat zij het voorhouden!! Grrr! Verder voel ik me bleh! Drukke dagen gehad vorige week en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik moet die vrouw van het UWV Werkplein nog bellen, maar goed iig niet te solliciteren tijdens het reïntergreren. Dat is al iets. Maar ik moet eerst nog de diazepam afbouwen!! Het maakt me angstig en gefrustreerd. Slapen gaat ruk, terwijl daar even een stijgende lijn in zat. Maar ben weer terug geslagen door stress en slecht nieuws... Mijn rek is eruit. Buffer is op. Hoe moet ik dan in vredesnaam aan het werk????? Tot zover mijn geklaag... @Cyclad58, @Kannietmeer, @bolletje, @Dis en wie ik vergeten ben (benzobrain) een dikke knuffel!
 14. Hoi allemaal, Terwijl het bezwaarschrift nog loopt en ik daardoor in de WW zit, kreeg ik vanochtend een telefoontje van een dame van het UWV Werkplein. Ik heb haar in december ook gesproken en ze zei zelf al: je klinkt nog net zo als in december. Ja duh... Ben nog lang niet klaar met afbouwen en voel me gewoon niet goed genoeg om aan de slag te gaan. Mijn vraag is eigenlijk: op welke dosis begin je je weer een beetje "mens" te voelen en kun je weer wat gaan werken? De afgelopen 2 weken een ochtend bij de schaapskooi was leuk, maar ik moet er dagen van bijkomen. Het is nog teveel... Die dame wil, wat ik wel snap, meer duidelijkheid, maar dat kan ik haar niet geven. Wie van jullie heeft ervaring met bezwaarschrift en reïntegratie? Thanks xxx Kaida
 15. Ik zie het niet als klagen, maar als aangeven waar je last van hebt. Dat komt anders over dan "klagen" ( als in: iedereen vind me een zeur en ik kan beter mijn mond houden) Doe dat vooral niet! Het lucht op en we zijn er voor elkaar!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...