Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Malie

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Malie

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi Bilo, wil je ook stoppen? Of ben je al gestopt?
 2. Hoi, sorry voor de late reactie.. helaas nog niet vd benzo’s af. T ging weer even heel slecht en zit nu weer op 1,5 Mg lorazepam en 1 zolpidem voor de nacht. hoe gaat t met jou?
 3. Malie

  Zolpidem

  Dankjewel voor je eerlijkheid en je vertrouwen, dat geeft me echt n beetje hoop! op internet vind je inderdaad alleen maar horror verhalen.. daar wordt je moedeloos van.
 4. Malie

  Zolpidem

  @Kaida74 ik ben nog n beetje n leek op t forum.. ik heb Je voorsteltopic gezocht maar kan t niet vinden..
 5. Malie

  Zolpidem

  Dat heb je dan goed gedaan!! Hoe lang heb je lorazepam geslikt? en nu slaap je ook weer goed? hoop dat t mij ook n x gaat lukken.. dankjewel voor je eerlijkheid!!
 6. Malie

  Zolpidem

  Je hebt helemaal gelijk, de angst om niet te kunnen slapen is soms groter dan het niet kunnen slapen zelf. Heel knap dat je nu alles hebt afgebouwd, ik zou willen dat ik ook zover was. Ben net als jij veel te ongeduldig. Soms denk ik, ik neem niks meer en zie wel.. maar er staat overal dat dat niet slim is. Sliep jij wel op de lorazepam na de zoplicon?
 7. Malie

  Zolpidem

  @Kaida74 mag ik vragen wat je nu slikt aan hoeveelheden? Men wil je nog wat meer kwijt over je privé situatie, of liever niet? Ik hen niet ik 1x gehalveerd, heb er n kwart van af gehaald. Dat ging vannacht goed maar echt slapen lukt dan niet.. maar ik wil er zo graag vanaf, voel me echt n verslaafde..
 8. Malie

  Zolpidem

  @muurbloempje n kindje is n wonder! Gelukkig kun je er nu echt van genieten! ik slik AD seroxat maar vanwege rusteloze benen kom ik niet hoger dan 10mg. al meerdere pogingen gedaan met ophogen maar dat is niet gelukt helaas. zolpidem slik ik al heel lang, jaren. Maar wel altijd n halve voor t slapen gaan en dat ging altijd wel goed. toeb ik in n depressie kwam ging t mis en sliep ik niet meer. Uiteindelijk zit ik nu op 15 Mg wat veel te veel is. Vannacht heb ik wel voor t eerst 12,5 Mg genomen en dat ging. Maar niet slapen put je uit. slaap je nu wel weer goed? ik zal proberen om de vlg x n privé bericht te sturen, ff kijken hoe dat moet.
 9. Malie

  Zolpidem

  Wat n verschrikkelijk heftig verhaal, heb zo met je te doen.. is t misschien mogelijk om privé wat te mailen/appen of wil je dat niet? wat n kanjer ben jij! Echt respect voor je!! slecht slapen maakt alles anders en dan ook nog met n baby.. met mijn depressie gaat t niet goed, slik ook antidepressiva maar n hele lage dosis omdat ik anders rusteloze benen krijg en dan slaap ik helemaal niet meer.. welke AD heb je?
 10. Malie

  Zolpidem

  @muurbloempje wat n heftig verhaal! Is het je eerste kindje? heb je de zoplicon afgebouwd met lorazepam en daarna de lorazepam? En slikte je veel? wat knap dat je dat allemaal op eigen kracht hebt gedaan!! En hoe gaat het nu met je depressie?
 11. Malie

  Gaba plus

  Hoi allemaal, ik ben vanochtend bij een homeopaat geweest en die had het ook over gaba plus, heeft iemand daar ervaring mee?
 12. Malie

  Zolpidem

  Dankjewel muurbloempje! vind t ook n raar verhaal van de psychiater. Ben je ook iets aan t afbouwen of heb je iets afgebouwd? Of kan ik dat ergens terugvinden? Ben nog niet zo heel erg thuis op t forum..
 13. Malie

  Zolpidem

  Jeetje wat heftig. Een psychiater zei laatst dat je pas na 6 maanden een verslaving kunt opbouwen, daar klopt dan echt niks van! gebruikte je het overdag of voor de nacht? Wat ben je door n hel gegaan! En nog steeds.. ik ben zojuist bij n homeopaat geweest, misschien dat ze me kan helpen. Ze gaat nu n middel maken en wil daarna samen met mij n afbouwschema maken als dat middel aanslaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...