Spring naar bijdragen

Maandag 11 juli 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Goedemorgen (middag) voor jullie allemaal. Ik zou graag meedoen met het dagpact.

Gisteren niets gedronken en vannacht zelfs ook goed geslapen. Komende week is zeer stressvol dus een geweldige week om niet te willen drinken, maar ik weet zeker dat het me juist wel zal helpen in tegenstelling tot hoe dat regelmatig zal voelen aan het einde van de dag (mijn risico tijd)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Kohtje:

Ik heb een beetje het idee dat, zoals de app 'Ommetje' voor jou werkt wat betreft het lopen/bewegen, dit forum voor jou net zo werkt voor wat betreft drinken.
Zolang je je laat leiden door de 'mening' van app en forum zie je dit als verplichting die je van buitenaf opgelegd wordt. Maar als je nu eens alleen naar je eigen behoeften luistert, zou dat de last niet van je schouders nemen en kan je dan genoeg hebben en tevreden zijn met zoals je nu af en toe eens een glaasje of één, twee neemt?
Ik hoor zoveel strijd in je omgang met (in dit geval) drank.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha.. ach @rapilos, tegenwoordig kun je, als je een nickname 'bedenkt' inderdaad beter even kijken of "De Spellingscontrole" er misschien rare dingen mee kan doen. Maar in de tijd dat ik Kohtje als nickname koos had De Spellingscontrole nog niet zoveel te vertellen. Ik weet niet eens of dat al bestond.. :huh:. In elk geval werd er nog niet zo geforumd met een telefoon. En nog steeds doe ik dat niet omdat het me teveel gepriegel is. Die dikke wiebelvingers van me zouden De Spellingscontrole continu aan het werk houden en ik hou m'n hart vast voor wat er dan in m'n berichten zou verschijnen. :face-icon-small-shocked:

Om nou meteen, naar aanleiding van jouw speling-van-het-spellingscontrole-lot, van de gelegenheid gebruik te maken, zet ik me als kontjesgever voor vandaag onder aan het dagpact. Voor wie een kontje kan gebruiken..

Dagpact ;

Fonny 

Freekie 

Rapilos 

Colibri

Kohtje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel herkenbaar @rapilos, gezien wat je eerder allemaal schreef, dat je wilde drinken. Het is een soort spanning die zich opbouwt. Dat ervaar ik ook zo. Ik ga niks goedpraten of afkeuren, omdat het ieders eigen proces is. Voor mij voelt het al drie jaar als een training. En de ene keer lukt het beter dan de andere keer, ik kan mezelf steeds wel weer terug fluiten.

Dan ga ik expres niet drinken op een feestje. Maar een paar dagen later lukt het me dan weer even niet, en drink ik bij een vriendin 2 drankjes. Dat vind ik ok, maar ik moet mezelf daarna wel weer in acht nemen, opletten dat ik niet ga sjoemelen en het goed ga praten. De nullijn aanhouden is waarschijnlijk rustiger en beter, als je gewoon maar stug vol houdt. Ieder doet het op zijn/haar manier. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanavond naar bootcamp geweest en gisteren nog 12km heel rustig aan hardgelopen! Ik heb het sporten weer helemaal opgepakt, ik heb er ook weer zin in en heb de energie ervoor terug gekregen! 

Morgenmiddag en woensdag vrij van werk met kinderen, misschien wel lkkr naar het strandje hier in de buurt of gewoon heerlijk op gazonia liggen :)

Nu lkkr in bad en daarna op bed, weer mooi op tijd! Ik hou van slapen! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een stressvolle dag:unsure:. Twee uur geleden dacht ik om die reden aan een wijntje. Door gegaan en de trek weer afgenomen. Nu begint mijn lastigste tijd zo einde middag, maar ik heb vandaag afgesproken van niet en het idee dat ik dat weer verbreek weerhoudt me. Voor jullie avond. Iemand ook een lastig moment?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...