Spring naar bijdragen

Vrijdag 4 juni 2021


Aanbevolen berichten

6 minuten geleden zei spirit:

Tja, verslavingsgedrag. Breek me de bek niet open. Netflixseries tot diep in de nacht kijken :blush:. Ook verslaafd aan mijn telefoon. Alle meldingen direct willen checken. Nu zit ik ook mijn tijd weer te verdoen. Weg dus met die telefoon. In de benen. Natuurlijk wel hier nog even kijken naar de reacties. 

Breek me de bek niet open. Netflix, Videoland en Amazon prime en maar binge whatchen. :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei spirit:

Ik had het verleden week. Hele weekend onrustig geweest. Ik had voor mezelf besloten om mijn lover een keer in de avond uit te nodigen en wel op dinsdagavond. Nog steeds met de domme gedachten dat het met wijn veel intenser zou worden. Hoewel het tegendeel allang bewezen is, blijven die foutmeldingen maar bij me binnenkomen. Gelukkig kent vriendje mij ook wel langer dan vandaag, dus is totaal niet op de uitnodiging in gegaan. Gistermiddag dus weer braaf aan de cola light gezeten :wub:

Ik neem dan av uit Duitsland erna is het meestal weer voorbij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi! Ik ben nog enkele uurtjes in het ziekenhuis. Katheterisatie was goed. Verder met medicijnen voor nu. Men denkt nu aan vaatspasmen in de kleine vaten, maar dat is lastig vast te stellen. Uitgebreid overleg met eigen cardioloog volgt nog, hier willen ze verder niks zeggen. Arm doet verrekte zeer en ik kan amper tikken. Blij dat dit in ieder geval achter de rug is. Wordt vervolgd, ik stop met tikken nu, ben bekaf, ik ga even rusten. Bedankt voor al jullie steun! :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei spirit:

@nancybedankt voor de update. In ieder geval achter de rug :rose:

Mijn zoon belde vanmiddag. Mijn kleindochter komt dus niet. Had er wel op gerekend en kan hier slecht tegen. Heb maar snel iets gegeten, zodat in ieder geval mijn maag vol is. 

Ik ga maar even op m'n spijkermat. Het is idd best benauwd. Hier heb ik m'n waaier lekker aan staan. Straks nog een ijsje. 

Hé dat is ook niet leuk voor je, je had je er zo op verheugd. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 minuten geleden zei knakker:

Hadden jullie het weer al doorgenomen? 

Maar ik geloof dat ik hier zo ongeveer de enige ben die van klassieke muziek houdt. Anders was ik allang een Bachdraadje begonnen :)

Goedenavond, ik lees zo even bij, wil toch nog even aansluiten.

Hier zeemist

en ik houd ook van klassieke muziek 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik woon aan zee @knakker en we hebben regelmatig zeemist, zeedamp. Dan komt ineens de mist opzetten. paar kilometer verderop kan het zonnig zijn 

waar hou ik van? heb je even, ik heb jaren klassieke muziek gezongen in een kamerkoor, o.a. Requiem van Mozart, Carmina Burana van Orff, en nog heel veel meer. Ik heb een klassieke opvoeding gehad, vader Bach kenner, speelde fantastisch piano. Beethoven, Schubert, Chopin, Rachmaninov Later Brahms , ik vind het allemaal mooi, hoe meer gevoel er in hoe beter. Mattheus Passion, Johannes passion, elk jaar om en om. Ons huis zat er vol mee. Van moeder de radio 3 muziek meegekregen en mijn broer was prof drummer, van hem de underground. Ik heb een brede smaak ontwikkeld, als het maar muziek is en geen muzak. 

laatste 25 jaar vooral popmuziek, speel zelf in een band, jaren 60 /70 rock nummers. Maar kan klassiek ook erg waarderen , dus best of both worlds 

bewerkt door Artemis
aanvulling
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...