Spring naar bijdragen

Even voorstellen Myle


Myle

Aanbevolen berichten

Ik ben onder zeil. Maar ik was even net wakker en kon het niet laten. Toch een berichtje. Bedankt iedereen, en ik slaap weer verder. Thanks! (veel anders kan ik ook niet want ik ben wel niet platgeslagen maar wel ontzettend moe van mezelf, en de medicatie versterkt het keer 100)

Tot morgen lieverds

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb een aantal maanden geleden mijn benzo's op eigen initiatief laten afbouwen. Ik wil het liefst op een soort nul lijn weer zitten. Ik heb nog wel het eea. aan medicatie maar het is in tegenstelling tot eerder bijna niks meer. Ik weet best dat het geen wondermiddelen zijn. Vannacht was een uitzondering. Voor de rest is het standaard voorgeschreven medicatie, die ik eigenlijk bijna nooit inneem als ik drink. Dat is enige verantwoordelijkheid die ik dan nog neem.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach weetje @Bor, zo flauw doe je niet. Ik voel het ook zo. Maar ik was er stellig in dat dit voor 1 nacht zou zijn. Psychiater ook. 

Vanaf nu moet ik gewoon weer roeien met de riemen die ik heb. En dat voelt okey. Het voelt zelfs een stuk natuurlijker. Wel moeilijker, maar meer oprecht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van dat stapelen weet ik @Gezond2019. Maar de psychiater die het me voorschrijft houdt echt wel bij of dit het geval is of zou kunnen zijn, en is hiermee ook behoorlijk voorzichtig. Ik ga hier liever niet een precieze opsomming geven van wat ik allemaal precies gebruik, maar qua benzo's is het (bijna) dagelijks 10mg diazepam en 20mg temazepam. Het is de bedoeling dit te gaan afbouwen binnenkort. Vorige week is er bloed geprikt. Ik weet de uitslag ervan nog niet.. 

Ik heb trouwens een keer een medicatievergiftiging gehad. Ik kreeg dagelijks 5 X 50mg tranxene. Na een week kwam de arts met een lijkwit gezicht naar me toe om te vertellen dat hij het direct zou stoppen, aangezien ik zoveel van het spul in mijn lichaam had dat een volwassen man van 200 kilo er wel bij neer kon vallen. Oeps.:blush: Wist ik veel, ik was net 18 en kon toen -ookal- niet slapen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor vanavond heb ik een positief gevoel. Ook als slapen niet, of bijna niet lukt. Het komt wel goed morgen. Mijn kat ligt op schoot, ik kijk een serie, en ik heb een volle pot verse thee staan inmiddels. Geen behoefte aan alcohol (dat houd ik mezelf voor en het werkt) .

Het enige wat me nu wel enigszins wiebelig laat voelen is zondag. Ik heb met Smaragd een pact gesloten een aantal dagen geleden niks te drinken tot de meeting. En daar hou ik me zo goed en zo kwaad als maar kan aan. Maar wat daarna. Wat als het zondag is?  Remmen (mag ik me eindelijk laten gaan? )Die gedachte speelt in mijn hoofd. En het is niet okey. 

Het idee dat ik daar nu al over pieker is niet zo best. Ik denk dat ik tzt een beetje steun nodig zal hebben. 

bewerkt door Myle
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankje. Marco.Ik ben bang dat de remmen eraf gaan na de meeting. Maar goed, ik heb dat zelf in de hand natuurlijk. Misschien moet ik inderdaad een nieuw pact sluiten, maar dan niet met de duivel.

Verder, bedankt. En kat kroelen is altijd fijn. Dieren zijn lief en oordelen niet. 

Morgen (heel erg) spannend maar ik kijk er ook erg naar uit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Myle:

Ik ben bang dat de remmen eraf gaan na de meeting. Maar goed, ik heb dat zelf in de hand natuurlijk.

Dit komt voor mij heel erg dicht bij nu alvast een excuus bedenken om straks te "mogen" drinken. Je hebt het inderdaad zelf in de hand, @Myle, en je bent lang genoeg ervan overtuigd dat je er beter helemaal mee kunt stoppen. Waarom zou je dat dan ook niet gewoon doen in plaats van steeds allerlei redenen te bedenken waarom het weer zou kunnen mislukken? 

Ik merk ook op dat je alvast de "schuld" van het mislukken buiten je eigen verantwoordelijkheid lijkt te leggen. Smaragd even niet op het forum, "na de meeting". Nou en? Wat verandert dat nou eigenlijk aan jouw besluitvaardigheid? 

Jouw eigen, goede, lieve, natuurlijke persoonlijkheid. Geef die de ruimte. Los van wat anderen met je gedaan hebben. En geef die een beker warme chocola om slaperig van te worden, geen alcohol.

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Bob Ik geef mezelf inderdaad beter een kop warme chocolademelk. En geen excuus of smoesjes waarom drinken wel weer gerechtvaardigd zou zijn. Alcohol is een gepasseerd station inderdaad. Maar wel een station waar ik telkens op terugkom lijkt het. Het is gewoon zo ***. Maar er is altijd weer een volgend station gelukkig.

@lady jane Wat je zegt is wijs. Dankjewel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een rotnacht weer. Craving. Niets in huis. Bijna in staat om ergens een slijterij te overvallen/inbreken. Nouja, toch maar niet. Dat crimineels is niet voor mij weggelegd. Ik ga maar slapen. Wat een rotverslaving en vooral vandaag. Bah. Ik weet dat het over gaat. Step by step.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...