Spring naar bijdragen

vrijdag 1 juni


Yana

Aanbevolen berichten

@Lente, ik hoop dat je je snel beter voelt. Voor mij is het ook een emotionele dag. Maar ik weet dat als ik dat vanavond weg drink, het morgen extra zwaar terug komt. En ik wil juist die stijgende lijn behouden! Rust lekker uit, zorg goed voor jezelf en probeer iets (kleins) te doen waar je vrolijk van wordt :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Francoise, je kunt dus ook 3 of 4 x per week, maar dit soort vragen zijn dus voor de hulpverlener/arts die de Refusal voorschrijft.
De vraag hier stellen is vragen om verschillende meningen/antwoorden en houdt misschien experimenteren in. Niet doen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 uur geleden zei Francoise:

Goedemorgen allen. Iets minder warm hier . Hou wel van tropiche temperaturen . Maar ben daar denk Ik de enige in ;)

Heb een chronische afkeer, sowieso al tegen sandalen in het algemeen , jekss :blush:

Heb gisteravond ook nog gevraagd op de dagdraad  of er iemand een antwoord heeft dat wanneer je 2 refusal neemt , hoelang je dan geen alcohol tot je kan nemen en je dus "beschermd " bent?? Op internet rondgestruind maar daar staan antwoorden van 48 uur tot 1 week . Hopelijk dat jullie ervaringsdeskundigen hier een éénduidig antwoord op kunnen geven . 

Sterkte lieve @Lente en @Lars, mooie sexy boxershorts genieten mijn voorkeur :P

Francoise het is bij iedereen verschillend. Ik heb misschien wel 30 jaar geslikt maar dan moest ik 10 dagen wachten om te kunnen drinken.

Ik slikte veel later 2 keer 1/4 tabletje. Daar had ik voldoende aan. Maar anderen moeten iedere dag 1 tabl. slikken anders kunnen ze gaan drinken.

Maar ik vind het een beetje een (rare) vraag. Je bent refu. aan het slikken om niet meer te kunnen drinken. Probeer je dan daar op te richten. Bezig zijn met die vragen maakt het alleen moeilijker voor je. En geloof me je wordt echt dood en doodziek. Ik heb het tiental keren mee gemaakt.

Hele snelle hartslag , vergiftiging verschijnselen omdat de lever de alc. niet afbreekt, je krijgt het heel warm en dan weer heel koud, bonkende hoofdpijn, vreselijk braken, en een (kleine) bijkomstigheid, JE HEBT GROTE KANS OP EEN HERSENBLOEDING, INFRACT OF HARTSTILSTAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Dus gewoon slikken.

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Winkelen met dochter ze zijn nog net zo  gehaait als ze vroeger waren. Zijn we in een winkel waar ik een korte broek kocht en 2 shirt heeft ze zelf ook een shirt. Pa betaal even je krijgt het straks van me terug. Ach ze weet wel hoe pa is laat maar kind. Maar met alle liefde was fijn dat ik bij haar was. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...