Spring naar bijdragen

Vrijdag 6 april 2018


Yvonne

Aanbevolen berichten

18 minuten geleden zei Antoinnette:

Ik ben gelukkiger dan ooit met mezelf op dit moment. Vooral veel bezig met kleding. Maandag weer gesprek bij genderkliniek en daar kijk ik echt naar uit. 

Zo fijn dit te lezen., blij voor jou

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Denk dat iedereen vannacht wel goed slaapt ik meld me ook droog af. Was een leuke dagdraad vandaag wel voor iemand die het nodig is of nieuwelingen. We kunnen ook serieus doen dus voel je welkom en wie hulp nodig heeft geef een gil 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga van het ene uiterste van stemming en gevoel naar het andere. Word doodmoe van mezelf. Begin er gelukkig ook om te kunnen lachen. Tjemig.... wat een emotionele achtbaan. En het gaaaaaaaaaaaat maar door. 

Heb zin in warmer weer. Weer waarbij je op een bankje buiten kunt zitten meteen boek. Of zonder boek. Maar buiten.

Grappig, ik dacht bij @Lars ook aan een soort lucky Luke.... 

Weekend met veel bezigheden voor de deur, maar in ieder geval zwemmen. Hele week niet gedaan.

nou doei! Lekker slapen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lars,  ik was vandaag enorm blij met het serieuze, want ik zat er flink doorheen afgelopen dagen, maar ook het geiten met elkaar heeft me even goed gedaan. Slaap goed. Nogmaals voor ieder een een goede nacht gewrnst. 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik mag me weer schoon en droog afmelden voor de dagpact vandaag.
Ik mag als een tevreden man de kooi opzoeken.

Wat me van vandaag bijblijft is dat ik 'goede dingen' probeer te zeggen, zonder persoonlijk te worden of stoten onder gordel uit te delen en dat er dan toch door velen zo kleinkinderlijk op gereageerd wordt. Alsof hen wat afgenomen wordt. "Jij gaat me niet vertellen dat ik geen homo's in de maling mag nemen, jij bent niet mijn morele kompas (mooie woorden!), iemand anders fileert het heel technisch uit dat ik hypocriet bezig ben." 
Terwijl het me daar absoluut niet om gaat. Het gaat erom wat er met je gevoel voor eigenwaarde aan de hand is als je meent over de rug van anderen grappen meent te moeten maken.
Ik ben tevreden omdat ik de indruk heb daar daar over is nagedacht. Ik hoef geen problemen op te lossen, maar ergens een zaadje poten lijkt me geen kwaad kunnen.
Als eerste kom ik op voor een, ook in Nederland onderdrukte minderheidsgroep en ten tweede probeer ik sommige gedachtegangen te koppelen aan een alcoholisch brein. Zo'n brein helpt niet bij het nuchter worden/blijven, denk ik.
Ook veel reacties reken ik hiertoe. Ik neem die niet persoonlijk, het zegt meer over degene die ze neerschrijft. Ook daar kan ik best mee leven.
Ik propageer nuchter, sober denken. Daar oefen  ik zelf stevig in, en ik gun het iedereen. Vooral degenen die serieus anders met drank om willen gaan.

Welterusten voor iedereen en bedankt voor jullie bijdragen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...