Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rupsjenooitgenoeg

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  200
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Rupsjenooitgenoeg

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

662 profielweergaven
 1. Wat lief @Knakker! Dank je wel! Het gaat goed, alleen wel met oud en nieuw een drankje gedaan. Was niet te zuipen, dus gewoon weer door. Hoe gaat het met jou??Ik ben zo lang iet op het forum geweest. Ook voor jou de allerbeste wensen!
 2. Ik ga goed. Heb wel met oud en nieuw een glaasje champagne gedronken (wat ranzig!), maar ik ga gewoon weer door. Inmiddels ook een vriendin van mij meegenomen in de strijd. Voor haar is het vandaag dag 2. Spannend. Ook wel leuk om een soort van hulp te mogen zijn voor haar. Happy new year all!
 3. Dag lieve mensen. Bedankt voor jullie steun. Ik ben inderdaad meteen weer het goede pad op gegaan, maar had even geen behoefte aan het forum. Ligt niet aan jullie! Ben weer heerlijk helder mezelf. We gaan door!! Hoop dat jullie allemaal ook fantastisch gaan.
 4. Met de billen bloot dan maar. Ben gisteravond gezwicht. Werd pas een half uurtje geleden wakker. Ik heb geen zin om uit te leggen waarom, voelt als verantwoording afleggen. Ben gewoon weer zwak geweest. Stom, dom, waarom!! Halve dag weg geslapen, brak, spijt. Helaas geen kater. Dat had me er wel weer even vanaf gehouden. Denk nu al aan vanavond. Wat ga je doen Rups? Jaarpact moet ik vanaf. Werkt voor mij niet als een stok achter de deur, en ik schaam me kapot als ik weer de fout in ben gegaan. Ik moet stoppen omdat ik dat zelf wil, anders werkt het niet. De wil is er wel, de kracht niet altijd. Ik ga me weer wat inlezen over waarom stoppen zoveel beter is enzovoorts...
 5. Mooi stuk. Bedankt voor het naar boven halen Adrian
 6. Gisteren na de meeting heb ik weer zitten malen. Ik viel mij op, dat ik nog steeds sprak in de tegenwoordige tijd i.p.v. in het verleden over mijn misbruik. Voor mezelf heb ik ontdekt waarom. Ik heb er niet meer zoveel vertrouwen in dat het voor mij een 'nooit' gaat worden, omdat ik al regelmatig de handdoek in de ring heb gegooid. Nu weer twee maanden en een week verder, maar ik tel de dagen, weken, maanden niet meer uit angst dat ik dan iets te comfortabel word, en dan weer iets te gemakkelijk ga denken over er eentje nemen. Ook omdat het , zoals ik eerder aangaf, steeds makkelijker is om de dag erna direct weer te stoppen. 'Nooit' is een woord wat niet werkt voor mij. Voor mij werkt dit beter: Ik kies er voor, om vandaag niet te drinken. En daarmee kom ik veel verder. Nu nog in mezelf gaan geloven...
 7. Geiten en ezels, het komt allemaal goed
 8. Er sprong wat uit je tekst Knakker! Goed bezig!
 9. @Erizo, Hij leek op Knakker
 10. Laat ik ook maar even wat schrijven dan. Iedereen bedankt voor de hartelijke ontvangst. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Mijngerrit zag me al aankomen, dus ik hoefde niet te zoeken. Jullie waren allemaal superlief! Ik heb niet iedereen echt gesproken, maar ik vond het heel erg fijn om bij jullie te zijn. Stuk voor stuk fantastische mensen! @IJsvogel, ik had eigenlijk wel een stukje mee willen lopen op het strand, maar ik kwam er te laat op. Eigenlijk wil ik nog zo veel meer delen over hoe ik mij nu voel, maar ik zal jullie niet langer vervelen Met een grote glimlach slapen straks. Thanks!
 11. Dan ben je in ieder geval niet alleen
 12. Ik ben nóg meer onzeker dan dat ik normaal al ben Vergeef mij als ik een beetje vreemd overkom morgen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...