Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rupsjenooitgenoeg

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  165
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Rupsjenooitgenoeg

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

361 profielweergaven
 1. Ja, ik zeg ze dat regelmatig, maar zij vinden het wel meevallen. Ik geloof dat ze daar nu wel anders over denken. Ik ben en blijf natuurlijk wel zelf verantwoordelijk voor mijn gedrag. Hoe dan ook, dag 2 zit erop. Dag 3 is begonnen. We starten de teller weer opnieuw! Fijne dag iedereen!
 2. Weg geweest met familie. Heb me laten overhalen. Echt stom. Na die eerste ging de rem kapot. Heb nu last van een emotionele kater. Er zijn filmpjes gemaakt, die ik de volgende ochtend te zien kreeg. Ik weet er zelf helemaal niks meer van, maar ik heb me vreselijk misdragen
 3. Ben weer de fout in gegaan eergisteren. Wilde er eerst niets over zeggen, omdat ik er moedeloos van word, maar ik moet wel eerlijk blijven naar mezelf. Heb de draad wel meteen weer opgepakt, maar wat blijft het toch een gevecht @Bob, wil jij alsjeblieft de aanpassing maken in het jaarpact?
 4. Even mijn hoofd laten zien. Tijdje niet langs geweest. Het forum werd een nieuwe verslaving. Ik ga goed! Heb me op een nieuwe missie gestort, namelijk wat gewicht verliezen en daarbij is drank absoluut uit den boze. Het afvallen gaat goed, geen trek, ik meld me wel weer over een tijdje.
 5. Goedemorgen Dagpact: Lars Kohtje Rupsjenooitgenoeg Fijne zondag!
 6. Rupsjenooitgenoeg

  Pelle drinkt niet meer

  Bedankt voor je reactie Ja, voor mezelf probeer ik niet teveel in het verleden te dieken. Ik probeer elke dag bewust te leven en durf langzaamaan kleine dingetjes vooruit te plannen. Moeilijke dingen kan ik nu wel een stuk makkelijker aanpakken. Verder weet ik er niet zo heel veel over te zeggen. Ik ben ook maar een newbee. Mijn wijsheid moet nog komen. Ik wens je een hele fijne, droge dag!
 7. Rupsjenooitgenoeg

  Pelle drinkt niet meer

  Hoi Waar ben je gebleven? Kom je gauw weer langs?
 8. Goedemiddag Was vergeten me te melden! Dagpact: MarQ Kohtje sonnetje Rupsjenooitgenoeg Bijna weekend
 9. Goedemorgen Dagpact: Rupsjenooitgenoeg Fijne dag iedereen!
 10. Goedemorgen Dagpact: Rupsjenooitgenoeg Succes en voorzichtig met de sneeuw. Ik ga de strijd ook aan.
 11. Goedemorgen allemaal Dagpact: Rupsjenooitgenoeg Fijne dag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...