Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rupsjenooitgenoeg

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Rupsjenooitgenoeg

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

411 profielweergaven
 1. Goedemorgen DAGPACT: Yvonne Lika Rupsjenooitgenoeg
 2. @Sandro, I love this song! Maakt me superblij!
 3. Dat heb ik ook steeds
 4. @Fiet, oudgediende of een nieuweling ben ik beiden niet. Ik vind het heel spannend, maar ik ga het gewoon proberen. Kom gewoon joh! Gezellig!!
 5. Ziet er goed uit @Bob!
 6. Rupsjenooitgenoeg

  Reza

  Ik heb laatst weer een terugval gehad dus mijn stop tijd nu is niet noemenswaardig, maar we gaan met goede moed verder. Weet al een jaar of 4 dat ik een probleem heb. Stoppen duurt soms 8 maanden om daarna weer knoepelhard iedere dag weer te zuipen alsof het water is. Ik geloof wel dat het mogelijk moet zijn. Tenslotte wordt niemand geboren met de fles aan de mond
 7. Rupsjenooitgenoeg

  Reza

  Ik ben niet zo handig dus mijn antwoord staat hier onder
 8. Rupsjenooitgenoeg

  Reza

  Gefeliciteerd met 6 dagen nuchter! Goed bezig! Het dromen hoort er allemaal bij. Ik had echt vreselijke nachtmerrie's, en als ik wakker schrok en daarna weer insliep, gingen de dromen gewoon verder waar ik was gebleven. Bij mij was dit alleen in de eerste week. Daarna werden dat normale dromen. Succes met dag 7!
 9. WEEKPACT 8-9-2019 Bol Nicky Catoo Rupsjenooitgenoeg
 10. Bedankt voor jullie reactie's! En inderdaad, ik heb dat waarschijnlijk óók wel eens gezegd. Wat is er nog zónder drank... Maar als ik trek krijg denk ik meteen: Helder zijn is veel fijner! En dan gaat de trek meestal wel over. Alleen als ik niet goed in mijn vel zit, is dat wat lastiger. Ik ben me er inmiddels van bewust dat ik niet maar 1 drankje kan nemen zonder de vreselijke gevolgen. Drank is vergif, voor iedereen natuurlijk, maar voor wie het maar moeilijk kan laten staan is het écht een killer. Ik ga ervoor. Kom maar op met het uitje! Gaat mij lukken!!
 11. Poeh hey! Er komt weer een uitje aan. Ben er nu wel zeker van dat ik de verleiding kan weerstaan! Ondertussen heb ik al een paar feesten en partijen gehad, waarbij ik ook totaal geen zin had om mee te doen. Het ruikt ook echt niet fris als iemand tegen je praat met een dranklucht. Het aparte is, dat iedereen het saai lijkt te vinden dat ik niet meer mee drink. Als ik zeg hoe blij ik ben dat ik het kan laten, krijg ik meestal een antwoord in deze trant: Als ik zelfs dát niet meer mag, kan ik net zo goed meteen stoppen met leven. Ligt het aan mij of is dat echt een heel triest antwoord..... Want wat voor een leven heb je dan en hoe ongelukkig? Waar ik wel op moet letten bij mezelf is het volgende: Het stoppen gaat nu zo makkelijk na een misstap, dat ik op moet passen, niet te denken van, ach, vandaag drink ik en morgen stop ik weer heel makkelijk, want ondertussen weet ik hoe lang een drink periode kan worden en wat schiet je er mee op? Hélemaal niks!! Giftig spul is het. Ik wil er echt vanaf! Ik ga lichten aandoen en kaarsjes aansteken, want het is pikkedonker hier in huis. Regen maakt het wél gezellig.
 12. Gefeliciteerd!! Dagpact Nadia Rupsjenooitgenoeg Fijne dag!
 13. Hi, dank je wel voor de tip. Was zeer interessant!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...