Spring naar bijdragen

Reza

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Reza's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. ondanks dat ik redelijk slaap (veel dromen daar gelaten) ben ik erg moe en voel me best passief. @Menel @Hartendiefje Hoe was dit bij jullie? Hadden jullie last van bijwerkingen? Ik heb ook een beetje hoofdpijn en dat is echt iets totaal nieuws voor me. Zelfs bij de meest gruwelijke katers had ik geen hoofdpijn...
  2. Reza

    Reza

    @Rupsjenooitgenoeg moet grinniken om je naam, zo noemden mijn vriendinnen me al sinds ik 16 ben. Grappig en tegelijkertijd om te huilen zo triest:-( Hoe lang drink jij al niet meer? @nondetju Ben je geen medicijnen gaan slikken tijdens je detox? Iets om te kalmeren of in te slapen. Ik weet namelijk dat toen ik een keer Lorazepam gebruikte tijdens een detox, ik niet zwetend wakker werd...
  3. Reza

    Reza

    Hoi allemaal, vandaag dag 6 zonder druppel. Dit is me buiten ziekenhuisopnames nog nooit gelukt. Dit wel echt dankzij de Antabus, ik durf echt niet te drinken en denk telkens aan hoe fijn en trots ik me voel als ik ‘s morgens wakker word. En dan lukt het tot nu toe dus goed! Ik droom wel veel en levensecht. Als ik veel gedronken had droomde ik niet of herinnerde ik ze me niet. Ik droomde vannacht weer dat ik wel al een paar dagen niet dronk maar nog wel ergens vergeten verstopte lege flessen had. Ik schaamde me rot in mijn droom. Is dit herkenbaar voor jullie? Dat heftige dromen? En waar gingen die bij jullie over?
  4. Reza

    andante

    Hoe gaat het nu met je @peppashooter?
  5. @Hartendiefje Dank voor je heldere uitleg. De dokter heeft me voor de eerste 4 dagen 2 tabletten per dag voorgeschreven en daarna elke dag 1. Is dit niet wat veel? Als ik het hier zo lees, gebruiken de meeste maar 2 keer per week 1 pil.
  6. Hoi Menel, Gefeliciteerd, supergoed dat je al 3 maanden clean bent! Ik nu 3 dagen en hoop over een tijdje hetzelfde als jij te kunnen zeggen!
  7. Hoi allemaal, ik zie dat er al lang niet meer gereageerd is op dit draadje dus ik hoop dat dit gelezen wordt... Vraag aan de Antabus-gebruikers: hoeveel van jullie heeft sinds de start van het gebruik tóch een keer alcohol gedronken, gewoon puur om te kijken wat precies het effect is? Ik weet dat je er doodziek van wordt maar hoe heftig het precies is weet ik niet. Ik vraag me af hoeveel van jullie die werkelijke ervaring “nodig hadden” om er echt van af te blijven. Ben heel eg benieuwd naar reacties!
  8. Reza

    Reza

    Bedankt voor jullie reacties. Ik heb wel vaker stoppogingen ondernomen maar meer als 1 á 2 weken nog nooit gestopt geweest. Ik ben wel eens langer gestopt geweest maar dat kwam door ziekenhuisopname en daarbij kreeg ik zware opiaten dus daar was niets moeilijk aan. Aanvankelijk wilde ik met Campral beginnen en hier was mijn huisarts het ook mee eens. Echter blijkt dit middel pas vanaf week 44 weer verkrijgbaar in Nederland. @Maverick Dat klinkt inderdaad treffend! Thanks allemaal:)
  9. Reza

    Reza

    Hoi allemaal, Mijn naam is Reza, 32 jaar en al ongeveer 15 jaar een alcoholprobleem. Hierdoor ben ik erg vaak in de problemen gekomen en heb mezelf ook veel schade toegebracht. Omdat ik me steeds slechter, schuldiger en depressiever ben gaan voelen, wordt het nu echt tijd dit probleem aan te pakken. Zodra ik 2 of meer drankjes op heb is de rem compleet verdwenen en ga ik door tot het naadje (lees black-outs, ongelukken en beschamende momenten) met als hoogtepunt een opname in het ziekenhuis met 4,4 promille. Door de jaren heen heb ik een hoge tolerantie opgebouwd:( Waar ik tegenaan loop momenteel, zijn de lange wachttijden voor ambulante behandeling. En het liefste zou ik graag zo snel mogelijk willen starten. Wel heb ik samen met mijn huisarts besloten om met Antabus te starten. Ik heb al een beetje rond gelezen op dit forum en denk dat ik er veel aan zal hebben de komende tijd. Ik ga er met vol vertrouwen in en hoop misschien jullie hier en daar ook te kunnen steunen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...