Spring naar bijdragen

Rupsjenooitgenoeg

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    200
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Rupsjenooitgenoeg geplaatst

  1. Wat lief @Knakker! Dank je wel! Het gaat goed, alleen wel met oud en nieuw een drankje gedaan. Was niet te zuipen, dus gewoon weer door. Hoe gaat het met jou??Ik ben zo lang iet op het forum geweest. Ook voor jou de allerbeste wensen!
  2. Ik ga goed. Heb wel met oud en nieuw een glaasje champagne gedronken (wat ranzig!), maar ik ga gewoon weer door. Inmiddels ook een vriendin van mij meegenomen in de strijd. Voor haar is het vandaag dag 2. Spannend. Ook wel leuk om een soort van hulp te mogen zijn voor haar. Happy new year all!
  3. Dag lieve mensen. Bedankt voor jullie steun. Ik ben inderdaad meteen weer het goede pad op gegaan, maar had even geen behoefte aan het forum. Ligt niet aan jullie! Ben weer heerlijk helder mezelf. We gaan door!! Hoop dat jullie allemaal ook fantastisch gaan.
  4. Met de billen bloot dan maar. Ben gisteravond gezwicht. Werd pas een half uurtje geleden wakker. Ik heb geen zin om uit te leggen waarom, voelt als verantwoording afleggen. Ben gewoon weer zwak geweest. Stom, dom, waarom!! Halve dag weg geslapen, brak, spijt. Helaas geen kater. Dat had me er wel weer even vanaf gehouden. Denk nu al aan vanavond. Wat ga je doen Rups? Jaarpact moet ik vanaf. Werkt voor mij niet als een stok achter de deur, en ik schaam me kapot als ik weer de fout in ben gegaan. Ik moet stoppen omdat ik dat zelf wil, anders werkt het niet. De wil is er wel, de kracht niet altijd. Ik ga me weer wat inlezen over waarom stoppen zoveel beter is enzovoorts...
  5. Mooi stuk. Bedankt voor het naar boven halen Adrian
  6. Gisteren na de meeting heb ik weer zitten malen. Ik viel mij op, dat ik nog steeds sprak in de tegenwoordige tijd i.p.v. in het verleden over mijn misbruik. Voor mezelf heb ik ontdekt waarom. Ik heb er niet meer zoveel vertrouwen in dat het voor mij een 'nooit' gaat worden, omdat ik al regelmatig de handdoek in de ring heb gegooid. Nu weer twee maanden en een week verder, maar ik tel de dagen, weken, maanden niet meer uit angst dat ik dan iets te comfortabel word, en dan weer iets te gemakkelijk ga denken over er eentje nemen. Ook omdat het , zoals ik eerder aangaf, steeds makkelijker is om de dag erna direct weer te stoppen. 'Nooit' is een woord wat niet werkt voor mij. Voor mij werkt dit beter: Ik kies er voor, om vandaag niet te drinken. En daarmee kom ik veel verder. Nu nog in mezelf gaan geloven...
  7. Er sprong wat uit je tekst Knakker! Goed bezig!
  8. Goedemorgen DAGPACT: Yvonne Lika Rupsjenooitgenoeg
  9. @Sandro, I love this song! Maakt me superblij!
  10. Rupsjenooitgenoeg

    Reza

    Ik heb laatst weer een terugval gehad dus mijn stop tijd nu is niet noemenswaardig, maar we gaan met goede moed verder. Weet al een jaar of 4 dat ik een probleem heb. Stoppen duurt soms 8 maanden om daarna weer knoepelhard iedere dag weer te zuipen alsof het water is. Ik geloof wel dat het mogelijk moet zijn. Tenslotte wordt niemand geboren met de fles aan de mond
  11. Rupsjenooitgenoeg

    Reza

    Ik ben niet zo handig dus mijn antwoord staat hier onder
  12. Rupsjenooitgenoeg

    Reza

    Gefeliciteerd met 6 dagen nuchter! Goed bezig! Het dromen hoort er allemaal bij. Ik had echt vreselijke nachtmerrie's, en als ik wakker schrok en daarna weer insliep, gingen de dromen gewoon verder waar ik was gebleven. Bij mij was dit alleen in de eerste week. Daarna werden dat normale dromen. Succes met dag 7!
  13. WEEKPACT 8-9-2019 Bol Nicky Catoo Rupsjenooitgenoeg
  14. Bedankt voor jullie reactie's! En inderdaad, ik heb dat waarschijnlijk óók wel eens gezegd. Wat is er nog zónder drank... Maar als ik trek krijg denk ik meteen: Helder zijn is veel fijner! En dan gaat de trek meestal wel over. Alleen als ik niet goed in mijn vel zit, is dat wat lastiger. Ik ben me er inmiddels van bewust dat ik niet maar 1 drankje kan nemen zonder de vreselijke gevolgen. Drank is vergif, voor iedereen natuurlijk, maar voor wie het maar moeilijk kan laten staan is het écht een killer. Ik ga ervoor. Kom maar op met het uitje! Gaat mij lukken!!
  15. Poeh hey! Er komt weer een uitje aan. Ben er nu wel zeker van dat ik de verleiding kan weerstaan! Ondertussen heb ik al een paar feesten en partijen gehad, waarbij ik ook totaal geen zin had om mee te doen. Het ruikt ook echt niet fris als iemand tegen je praat met een dranklucht. Het aparte is, dat iedereen het saai lijkt te vinden dat ik niet meer mee drink. Als ik zeg hoe blij ik ben dat ik het kan laten, krijg ik meestal een antwoord in deze trant: Als ik zelfs dát niet meer mag, kan ik net zo goed meteen stoppen met leven. Ligt het aan mij of is dat echt een heel triest antwoord..... Want wat voor een leven heb je dan en hoe ongelukkig? Waar ik wel op moet letten bij mezelf is het volgende: Het stoppen gaat nu zo makkelijk na een misstap, dat ik op moet passen, niet te denken van, ach, vandaag drink ik en morgen stop ik weer heel makkelijk, want ondertussen weet ik hoe lang een drink periode kan worden en wat schiet je er mee op? Hélemaal niks!! Giftig spul is het. Ik wil er echt vanaf! Ik ga lichten aandoen en kaarsjes aansteken, want het is pikkedonker hier in huis. Regen maakt het wél gezellig.
  16. Gefeliciteerd!! Dagpact Nadia Rupsjenooitgenoeg Fijne dag!
  17. Hi, dank je wel voor de tip. Was zeer interessant!
  18. Ja, ik zeg ze dat regelmatig, maar zij vinden het wel meevallen. Ik geloof dat ze daar nu wel anders over denken. Ik ben en blijf natuurlijk wel zelf verantwoordelijk voor mijn gedrag. Hoe dan ook, dag 2 zit erop. Dag 3 is begonnen. We starten de teller weer opnieuw! Fijne dag iedereen!
  19. Weg geweest met familie. Heb me laten overhalen. Echt stom. Na die eerste ging de rem kapot. Heb nu last van een emotionele kater. Er zijn filmpjes gemaakt, die ik de volgende ochtend te zien kreeg. Ik weet er zelf helemaal niks meer van, maar ik heb me vreselijk misdragen
  20. Ben weer de fout in gegaan eergisteren. Wilde er eerst niets over zeggen, omdat ik er moedeloos van word, maar ik moet wel eerlijk blijven naar mezelf. Heb de draad wel meteen weer opgepakt, maar wat blijft het toch een gevecht @Bob, wil jij alsjeblieft de aanpassing maken in het jaarpact?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...