Spring naar bijdragen

Nietmeer

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    811
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    4

Alles door Nietmeer geplaatst

  1. Ik had ook het spam bericht. Genegeerd dus.
  2. Sterkte koh, dat is niet mis! hou je taai!
  3. Nietmeer

    Ontwijnen

    Gefeliciteerd! En fijn dat je je nog iets beter bent gaan voelen. Mooie beloning.
  4. Dat klinkt goed @Reacher! Jopie
  5. Nietmeer

    Bobby

    Welkom op dit forum, hier is veel info en steun te vinden. De vraag is wat wil je nu? veel succes ermee!
  6. Nietmeer

    Lonster

    @reboot Net als sober voor mij geen alcohol vrijen wijnen of bier, te gevaarlijk Geef mij maar lekker fris. ik snap alcohol, wijnen en bier heel goed maar waarom vrijen gevaarlijk is snap ik niet.
  7. Nietmeer

    Mocktail

    Ik zie wel of niet drinken als een volkomen autonome beslissing die een ieder persoonlijk mag maken. Ik ga daar niet over. Drinken is voor mij niet goed, ik kan daar niet mee omgaan dus niet drinken is voor mij beter. Het niet veroordelen begint voor mij dus ook bij mezelf. Zoals @Etty al schrijft, het verlangen niet veroordelen maar als onderdeel van wie je bent proberen te accepteren. Ik gebruik voor mezelf het woord, “gevoeligheid”, in plaats van zwak of iets anders negatief.
  8. Nietmeer

    Ontwijnen

    Saai is het nieuwe hip
  9. Nietmeer

    Ontwijnen

    Goedemorgen! Met uitroepteken want elke morgen zonder kater begint beter dan met kater. Herkenbaar dat het eerst makkelijk gaat en op een bepaald moment moeilijker wordt. Alle redenen die je beschrijft zijn voor stevige drinkers herkenbaar als ze er mee stoppen. (Voor de meeste dan) Maar je hebt nog veel voordelen tegoed als je doorzet. Gewichtsverlies komt later vaak ook wel als je lever gaat ontvetten om het zomaar te zeggen. En in het begin zoeken we ook vaak nog wat vervanging voor ons wijntje. Sporten lees ik nog niet in je lijstje De leegte die je beschrijft is ook heel herkenbaar, tenslotte vraagt veel drinken veel tijd, en ook het herstellen daarvan. Drinken verdooft ook wat je liever niet voelt of waar je liever niet te lang over nadenkt, in een nuchter leven in het begin duurt de dag ook veel langer en heb je tijd “ over” . Op het forum staan mooie lijstjes van de voordelen die je nog tegoed hebt, ergens bij tips of zo. Maar iemand anders weet vast wel precies waar. Voor nu, welkom hier en veel succes met de eerste niet nemen!
  10. Nietmeer

    Hi, ik ben Patries

    Hallo lieve Patries, Wat een rottige situatie toch. Er staan al heel wat nuttige en mogelijke oplossingen benoemd hier in jou draadje. Oplossingen die voor anderen helpend zijn gebleken. Als ik jouw noodkreten zo nog eens herlees schiet vooral de gedachte door mijn hoofd van “Patries laat het los”, al die gedachten over wel/niet farmaceutisch, al die gedachten over wat jij allemaal wel zou Moeten kunnen. Je bent nu ziek thuis, gun jezelf de tijd om het allemaal even te laten en kijk dan wat er gebeurt, doe eens helemaal niets, moet eens helemaal niets! sterkte!
  11. Nietmeer

    Time out

    Gefeliciteerd!!,
  12. Nietmeer

    Lonster

    Welkom en succes!
  13. Nietmeer

    Woodie

    Welkom hier en succes!
  14. Nietmeer

    Vrijdag 11 januari

    Jeetje heftig Jopie, veel sterkte!
  15. He wat dacht je van de boodschappen even laten zitten. Komt morgen wel. heb je geen eten? Bestel iets of haal een patatje. Probeer het uit te stellen nu als het lukt, je bent al een heel eind!! Hou je taai en hou vol..
  16. Nietmeer

    Hulp gezocht

    Dat is dan toch al een hele verbetering? Wees ook trots op wat wel lukt! Leg de lat niet direct te hoog anders heb je geen succeservaring en dat heb je wel nodig om je aan vast te houden. Schrijf hier als je behoefte hebt dat kan ook helpend zijn. zet hem op
  17. Nietmeer

    Hulp gezocht

    Hoe gaat het nu Marie?
  18. Nietmeer

    Vrijdag 11 januari

    Goedemorgen, Hier ook zo aan het werk. fijne dag!
  19. Neem dan maar vast een reep chocolade, als zoethoudertje
  20. En ik wacht ook met smart op een nieuwe lente. Al die oude bladeren daar wordt ik gek van.
  21. Ik wacht met smart op een nieuwe liefde. al die oude liefdes wordt ik gek van..
  22. Nietmeer

    Woensdag 9 januari

    Geduld hebben @Asterix, veel geduld
  23. Moeilijk voor je Lika, van hem houden is toch wel het mooiste wat je voor hem kan doen nu
×
×
  • Nieuwe aanmaken...