Spring naar bijdragen

IJsvogel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    839
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Berichten geplaatst door IJsvogel

  1. He @Oskar, ik lees je nu pas,  wat bijzonder dat je je ervaringen met ons deelt. Misschien omdat ik nu,  achteraf het hele draadje lees zie ik heel duidelijk alle rode vlaggen, signaalwoorden en trucjes die je brein met je uithaalt. Wat ik hiervan leer is dat ik weer ga beginnen met schrijven in een schrift. Ik herken zo goed wat je schrijft,  ook dat onverklaarbare moment waarop het je niet uitmaakt wat er gebeurt,  of het onterechte denken dat wel kan,  wel meevalt enz. Het is blijkbaar voor mij moeilijk te verteren dat ook ik gewoon al dat verslaafde gedrag vertoon wat ik bij jou nu zo duidelijk terug lees. 

    We zijn gewoon de sjaak,  we kunnen nooit meer drinken. Is dat erg? Neuh,  alleen als je weer in de fuik zwemt. Is het makkelijk? Heel lang wel,  en dan ineens niet. U bent af, ga terug naar start. Wel weer iets geleerd. Maar wel kut, dat moet ook gezegd worden. Tegen onze kinderen. Niet teveel rationaliseren, hun pijn is echt. 

    Sterkte ezeltje:heart:

  2. Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom mensen dan weer "opkomen" voor Donder, en andere mensen berispen die heel milde vragen stellen.  Dat staat in geen verhouding tot de drek die hier door Donder is gespuwd.  Heel gericht en kwetsend. Dan mogen mensen daar toch wel wat over zeggen of vragen? Hoort toch ook bij herstel? Volgens mij kan iedereen gewoon zijn eigen verhaal vertellen en vragen stellen zonder dat dat afgekapt wordt. Ik vind dat heel pijnlijk dat mensen hun mening, of pijn niet meer mogen delen. Doet me denken aan bullies die later geen verantwoordelijkheid voor hun gedrag nemen onder het mom van "Geen oude koeien uit de sloot halen".

  3. Wat grappig,  ik zit ook al met bikini aan want zo zwemmen. Eergisteren ook geweest,  18 baantjes zonder zwembril, nu met zwembril, dat is met wat fijner denk ik met de schoolslag. Ik kan helemaal niet snel, maar doe het ook vanwege de blessures waardoor wandelen niet gaat.  Maar ik hoop dat het goed bevalt,  want misschien blijf ik het dan doen 3 ochtenden voor het werk. Lijkt me wel gedoe om dan fris  en fruitig op je werk te komen

  4. 3 uur geleden zei lady jane:

    sterkte Von:rose:

    en goeiemooiemorgen frummers.
    straks 11 km dor de regen, dat krijg je als een
    peesspecialist (nee, niet zó een) niet in eigen stad aanwezig is.
    Meteen maar goed informeren of ik niet beter hier gewoon iemand kan zoeken.

    Oh, ben benieuwd naar je ervaring bij de peesspecialist @lady jane, ik tob al maanden met achillespees. Doordat ik 4 sportmomenten per week mis ben ik ook kilo's aangekomen. Ga nu maar naar de sportschool op de crosstrainer.  

    @Yvonne, sterkte,  zorgen om je kinderen raakt je meteen in je hart. 

    @ikkanhet, hopelijk belt hij vandaag met goed nieuws,  echt balen zo'n hele dag in spanning wachten voor niks

    @Rosee, wat een droom.... Soms blijft het gevoel een beetje hangen bij mij als je zo emotioneel droomt. Hopelijk een fijne dag,  wat ben je toch goed bezig met al dat sporten, zwemmen enz! 

    Dagpact ; 

    Fonny
    Colibri
    Rapilos

    Ijsvogel

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...