Spring naar bijdragen

Vrijdag 12 mei 2017


Aanbevolen berichten

Goedemorgen allemaal, ook hier is het donker en nat. Wordt weer regenpak vanmiddag vrees ik.

Gisteren was een prachtige dag waarop ik afscheid heb genomen van onze Alpe d'Huzes vriendin. Het was erg mooi en emotioneel. Zij had zelf alles tot in de puntjes geregeld, zo was ze. Zij kreeg altijd heel veel voor elkaar, deals die anderen niet lukten, lukten haar wel. Dus wij concludeerden dat zij uitermate tevreden zou zijn geweest (of was?) dat het énige waar ze geen controle over had, het weer, zo fantastisch was. Maar wie weet heeft ze ket op een akkoordje gegooid met de weergoden?

Iedereen was gevraagd een witte roos mee te nemen. Tijdens het afscheid stonden er drie grote vazen vol witte rozen bij de kist. Het was bijzonder. Een bijzonder mens, dat zo graag wilde leven, is er niet meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Aachh jannigje :( :(. Zo een mooi maar ook intens verdrietig afscheid. Ze heeft t vast en zeker op een dealtje gegooid. Miss gewoon een teken dat t zonnetje in ieders hart moet blijven schijnen, ook na dit verlies :heart: :heart: dikke knuffel!

Ik vond gisteren een nageltje van de kat. In mijn slaapkamer, heel bizar.

Miss zit ze nu bij je vriendin. T was/is een heel lief ding.

Ik geloof niet dadelijk in hogere machten, de hemel of t lot. Maar in zulke situaties is t een warm denken. 

Sterretjes aan de hemel 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb maandag de uitvaart van mijn tante. Maar ik voel me ok. Ze is 88 geworden. Vind t supererg voor mijn nonkel (de enigste broer van mijn vader)' Hij is nu 90 en we vewachten dat hij niet lang meer leven zal nu. 

T voelt alsof je in de helft van een goed boek zit. Je eigen boek.. en je beseft dat bij elk overlijden een paar pagina's verder bent. Niet om melodramatisch te klinken btw. Maar plots ben je weer een hoofdstuk verder, met een beetje pijn in t hart. En voor je t weet is t boek uit.

Je kan alleen maar een goed verhaal voor anderen proberen achter te laten. Mijn tante heeft een mooi hoofdstuk in mijn boek.

:heart:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

wim cool productions

45 minuten geleden zei rapilos:

Goedemorgen beste mensen

Gisteren een nieuwe computer besteld

Met die andere werd het niets meer

Was computer van bijna duizend euro en net  3.5 jaar oud

Computerstudent verdient ook een aardig centje aan mij ,want moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden.

 

Geïnstalleerd worden?
Het is toch een kwestie van aanzetten en je gegevens invullen?

€1000, zo, voor een laptop?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Becondoleerd Fleur. 

Mooi zoals je het beschrijft, het levensboek. Ik moest gisteren ook steeds naar haar man kijken, die twee mensen hielden zo ontzettend veel van elkaar! Het boek neemt opeens een heel andere wending, hij moet dat nu verder zonder haar schrijven. Zo zwaar en verdrietig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedacht me vanmiddag zonder houten kop fietsend, dat één van de voor mij mooiste dingen van niet drinken is, dat het leven zich aaneensluitend afspeelt. Geen gekke gaten, onderbrekingen of langdurige wachttijden. 

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik val moeilijk in slaap. Doe er uren over, maar als ik slaap dan slaap ik ook. Dat is een zegen. I know. En als ik niet slaap ga ik gewoon wat lezen ofzo. 

Dat ik me bewust ben van mezelf: nogal ja. Maar positief vind ik dat. Ben niet constant aan het denken: 'o,o,o... doe ik nu iets raars?' Ik kan weer eens nadenken. Gewoon nadenken over iets, zonder schuldgevoel dat ik raar heb gedaan en dat proberen te camoufleren. Voor mij betekent het daarom mezelf minder hoeven te bewijzen. 

van lang durende dagen heb ik geen last. Ze waren eerder veeeeeel te kort en vind ze nog kort.

 

 

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wil overigens absoluut niet zeggen dat ik fluitend van het een naar het ander ga. Ben nogal een tobberaar en piekertype. (Ook daarin gaat veel tijd zitten :-( 

Soms mis ik het uitschakelen daarvan wel. Maar uiteindelijk , het gat, en het vervelend voelen over en door, dat mis ik niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tobben en piekeren, ja. Blijven hangen in een eindeloze stroom wat als en had ik dit of dat gedachten. Drank biedt daarin tenminste nog een mogelijkheid om het op te laten houden. Zei ik biedt? Tijd voor een extra douche geloof ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...