Spring naar bijdragen

Zondag 19 februari


Gast

Aanbevolen berichten

Terugkomend dat het zonde zou zijn wijn weg te kieperen.....die wijn is toch gewoon zuur dan na een korte tijd en zet je gasten niet meer voor. Zo van wijn bewaren nadat mensen weg waren...zo redeneerde ik als ik achterdeuren open hield.

Ja ik heb met uitgaan en feestje ook een andere vorm moeten zoeken. Drinken was ook een bezigheid... en zonder die bezogheid kan het leeg zijn wellicht. Een gezellige avond kan ook zijn spelletjes spelen, dansen, ergens een activiteit samen met een feestje doen. En het was wennen, een feestje is anders met drank als zonder drank. Ik kan nu niet meer goed tegen teveel drinkende mensen.

 

bewerkt door erik
typefout
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je hoeft niet naar die aantallen likes te kijken hoor. Het is standaard functionaliteit die kennelijk bij het gebruikte platform is ingebouwd. Bij andere forums vinden ze dat misschien prettig. Moet het hier echt uitgezet worden, als dat mogelijk is, om ons tevreden te krijgen? Van mij hoeft dat niet hoor. Maar als je het belangrijk vind, stel een vraag hierover aan de site administrator (te benaderen via de Staf link bovenin).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach Jannigje wat doe je toch allemaal? :blush:

Ik moet er zelf soms wel wat om lachen... die nieuwigheid hier. Dan meld ik me bijv. aan onder een wie=wie, maar OPGEPAST want dan blijk je op pagina 1 te zitten ineens: dus las ik iets bij iemand (ik zal niet zeggen wie) die plots wat had gedronken (ik schrok me he-le-maal suf zeg....) maar ja, dat bleek dus van een jaar geleden te zijn! Ach arme....

Ik ben lang niet bijgelezen.... lukt gewoon echt niet meer tegenwoordig. En ben nu moe en ga me verheugen op R die woensdag komt; leuk getelefoneerd over de boodschapjes enzo... voel me ineens een lang getrouwd koppel, hihi. Zo gewoon en tevree eigenlijk, ahum.

Morgen een vrije maandag. Nooit vervelend.

Slaap goed mensen!! :musicnote:    (Erik weer wat beter?)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...