Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Soothe

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  16538
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Over Soothe

 • Rang
  Oudgediende

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2099 profielweergaven
 1. Soothe

  Even voorstellen, Waldorff

  Hi Isabella Je gaat als een speer, dus op naar de 14 dagen. Ik neem het wat ruim. Je gaat zo goed, dus het kan zomaar gebeuren. Als je netjes doorgaat , dan raak je eens uitgeteld. Dat is een goed teken. Het drankgedoe raakt naar de achtergrond en je hoort bij de selecte groep gestopten. Succes.
 2. Soothe

  Harald

  Harold hoi. Zingeving creëren werkt het best als de drank uit de weg is. Als men steeds in de olie is, komt er weinig van de grond Dan wordt naar de slijter hollen, de zin van het bestaan. Stoppen ineens is wel degelijk mogelijk ,dat is hier vaak bewezen. De drank is een soort vriend geworden,dus afscheid doet wat pijn. De pijn verdwijnt redelijk snel en er komt een trots gevoel voor in de plaats. Dus... Harald jij bent niet anders, velen gingen je voor. Aan het werk kerel. Sterkte.
 3. Soothe

  Moeilijk

  Juist, een goed boek. Ben nu vanaf april 2014 uitgerookt. Na hééél veel pogingen.
 4. Hoi, Er zijn een hoop 'gebruikers' op het form die mij onbekend zijn. Ik kan niet iedereen antwoorden. Er komt zoveel op me af na zo'n lange tijd. Wist niet eens meer hoe het werkt hier. Het is een verstandig besluit om hier te zijn. Velen zagen in, dat de verlossing niet in de drank ligt en gingen aan de slag. En...het resultaat mag er zijn! Dus er valt winst te behalen. Succes allen.
 5. Hoi Fleur Toe maar zeg. Een beetje dollen met een oude baas Goed te zien dat je hier nog rondloopt. Ga goed Fleur. Hoor je wel weer.
 6. Hoi bovenste beste lieve Bol Wat een eer geef je mij. Dank u Wel mooi om te horen. Met al dat schrijven hielp ik mezelf ook. Het werd steeds duidelijker, dat drinken nooit meer een optie zal zijn. Das war einmal. Bolletje sterkte met je gezondheid. Je bent een sterke vrouw en dat is helpend. Liefs en zorg goed voor jezelf. Groet.
 7. Soothe

  Ma 25 nov 2019

  Hi Rudy, Ik blijf op koers Rudy. Dank en sterkte!
 8. Soothe

  Ma 25 nov 2019

  Hoi Hoi. Leuk Nog steeds een danseres?
 9. Och, het beste paard van stal. Nancy meer dan vijf jaar. Ik zie je nog ploeteren. Heel knap. Megagoed. En verder alle volhouders een pluim. Allemaal kanjers.
 10. Soothe

  Ma 25 nov 2019

  Nu woef uit. Ik zal wel weer eens schrijven. Even een goeie boost geven.
 11. Soothe

  Ma 25 nov 2019

  Bor Ja Bor. Zwart op wit staat het er. Wat een lange tijd en alle medeforummers 12 jaar ouder. bijna niet te geloven. How time flies
 12. Soothe

  Ma 25 nov 2019

  Hoi Ties . De hel van de drank ken ik , inclusief de zware angsten. Soms kan dat juist tot verandering leiden. Dit wil je toch niet. Zet'm op !
 13. Soothe

  Ma 25 nov 2019

  Hoi Mensen , Ik laat even mijn gezicht zien, dat is wel zo netjes. Even iets voor degenen die er nog mee 'worstelen.' Eens komt er een moment dat het echt over is en iedere gedachte aan een drankje weg is. Nu twaalf jaar verder en ruimschoots lichamelijke klachten , ben ik nog steeds tevreden over de stap die ik maakte. Wellicht had ik er anders niet meer geweest. Dus doe uw best. Er komen andere dingen op het pad, die meer voldoening geven. Oh Ja, ook nare dingen, mijn allerliefste hond lag met opstaan 's ochtends dood in de kamer. Nu een Border Terrier met...een rugzakje, maar wel lief.
 14. En verder een ieder bedankt. Erg lief dat ik nog herkend word. En Bob , het is mooi hoe jij dat allemaal bijhoudt. Ik drink niet, dus laat mij er maar op staan. Ik sta niet in de weg, toch. Door jou kwam ik erachter dat het twaalf jaar is! Ga goed Bob.
 15. Hoi Lika . Jij gaat ook top. Drie jaar dacht ik te zien. Echt fantastisch Voel me genoodzaakt een eerbiedige groet te retourneren. Bij deze een warme groet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...